Şimdi Ara

Ziraat Bankası Konut Kredisinde Zorunlu BES + Talimat + Hayat + Kaza Sigortası +Kredi kartı + esnek hesap vs vs vs (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
5
Favori
34.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hocam sorularınıza cevap bulabildiniz mi? bende ziraatten kredi çekme aşamasındayım
  • rcpbk R kullanıcısına yanıt
    Ek sigortaları besi istemiyorsanız 1.39 dan kredi veriyorlar. Çekmiş bulundum artık. Hayat ve dask dışındakiler için önce bankaya ardından edevlet üzerinden türkiye bankalar birliği tüketici hakem heyetine başvuru yaptım geçen hafta. Sonucunu bekliyorum.
  • 0.89 oranindan ziraatten kredi cekme asamasindayim ben de. Tum bu yapilan ekstra seyler ve ucretleri neler acaba?

• suchagambler S kullanıcısına yanıt
    ziraat bankası döviz bozdurma koşullu 0,89 krediye başladı mı?
  • bugun basvurum onaylandi. Bir aksilik olmazsa eger 0.89'dan kredi kullanabilecegim gibi gorunuyor.

• suchagambler S kullanıcısına yanıt

Merhaba hocam, şartları nedir kredinin yalnızca kendi ani size ait olan hesabınızda belirli tarihten once bulunan altın doviz mi kabul ediliyor ? Eşinizin hesabı veya fiziki altin vs kabul ediliyor mu ?

• 7 Mayis'tan once acilmis hesaplardabulunan kendi adina oaln doviz ve altin. Bence es kabul edilmiyor. Ben bekar oldugum icin bilmiyorum bu konuyu.

• Arkadaslar merhabalar. Bugun Ziraat Bankasi'ndan 0.89 oraninda 10 yillik kredi kullandim. Konuyla alakali sorusu olanlar bana yazabilir. Banka asagidaki ucretleri benden kesti. Sorum su ki bunlari iptal edebilir miyim? Iptal edersem eger bankanin herhangi bir yaptirimi olabilir mi? (Kredi fazia orani degisimi gibi) Cunku bankaci israrla bu bir paket dedi. Bu ucretlerin yaninda fatura talimati ve zorunu kredi karti da almak zorunda kaldim. Konuyla alakali yardimci olacak arkadaslarin yorumlarini bekliyorum. 0.89 krediyle alakali sorulari da ben cevaplayabilirim.

Ziraat Bankası Konut Kredisinde Zorunlu BES + Talimat + Hayat + Kaza Sigortası  +Kredi kartı + esnek hesap vs vs vs

• SMDKSNGR kullanıcısına yanıt

sonuç ne oldu hocam.

• Man Of Earth kullanıcısına yanıt
    Tbb hakem heyetinden mesaj geldi. Bankanın cevabını istiyorlar. 3 gün sonra 1 ay dolacak banka cevap vermedi diye yazacağım. Faiz oranını soruyorsanız değişiklik yok.
  • SMDKSNGR kullanıcısına yanıt

Faiz oranını değiştiremezler zaten hocam o banka çalışanının prim almak için sıktığı yalanlardan :)

Merak ettiğim bu sigortalar ne kadar yenileniyor? 1 yıl geçerli diyor her yıl yenileniyor mu? ailem güvende gibi sigortaların bitiş tarihi geçen sene gözüküyor ki geçen sene ödemiştik dask ve ziraat konut sadece 7/2022'de biticek diyor.

• Man Of Earth kullanıcısına yanıt
    Genelde yıllık oluyor ben hayat sigortasını 2 yıllık yaptırmıştım. Diğerleri yıllık yapıldı.
  • Bunlar tam dolandırıcı. Konut sigortasının sözleşmesinde ''taahhütname yapılmış olsa bile kişi bu sigortayı istediği an İPTAL ETME hakkına sahiptir yazıyor. İptal etmek için Ziraati aramanız lazım, peki Ziraat iptal ediyor mu? Hayır. Onlar zorunlu iptal edemeyiz diyor. Yahu sözleşme İPTAL EDEBİLİRSİN YAZMIŞ bunlar imkansız diyor. Devlet bankası vatandaş dolandırıyor. Sigorta bedelini de ev taksitine kitliyorlar her türlü alıyorlar.

Özel banka yapsa bir nebze anlarım devlet bankasında bile vatandaşa yapılan bu muamele ülkenin inanılmaz yozlaştığını gösteriyor.

• Yakın zamanda ziraat ten konut kredisi alabilen var mi? 350 başvuruda Red geldi
  • blackwhite23 B kullanıcısına yanıt

Kkb puanınız kaçtı hocam , bir de hangi şubeden başvurdunuz

• xgamer- X kullanıcısına yanıt

1590 demişti daha önce bankacım. Ziraat bankası şubesinden basvurdum

• Mayıs ayı sonunda ziraat bankasından çektiğim konut kredisine isteğim dışında yapılan sigortalardan 2 si banka tarafından iptal edildi. Tabi heyete başvurmuştum bunun etkiside var. 1 tanesi de sanırım heyet tarafından iptal edilecek. Kısmen başardık.
  • Ziraat bankasından çektiğim konut kredisinin son sigortasının da heyet kararı çıktı heyet ücretin iadesine karar verdi. Sonuç olarak iadesini istemediğim dask ve hayat sigortası haricindeki 3 sigortanın iptali ile ücret iadesi gerçekleşti. Yol gösteren arkadaşlara teşekkür ederim.
  • Geçen yıl konut kredisi çekmiştim.Dolaysila yanında yapılan bütün bonus sigortaları zorunlu yaptılar.Bu sene Yenileme geldi ve konut sigortası poliçe olarak gözüküyor fakat ödemesini yapmadım.Baslangic tarihide yaklaşık 20 gün geçti.Suan baktığımda hala poliçe iptal olmamış ve policelerim kısmında gozukuyor.Odeme yapmasam kendisi iptal olmaz mı?

• Arkadaşlar HalkBanktan konut kredisi çekiyorum. kredi yanında çeşitli sigortalar adı altında bir sürü ek ürün de bağlayacaklar. BES de yaptırmalısınız diyor şubedeki müşteri temsilcisi. Ben bu yapılacak olan BESleri 1 ay sonra iptal ettirsem olur mu ? besleri iptal ettirdim diye krediyi çektiğim faiz oranını arttırma gibi bir şey yaparlar mı? fatura ödeme talimatlarını falan sonradan iptal ettirmek istiyorum. saçma sapan şeyler. BESi iptal edebilir miyim 1 ay sonra

Ziraat Bankası Konut Kredisinde Zorunlu BES + Talimat + Hayat + Kaza Sigortası  +Kredi kartı + esnek hesap vs vs vs

https://www.halkbank.com.tr/tr/bireysel/krediler/konut-kredileri/hesapli-evim-konut.html

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.