Anladım teşekkür ederim :) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ziraat Bankası Süper Şube (9. sayfa)
-
-
3 saattir süper şubede eft limitimi artırmaya çalışıyorum.
meğer vadeli için teklifleri varmış, ondan uğraştırıyorlarmış.
-
Bir işlemin yapılması için süper şubeden ayrılıp, normal şubeye hesabı taşımam gerektiği söylendi. Uzun uğraşlardan ve beklemeden sonra süper şube kapatılıp hesap normal şubeye taşındı.
Fakat yapmak istediğim işlem onaylanmadı. Tekrar süper şubeye dönmek istedim. Bu sefer de en az bir ay beklemem gerektiği mesaj olarak iletildi.
-
Ne tür bir işlem? Aklımızda olsun.
-
Arkadaşlar bende araştırmadan maalesef süper şubeye başvurdum . Maaş müşterisiyim ibanlarım değiştiği için tekrar iptal ettim ama eski hesaplarım hala açılmadı . Müşteri hizmetleri eski bağlı olduğunuz şube tekrar kapanan hesapları açabilir dedi . Benle aynı süreci yaşayan var mı eski iban adresleri tekrar alabilen oldu mu ?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
süper şubeden bireysel emeklilik açmak istiyorum ancak hata veriyor. Başka nereden başvuru yapabilirim?
-
Bende super şubeye geçtim ama dün başvurdum bugün geri döndüm eski şubeme ikinci defa ıban ve hesap bilgilerim değişti. Şubeye ilk fırsatta gidip deneyeceğim eski hesaplarıma ulaşmayı bakalım olacak mı. Ama hesap ekstrelerini veriyorlar geçmişe dönük.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spydy6041 -- 30 Mayıs 2024; 12:12:28 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Eski şubeye döndüm ben ama eski hesaplarım gözükmedi. Şubemle görüştüm eski hesaplarımı tekrar geri açtı . Ana şubemden farklı bir şubede açtığım hesabı geri açtıramadım maalesef.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Şu an herhangi bir alışveriş sonradan 4 taksit oluyor mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Olmuyor. Sağlık ve sigorta sanırım sadece.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yaklaşık 6 yıldır enpara kullanıyorum zaten herşey ücretsiz eft havale kart ücreti yok faiz nerdeyse yok yani ziraat süper şubede tek avantaj havale ücretsiz diyor zaten nerdeyse havale ücreti alan banka kalmadı eft işlemi içinde platin vs diyor ondada bir gelin şube kapısında yatın demediği kalmış haliyle yine devletimizin özel bankaların sondan takip etmesi gibi yılmış devlet bankaları daima sistemi 5 yıl geriden takip ediyor
-
Ablama BES başlatmak için hesabını süper şubeye geçirmeyi düşünüyorduk. Anladığım kadarıyla gereksiz ve iyi çalışmayan bir hizmet gibi görünüyor.
-
Super sube musterisiyim. Hesaptaki paramı transfer etmek icin eft limitimi yukseltmek istedim. Adamlar eft limitini yukseltmiyor. Eft limitini yukseltmek icin benden neden yukseltmek istedigimi belirttigim dilekce istiyorlar. Subeye gittim biz bir sey yapamayiz diyirlar. Tavsiye etmiyorum
Bes hesabı için geçebilirsiniz neden öyle düşündünüz anlamadım. Diğer bankalarda bes başvurusu yaptığınızda aylık yönetim gider kesintisi ve giriş aidatı alınıyor her ay ama süper şube müşterilerinden alınmıyor. Bes için tercih edilebilir .
Teşekkürler, Ziraat hesabını dönüştürmek yerine, ayrıca süper şube hesabı açılabiliyor mu? Ana hesap hiç bozulmasın istiyorum.
-
Dönüştürmeniz lazım diye biliyorum, süper şubeye geçtiğiniz zaman iban numaranız da değişir fakat eski ibana gönderilen paralar otomatik yeni ibana geçiyor o yönden bir sıkıntı yok
Anladım iban değişmesi kötü ama bir etkisi yok gibi. BES için avantajlı görünüyor. Ablamla konuşayım olur derse geçiririz hesabını.
-
Yine de araştırın yönetim gider kesintisi ve giriş aidatı olmayan firmalar var mı bakın %80 i alıyor bu aidatları ve aylik 200 300 tl civarında.
QNB sigortanın elit BES emeklilik planı var. Giriş aidatı ve yönetim gider kesintisi yok. Aylık 500 lira. Bu da çok mantıklı geliyor. Bir de Garanti'nin DijiBES planı var. Ama onunki aylık 3 bin lira. Bu çok fazla.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X