< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jumaruu -- 2 Kasım 2021; 11:3:43 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gerçek86 -- 2 Kasım 2021; 1:12:11 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
emekli büyüklerimiz emekli maaşını çekip başka bankaya faiz için yatırmaya gidiyorlar.Geçen şubeye gitmiştim kimlik yenilendiği için güncelleme yaptıracaktım,baktım gişe görevlisi bir amcaya para yatırmak için atm yi kullanabilirsiniz burda beklemenize gerek yok diye anlatmaya çalışıyor.Amca tabiki anlamadı,sen almıyormusun,bilmiyormusun para almayı vs uzayıp gitti konuşma :)Alışmışlar bi kere böyle işlem yapmaya,yenilik falan hikaye yaşlılara atm den işlem yapmayı öğretseler bankalar bence daha fazla kar eder |
|
İş çıkışı deneyince yazarım hocam < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
2 tane migrosta sordum qr ödeme alamıyoruz dediler. Bence bilmedikleri için kasiyerler uğraşmak istemiyor. Önlerindeki ziraat posu ayrıca. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |