Şimdi Ara

Ziraat Bankkart 25₺ ve üzeri QR ödemeye 5₺ toplamda 25₺ Bankkart Lira hediye (OCAK 2022) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
161
Cevap
18
Favori
11.627
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şartlarda farklı gün demiyor. Dolayısıyla bu işlemi yapabilen bir istasyon bulup arka arkaya 5x25 yapıp işlemi tamamlasak olur herhalde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lan bı birakmadiniz şöyle abidik gubidik işleri, bankamatikten para çekmeyi bile bilmeyen bir sürü varken, temassızı yeni yeni öğrenirken millet, QR icat ettiler bide. Serbest bırak isteyen istediği gibi harcasın, dangozlar sizi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jumaruu -- 2 Kasım 2021; 11:3:43 >
  • Bunu yapacak çok fazla insan olmadığı gibi bunu bilen çok az kasiyerr var . Bugün bir kaç banka önünden geçiyordum bir baktım sıra almış başını gidiyor çoğu bekleyenler belli bir yaş üstü insanlar ve tiktok gençliği vardı. Banka şubeye gelmeyen müşteriler için kampanya yapsa daha iyi . En basiti fatura ödeme için bankaya giden insanlar var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gerçek86 -- 2 Kasım 2021; 1:12:11 >
  • bahtiyaraziz kullanıcısına yanıt
    Bende aynı şekilde düşünüyorum puanda hemen geldiği için 2. işlemde puan gelmezse farklı günde almaya devam edilebilir

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Jumaruu kullanıcısına yanıt
    Temassız ödeme özelliğini telefonlara kadar entegre etmişken qr in halen varlığını devam ettirmesini anlamıyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Japonya kullanıcısına yanıt
    Apple cihazlarda temassız ödeme yapılamıyor ancak qr ile ödeme yapılabiliyor bu yüzden devam ediyor olabilir bkm Apple ile anlaşabilse temassız NFC ile ödeme Apple cihazları ile de mümkün ama anlaşamıyorlar

• dr_zehir D kullanıcısına yanıt
    Üzücü bir durum ne yazık ki. Nfc özelliği olan Android telefonlar nimet

• Gerçek86 G kullanıcısına yanıt

emekli büyüklerimiz emekli maaşını çekip başka bankaya faiz için yatırmaya gidiyorlar.Geçen şubeye gitmiştim kimlik yenilendiği için güncelleme yaptıracaktım,baktım gişe görevlisi bir amcaya para yatırmak için atm yi kullanabilirsiniz burda beklemenize gerek yok diye anlatmaya çalışıyor.Amca tabiki anlamadı,sen almıyormusun,bilmiyormusun para almayı vs uzayıp gitti konuşma :)Alışmışlar bi kere böyle işlem yapmaya,yenilik falan hikaye yaşlılara atm den işlem yapmayı öğretseler bankalar bence daha fazla kar eder

• Şok markette denerim bugün

• samil422 S kullanıcısına yanıt
    Oldu mu peki hocam onu yazsaydın 😄

• furkkkkan F kullanıcısına yanıt

kim çizmişse karikatürü süper olmuş.

• AsalSayı11 kullanıcısına yanıt

İş çıkışı deneyince yazarım hocam

• Şok market QR ödeme olumlu arkadaşlar.

• Şok ve migros deneyin buralarda olur muhtemelen

• 125 lira tek seferde ödesek 25 lira gelir mi deneyen var mı ? ayın sektöründe tek seferde alışveriş oluyor, burada kaç TL yaparsan yap alışveriş başı 5 TL ise sıkıntı, kim uğraşacak aga onunla yapanı bulmak ayrı dert telefon qr uğraş başka dert, neyse 125 lirayı deneyecek cengaver bir forumdaşımız olursa çok makbule geçer (doğru posta doğru yerde doğru zamanda )

• kendinigelistirentasrali K kullanıcısına yanıt

2 tane migrosta sordum qr ödeme alamıyoruz dediler. Bence bilmedikleri için kasiyerler uğraşmak istemiyor. Önlerindeki ziraat posu ayrıca.

• yigit_dark kullanıcısına yanıt
    Banada aynısını söylediler inanmadım Müdürü çağırdım bizim poslarımız eski yok dedi ve şaşırdım

• newrophat kullanıcısına yanıt
    Bugün marketten yapmış olduğum 57 liralık alışverişime 5 tl geldi.

• samil422 S kullanıcısına yanıt
    Kasaya ziraat QR mi diyoruz direkt qr deyince oluyor mu hocam

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.