Ödeme yaptım maalesef gelmiyor. |
Bildirim
Ödeme yaptım maalesef gelmiyor. |
Peki harcamaniz hepsipay olarak mi gorundu yoksa hepsiburada mi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi supra552 -- 27 Ocak 2022; 23:58:15 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Üye işyeri değil . Üye işyeri olduğunda küçük miktarlarda puan geliyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hocam cuzdana yukleme mi bu. Elektronik gozukmezdi cuzdan olsa normalde. Yanlis mi biliyorum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
hocam fikrim yok ne olarak gözüktüğünu ama cuzdan bu evet. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
bu sizin 750 liralık 4. harcamanız mıydı. hem 100 tl hem de ayın sektöründen kazanç ile toplam 138,25 tl puan olmuş sanırım. |
Sanal pos görünüyor bende amazon. Siz kazanım sağladınız mı? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serciey -- 30 Ocak 2022; 12:48:15 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sub_v -- 30 Ocak 2022; 21:0:58 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Evet < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
SMS ile katılım yok. |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |