Şimdi Ara

Ziraat Mobil Bankacılık EFT Seçeneği Yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
14.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba ben ziraat mobilden başka bankaya eft havale yapmak istiyorum ama öyle bir seçenek yok ne yapmam gerekli

• Yapay Zekanın Yanıtı

Ziraat Mobil Bankacılık EFT Seçeneği Yok

Ziraat Mobil Bankacılık uygulamasında EFT seçeneği bulunmamaktadır. Bu nedenle, ziraat mobil para transferi yapamıyorum, ziraat para transferi yapamıyorum veya ziraat mobilde para transferi yok gibi sorunlarla karşılaşabilirsin.

EFT işlemi gerçekleştirmek için Ziraat Bankası internet bankacılığı, şubeleri veya ATM'lerini kullanman gerekir.

Ziraat Mobil Para Transferi Açma

Ziraat Mobil Bankacılık uygulamasında EFT seçeneği bulunmamasına rağmen, mobil para transferi özelliği mevcuttur. Mobil para transferi ile Ziraat hesabından başka bir Ziraat hesabına veya diğer bankalara para gönderebilirsin.

Mobil para transferi özelliğini kullanmak için şu adımları izlemen gerekir:

1. Ziraat Mobil Bankacılık uygulamasına giriş yap.
    2. "Hesaplar" sekmesine git.
    3. Para göndermek istediğin hesabı seç.
    4. "Para Transferi" seçeneğine tıkla.
    5. Alıcının hesap bilgilerini gir.
    6. Transfer tutarını gir.
    7. İşlemi onayla.

Ziraat Mobil Neden Para Transferi Yapamıyorum?

Ziraat mobil neden para transferi yapamıyorum sorununu yaşıyorsan, bunun birkaç nedeni olabilir:

• Mobil para transferi özelliği aktif olmayabilir.
    • Alıcının hesap bilgileri hatalı olabilir.
    • Transfer tutarı hesap bakiyeni aşabilir.
    • İnternet bağlantın zayıf olabilir.

Yukarıdaki nedenleri kontrol ederek sorunu çözebilirsin. Sorun devam ediyorsa, Ziraat Bankası müşteri hizmetleri ile iletişime geçmen önerilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Para transverlerine girip direkt İban/hesap no yazmanız yeterli hocam parayı gönderiyor havale ise ona göre ücret kesiyor eft ise biraz daha yüksek bir ücret kesiyor sizden.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cübbeli gandalf

Para transverlerine girip direkt İban/hesap no yazmanız yeterli hocam parayı gönderiyor havale ise ona göre ücret kesiyor eft ise biraz daha yüksek bir ücret kesiyor sizden.
    Sadece virman var eft gibi bir şey yazmıyor
  • İnternetde bununla ilgili bilgi yok ben iletiyim arkadaşlara eğer sizde bu durumdaysanız fiziksel olarak bankaya gidip 2-3 kağıt imzalamanız lazım
  • para transferleri kısmında başka hesaba transfer (EFT/Havale) seçeneği yok mu

• quote:

Orijinalden alıntı: n201

para transferleri kısmında başka hesaba transfer (EFT/Havale) seçeneği yok mu
    Evet bankaya gitmek lazım mış
  • quote:

Orijinalden alıntı: n201

para transferleri kısmında başka hesaba transfer (EFT/Havale) seçeneği yok mu
    canım naber
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chewy35_TR

Evet bankaya gitmek lazım mış

Alıntıları Göster
    Mobil bankacılığına açık değildir sanırım hesabınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ziraat çok saçma işler yapıyor bu konularda. Yeni hesap acsniz bile internet için şubede imza atmanız lazım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.