Şimdi Ara

Ziraat Türkiye Kupası | Yarı Final İkinci Maçı | M.P. Sivasspor - Galatasaray | 19.05.2015 | ATV HD (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
279
Cevap
0
Favori
4.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Açık konuşmak gerekirse bu maçtan rahatsızım.

O provokatif penaltıyı alıp, rakip takım taraftarlarının eline koz vereceğimize skoru korumaya çalışsaydık daha iyiydi. Bari 2-0'la biterdi de turu tartışma olmadan atlardık.

Sivasspor'a da ayrıca yazık oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OperasyonAdami

İstediğini konuş Aslanım.

Insanlar gerçeği görüyor.

bizim ulkede pekngorduklerininsoyleyemem haydiniyibforumlar sana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hamzaoğlu değişikliklerde geç kaldı

• pozisyonu gormemistim cicinho'nun tekmesi var diyenleri gordum pozisyonu buldum izledim ve sonra dedim ki iyi ki galatasarayli degilim.
  • 1- Sivas'ın ilk yarıda verilmeyen penaltısı

2- Gs'ye verilen penaltı öncesi elle oynama

3- Numaradan verilen penaltı

Ve Gs tur atlar hükümetin bir numaralı kanalı finalde daha çok rayting alır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adu87

Şu maça tarafsız gözle bakalım. Hakem gerçekten kötü yönetti maçı. Kötü yönetimi Galatasaray'ın tur atmasını kolaylaştırdı.

Tarafsiz gozle bakana, tarafsiz yorum yaparim. Bu cumlede liselilerin takip edeni takip ederim hesabi oldu ama idare et :D evet hakem kötüydü hocam. Ama bana kalirsa birazda tirsak yonetti. Sivasin penaltisini yedi, cunku umutun pozisyonu dusundu acaba penalti verilirmiydi diye. Yasinin penaltisi net penalti. Cunku cicinho calimi yedinmi ceza sahasinda uzatmiyacaksin ayagini artik. Uzatirsan gecmise git zidani getir oda alirdi penaltiyi. Ariyetten penalti sirasinda hakeme kafayi surttu resmen biri, kirmizi cikartmasi gerekirdi. Zaten o dakikadan sonrada sivas neredeyse her pozisyonda cok agresif oynadi.

• quote:

Orijinalden alıntı: umix353

1- Sivas'ın ilk yarıda verilmeyen penaltısı

E elenin de bu eleştirin yerini bulsun o zaman.

Bir FB-GS finali yapılmaya çalışılacağı ta çeyrek finalden beri konuşuluyordu zaten. Tasvip ediyor muyum? Hayır.
  • Heh şöyle konuşun tamam diyelim ama adam geliyor hede hödö şike var (kendileri tescilli şikeciler) yok biz finalde cezasını kesecez falan filan.Çok boş adam var şu forumda çok
  • quote:

Orijinalden alıntı: teoska

Açık konuşmak gerekirse bu maçtan rahatsızım.

O provokatif penaltıyı alıp, rakip takım taraftarlarının eline koz vereceğimize skoru korumaya çalışsaydık daha iyiydi. Bari 2-0'la biterdi de turu tartışma olmadan atlardık.

Sivasspor'a da ayrıca yazık oldu.

onların derdi adalet değil aga.eline koz vermem desende veysel sarıya hasan kabzeye ferhata akhisara iftira atmaya devam edeceklerdir.

şu ligin geneline baktığımızda fenerin hakem hatalarıyla daha fazla puanlar aldığını görürüz.onunçün hakem hataları konusunda alacaklıyız daha.
  • quote:

Orijinalden alıntı: teoska

quote:

E elenin de bu eleştirin yerini bulsun o zaman.

Bir FB-GS finali yapılmaya çalışılacağı ta çeyrek finalden beri konuşuluyordu zaten. Tasvip ediyor muyum? Hayır.

Keşke benim elimde olsa paf takımıyla çıkarım

• şu maçta elenseydik ligede yansıyabilirdi.domino etkisiyle.

yedeklerle çıktığımız maçta gene çok pozisyona girdik.umut atsaydı olay bitmişti zaten.

• sow ayağı efeye vuruyor.karar penaltı
  • quote:

Ok hadi simdi gg..

• quote:

Orijinalden alıntı: vladsamsn

quote:

Ok hadi simdi gg..

Gocunma bu kadar
  • penaltı yorumum şudur:

https://vine.co/v/eADWtB9MZAM
  • quote:

quote:

quote:

Ok hadi simdi gg..

Gocunma bu kadar

Birader yarası olan gocunur diyonda ne işin var bizim konuda. senin yaran bayağı bi varmışki burda laf akalabalığı yapiyosun

• quote:

Orijinalden alıntı: john mclane

quote:

Orijinalden alıntı: TheWhiteGandalf

Seve seve şampiyon olacağız. Keşke her sezon böyle olsa. SADECE ŞAMPİYON OLMUYORUZ. FENERBAHÇELİLER DE KUDURUYOR YA. 4 KÖŞE OLUYORUM.

Şikeyle, haksız penaltı ile olacağın şampiyonluk sana ne getiriir. Bu futbol ile Avrupa da daha ilk maçta hacamat ederler sizi

Şike miii ahahah. Oturduğunuz yerden şu yorumlarınız ne kadar gerçekçi. KISKAN KOÇUM KISKAN. KEDİ CİĞER HESABI. ŞAMPİYON OLDUĞUMUZDA HEPİNİZ TEK TEK AUSACAKSINIZ. az kaldı bakalım.

• yönetim görmüyormu konuyu.
    millet neler yazıyor forumda. beni olur olmazda 15 gün cezalandırdınız. millet bakın neler yazıyor.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Ok hadi simdi gg..

Gocunma bu kadar

Birader yarası olan gocunur diyonda ne işin var bizim konuda. senin yaran bayağı bi varmışki burda laf akalabalığı yapiyosun

Sizin konu derken forumda insanların nereye ne mesaj atacağına sen mi karar veriyorsun. Ben görüşümü yazdım, alınıp gocunan ve alıntı yapıp saçma sapan laflarla cevap veren sensin

• Besiktas konusuna gidiyorsun fenerliler bize salliyor, kendi konumuza geliyoruz yine fenerliler bize salliyor. Bu kadar aglamayin artik arkadaslar. Donem basi beles beles maclar alirken guluyordunuz. Simdi zorunuza gitmesin...

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.