Şimdi Ara

ZLATAN İBRAHİMOVİC (TOTEM) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
354
Cevap
3
Favori
7.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gelmesini kesinlikle istemiyorum.Dünya kadar borcumuz var futbolculara ödemeler gecikiyor Dandik fantazilere 10 milyon$ veremeyiz.Galatasarayin parasi çarcur edilemez...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maddi yönüne bir şey demiyorum ama gelmesini Beşiktaş taraftarı olarak isterim. Ligimizde kaliteli futbolcular olması her zaman iyidir. Hatta çok daha iyi olur bizim gerzek basına haddini bildirir laflarıyla
  • Sonrasında satamayacağımız adamlara milyonlar yedirmeye gerek yok. Bence gelmesin
  • İmkansız nedir sorusunun cevabıdır kendisi.
  • Lükse bak ya, taraftar İbra'yı istemiyor. Zaten 10 milyon versek bile sponsor desteğiyle veririz o parayı. Hem düşünsenize 4 yıldızlı bir İBRAHİMOVİC forması ne kadar satar? Kombine satışları, marka değeri, avrupada ve ligde başarı vs. vs. O para fazlasıyla geri döner emin olun.

• para konusunda imkansız bi durum olacağını sanmıyorum ama ibra kariyerine türkiyede devam etmek istemeycektir büyük ihtimal daha 2.3 senesi daha var üsttakımlarda oynamaya ama gelirse de mötü bası dağıtırım orası ayrı
  • Senijder ve Drogba içinde gelmez hayal ürünü diyorlardı. Real Madrid'e klas goller atarken izledik ikisinide :)
  • İnşallah gelmez 33 yasındaki adama bonservis ver bir de yıllık 10 milyon ver sonra ekonomik kriz var futbolculara para ödenmiyor hain hayroviç,ribery oluyor.

• Adam kendini Tanrı olarak görüyor. Türkiye ligine geleceğini düşünmek hayalcilik olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayal diyen arkadaslara diyorum drogbada hayaldi geldi sneijder de hayaldi adam bizi sampiyon yapti.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Drogba Totemine inandık Drogba geldi , bu toteme de inanın , Zlatan gelecek.

Geldiğinde ağlayacak olan diğer takım taraftarları da bir zahmet aynayı karşılarına alıp kendilerini sorgulasınlar.
  • seneye gelir drogba da öyle oldu konusu açıldı 1 sene sonra geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Özgür Can

Sonrasında satamayacağımız adamlara milyonlar yedirmeye gerek yok. Bence gelmesin

Sanki aldığımız diğer oyuncuları satabiliyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roman_Gladius

seneye gelir drogba da öyle oldu konusu açıldı 1 sene sonra geldi

Birileri Messi-Ronaldo totem konuları açsın. Yaşlı adamları 1-2 seneye anca getiriyoruz, bunları 5 sene sonra alsak yine razıyım.

• Arkadaş neden gelmiceğini falan Yazmış bir kısmı çok doğru bir kısmına katılmıyorum
    O adamın saha içi Performansı ve adı sıkıntı değil yok markaymış en iyi forvetlerdenmiş falan o sıkıntı değil asıl sıkıntı o adam buraya gelir ama ego denilen şey , adamın Tarzı , T.D e ve takım arkadaşlarına karsı Durusu aldığı para derken sıkıntı olur Drogba da olmadı böyle seyler adam tam tersi ibo nun

Gelmesini bende çok istiyorum ama geldıkten sonrası düşünmek Lazım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya fernandao ya ibra gelecek arkadaşlar sıkmayın canınızı...şimdi ibra fernandao ne alaka diyeceksiniz, ibra olmazsa fernandaoyu alacaklar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ordan Geçenbay

quote:

Orijinalden alıntı: Özgür Can

Sonrasında satamayacağımız adamlara milyonlar yedirmeye gerek yok. Bence gelmesin

Sanki aldığımız diğer oyuncuları satabiliyoruz.

zaten maddi sıkıntının en büyük sebebi bu. bonservislere tonla para harcayıp çok cüzi fiyatlara birilerini satabilirsek satıyoruz yada bedavaya yolluyoruz. Bir Barcelona, Man City bunu yapabilir ama biz şu koşullarda yapmamalıyız
  • Valla herifin egosu belki de hic kimsede yok ama gelirse emin olun maliyetinin cok rahat yarisini ve belki de buyuk bir kismini sadece forma satislariyla karsilar, kazandiracagi maclara deginmiyorum bile

• quote:

Orijinalden alıntı: Lj.23

quote:

Orijinalden alıntı: Tenno Heika Banzai

Zlatan gelmez hayal kurmayın . Adam PSG den ayrılıyorum dese sizden önce 10 tane takım gider kapısına ,İbo hala markalı birisi.Öyle Drogba,Sneijder e falan da benzemez transferi .

Adam yıllardır Messi ,Ronaldodan sonra 3. sırada bir marka .Hala da öyle .Kalkıp Türkiyeye gelmesi için bir nedeni yok .

Bi mucize oldu da geldi diyelim burada barınamaz.Çok aykırı bi adam , kendisi bir takımda fazla barınamıyor ego sorunu olan birisi . GS deki takım arkadaşlarını küçümseyebilir ,TD yi takmaz vs vs . Kalktı koskoca Fransaya laf geçirdi geçenlerde , Türkiye bu adamı kaldıramaz .Kaldı ki kendisi de gelmez

Drogba veya sneijdere benzemez derken? Sneijder icin juve (sampiyonlar ligi finali oynayacak olan takim) ve manu devre arasinda transfer teklifleriyle geldi biz satmadik, drogba zaten bizden chelseaye gitti. Ibra neden gelmesin, parayi verdikten sonra gelmeyecek adam yok. Haa egosu konusunda bisey diyemem aynen asiri egosu yuksek bir adam ama o kadar da olsun.

Benzemez derken marka olarak diyorum.İbo drogbadan sneijderden cok daha büyük bi isim . Parayı sececek olsa katar ya da amerikaya gider.Başarıyı sececek olsa İngiltereye gider.GS ye gelmesi için bir nedeni yok onu söylüyorum .

GS vizyonu ne CL kupası mı ?İboyu Süper lig şampiyonlugu kesmez kusura bakma da .Adamın son yıllarda oynadığı takımların hepsi avrupada iddialı takımlar barcelona ,psg falan

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.