Şimdi Ara

Zoespacey dolandırıcıdır (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
3
Favori
1.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hadi bakalım birsey çıkarsa haberdar et

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OZYMANDIAS

Adamın IBAN'a para gönderdiysen geçmiş olsun. Kazayla göndermiş bile diyebilir.

Öyle birşey yok. Konuşmalarda şunun karşılığında gönderdim dediyse o olay bitmiştir. Dolandıran 1 sene sonra mahkeme celbini kapısında görür ve dolandırıcılıktan dolayı mahkemeye çıkar.
  • geçmiş olsun konu sonuçta 50 tl değil dolandırılmış olmak.
  • Geçmiş olsun
  • Onu bunu yaptığına pişman et, burnundan getir.
  • Bu süreçte önemli olan kişinin uğratılmış olduğu maddi zararın temini değil ileride bu durumlarda yaşanacak nice vakıalar için emsal karar niteliği taşıyacak karar çıkartabilmektir. Bilişim Hukuku rol model aldığımız bir çok Hukuk devletine nazaran ülkemizde hala gelişim göstermekte olan hukuk dalıdır. Bu Hukuk dalına ilişkin Türkçe hukuki kaynaklar gerçekten bir elin beş parmağını geçmemektedir. Ayrıca Bilişim Hukukuna ilişkin uyuşmazlıklarda şimdiye kadar eğer varsa özel kanun yoksa FSEK Kanunu uygulanmaktadır. Bu sebeple doktrinin bu yönde gelişmesi ve Bilişim Hukuku Mevzuatının da bu gibi durumları da kapsayacak duruma gelmesi için harcanacak süre içinde bu ara sürecin telafisi mümkün olmayan maddi ya da manevi zararlarının tazmini için bu alana vakıf olmayan hakimler için emsal teşkil edecek kararlar son derece önem arz edecektir.
  • Gecmis olsun

• devir çalma devri normal.
  • Takipteyim
  • :D:D
  • Another Brain kullanıcısına yanıt
    Hayırdır,neye gülüyoruz?

• OZYMANDIAS kullanıcısına yanıt
    Eğer hiçbir kanıt olmadan hesaba gönderilen paralar, hiç bir şekilde dava konusu olmuyor artık. Karşı taraf bana borcu vardıda gönderdi diyebiliyor ve işin içinden çıkıyor. Ama burada bir sürü mesajın geçtiği resimler var. O yüzden hiç bir sorun olmayacaktır. Sizin dediğiniz kanıtsız bir şekilde para gönderme.

Bu arada aklınızda bulunsun. Birine borç para gönderirseniz, açıklama girin ve bu para borç olarak gönderilmiştir diyin. İlerde yaşanacak durumda hiç bir şekilde hak iddia edemeyeceksiniz çünkü.
  • hak iddia edemeyeceksin diyen kişilere inanma kardeşim, savcılığa dolandırıcılıktan suç duyurusunda bulunabilirsin. Yardıma ihtiyacın olursa pm ile bilgilendirebilirim.
  • Kesinlikle peşini bırakma, burada önemli olan miktar değil yapılan dolandırıcılıktır ve cezasını mutlaka çekmeli.
  • geçmiş olsun umarım sonuç alırsın hukuki süreçte
  • quote:

Orijinalden alıntı: P A R S

Hayırdır,neye gülüyoruz?

Dolandırılanlar komik geliyor o yuzden guluyorum, gulerim ben bosver sen
  • Açtınızmı hocam davayı ?
  • Guvenemiyorum yani mok da cikabilür

• dava açtığında ne kadar para kaybı yaşayacağını ne kadar uzun bir süreç olduğunu ne kadar uğraştırıcı olduğunu biliyorsundur umarım ?
  • Bir Umut Daha Tükendi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.