Fake nin anlamı sah te demek. bu ne demek ya ? Ben şimdi sahte birisimiyim ne anlama geliyor bu kelime? Kötü bişiyse, kızacağım ama..
abı alem adamsın baska bısı demıyorum yaa..ben senın nıck sahte sandım..dıılse ozur dılerım.bugunlerde mıllet ban yıyınce sahte nıck alıp gelıyoda o yuzden kusura bakma.. bu arada gulcegım yoktu
quote:Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sansabı alem adamsın baska bısı demıyorum yaa..ben senın nıck sahte sandım..dıılse ozur dılerım.bugunlerde mıllet ban yıyınce sahte nıck alıp gelıyoda o yuzden kusura bakma.. bu arada gulcegım yoktukaka zogel pis zogel nie adama fake dedin pips zogel kişisi
quote:Orijinalden alıntı: ..::__link__::..kaka zogel pis zogel nie adama fake dedin pips zogel kişisiAlıntıları Göster sende ona kişisi diyorsun o da blaupunkt facki bana kişi dedi diye topic acsın mı
quote:Orijinalden alıntı: elberethsende ona kişisi diyorsun o da blaupunkt facki bana kişi dedi diye topic acsın mıAlıntıları Göster ya bu adam bana kişisi diyo yaa amca amca ne demek bu kotu dııl dımı
quote:Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sansya bu adam bana kişisi diyo yaa amca amca ne demek bu kotu dııl dımıAlıntıları Göster Dostum bu sana özel bişi değil ki? 0 postlu herkesi fake zannediyoruz şu sıralar
quote:Orijinalden alıntı: Sıtkı SıyrılmışBu mesaj silindi.Alıntıları Göster geber citizen.pardon sıtkı hatlar karıstı
quote:Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sanseddie kişisisipisipisiAlıntıları Göster ZogeL kişisi bu aralar dalgın sen bakma ona.
quote:Orijinalden alıntı: Sıtkı SıyrılmışBu mesaj silindi.Alıntıları Göster tamam ya, hem kötü bi şe sulememeis. albay soyledi. onu biliyorum. bu şekilleri ben çok sevdim ya...
quote:Orijinalden alıntı: Blaupunkttamam ya, hem kötü bi şe sulememeis. albay soyledi. onu biliyorum. bu şekilleri ben çok sevdim ya...Alıntıları Göster o sekıllerı fazla kullanma yoksa kullancak seklın kalmıcak
sen teyp markası diilmiydin quote:Orjinalden alıntı: Blaupunkt Fake nin anlamı sah te demek. bu ne demek ya ? Ben şimdi sahte birisimiyim ne anlama geliyor bu kelime? Kötü bişiyse, kızacağım ama..
quote:Orijinalden alıntı: hasmanyaksen teyp markası diilmiydin quote:Orjinalden alıntı: Blaupunkt Fake nin anlamı sah te demek. bu ne demek ya ? Ben şimdi sahte birisimiyim ne anlama geliyor bu kelime? Kötü bişiyse, kızacağım ama.. cavallion çocuğa fake deme horted by me
quote:Orijinalden alıntı: demirdövencavallion çocuğa fake deme horted by me Alıntıları Göster Moved by me
quote:Orijinalden alıntı: EkreizzeMoved by meAlıntıları Göster bune lan varya kendimi bir an zaman tünelinde hissettim
quote:Orijinalden alıntı: demirdövencavallion çocuğa fake deme horted by me Alıntıları Göster bunu cümle içinde kullanmalıyım... usernick kişisi bu topiği hortlattı saineagle kişisi ittirdi