Arkadaşlar bu serverlerin yavaşlığı yüzünden bugün oyuna giremedim hala da giremiyorum zombi avı da yattı nasıl iştir bu ya
paramızı geri istiyoruz o kadar vip alıyoruz doğru düzgün server yok av yok oh ne ala
quote:
Orijinalden alıntı: SudaEriyenAspirin
paramızı geri istiyoruz o kadar vip alıyoruz doğru düzgün server yok av yok oh ne ala
gerçekten hüsran dolu bir gün..
quote:
Orijinalden alıntı: taffijun
gerçekten hüsran dolu bir gün..
Alıntıları Göster
Geçmiş olsun.Ben 1001 takla atarak girdim servera 98 zombi kestim 2 tane kaldı.
quote:
Orijinalden alıntı: Pibi Ayıcık
Geçmiş olsun.Ben 1001 takla atarak girdim servera 98 zombi kestim 2 tane kaldı.
Alıntıları Göster
3 saatte 15 tane vurabildim. 10dk da 6 tane vurdum. İlk ava göre iyidir vaktim de yoktu internetim de sağlam değil
quote:
3 saatte 15 tane vurabildim. 10dk da 6 tane vurdum. İlk ava göre iyidir vaktim de yoktu internetim de sağlam değil
Alıntıları Göster
bir halt anlamadım bu avdan gecen sene bir üyeliğimden 188 tane diğerinden 155 tane öldürdüm ama bu sefer 50 tane bir üyeliğimddde öldürebildim o kadar çok sinir bir durum
quote:
Orijinalden alıntı: KoRoNiDeS
bir halt anlamadım bu avdan gecen sene bir üyeliğimden 188 tane diğerinden 155 tane öldürdüm ama bu sefer 50 tane bir üyeliğimddde öldürebildim o kadar çok sinir bir durum
Alıntıları Göster
153 tane vurdum allah bereket versin :)
quote:
Orijinalden alıntı: sércan
153 tane vurdum allah bereket versin :)
Alıntıları Göster
72..
quote:
Orijinalden alıntı: TheRed
72..
Alıntıları Göster
14
quote:
Orijinalden alıntı: mz~
14
Alıntıları Göster
1
quote:
Orijinalden alıntı: berqo
1
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: berqo
1
şaka gibi ya
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: berqo
1
şaka gibi ya
Alıntıları Göster
Beceriksiz devler
quote:
Orijinalden alıntı: SudaEriyenAspirin
quote:
Orjinalden alıntı: SudaEriyenAspirin
aynen öyle, ben de paramı geri istiyorum. resmen dolandırıldık. bir de sanki her şeyi çok doğru yapıyorlarmış gibi, onu bunu göle gönderip öldürüyorlar.
bence bir eylem organize edelim oyuna. bu kriz döneminde paramızı kaptırdık elin gavuruna ve işkence çekiyoruz oyun oynuycaz diye.
quote:
Orijinalden alıntı: Robin Hood
quote:
aynen öyle, ben de paramı geri istiyorum. resmen dolandırıldık. bir de sanki her şeyi çok doğru yapıyorlarmış gibi, onu bunu göle gönderip öldürüyorlar.
bence bir eylem organize edelim oyuna. bu kriz döneminde paramızı kaptırdık elin gavuruna ve işkence çekiyoruz oyun oynuycaz diye.
Alıntıları Göster
iyiki bu seferki av için vip almamışım.
quote:
Orijinalden alıntı: Robin Hood
quote:
Alıntıları Göster
Bir arkadaşın yapılan hatalar yüzünden oyuna dava açmıştır...Herkesin haberi olsun
quote:
Bir arkadaşın yapılan hatalar yüzünden oyuna dava açmıştır...Herkesin haberi olsun
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: aabb123
oha yalan!
eğer açılıyosa bizde açalım?
quote:
Orijinalden alıntı: nickbulpageat
quote:
oha yalan!
eğer açılıyosa bizde açalım?
Alıntıları Göster
200
quote:
Alıntıları Göster
quote:
yalana bak sen bir dava acmanin ne kdr para gerektirdini biliyormusun
quote:
Alıntıları Göster
quote:
dava sonuçlanınca haberimiz olsun
quote:
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: taffijun
quote:
yha inanmayin bu adama 20 lirayi kurtarmak icin 400 liradan fazla parayi bayilipda davami acicaklar heleki bu turk makamlarindan acilmasi bi onem tasimazki avrupa mahkemesine gitmesi gerekir oda milyararini alir cocuk cocuk konusuyolar sizde inaniyosunuz