Şimdi Ara

Zonguldak da yurt arıyorum 2.öğretim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar zonguldak da radyo ve tv programcılığı bölümü kazandım bu yıl özel yurtları araştırıyorum ama net bilgiler edinemedim zonguldak da okuyan yada okumuş kişiler yurtlar hakkında bilgi verirse sevinirim özel yurda gitmeyi düşünüyorum kampüse yakınlığı nasıldır hangisi iyidir kız erkek karışıkmıdır 2. öğretimlere ayrı mı oluyor bilgilendirirseniz sevinirim

• Bende giresun kazandım hocam ikinci öğretim siyasi bilimler bende çalışmayı düşünüyorum umarım ikimizde iş vs buluruz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle hayırlı olsun. Ben zonguldaklıyım yurtta kalmadım fakat bildiğim kadarıyla yardımcı olayım.
    Üniversite içinde yurtlar mevcut. yurtkurun dışında özel yurt varmı onu tam olarak bilmiyorum.
    Çarşıda erkek yurtları var. Ama çarşıyı tavsiye etmem çünkü 9da zonguldakta hayat biter :).
    Ama üniversitenin çevresinde ki kafeler daha aktiftir (tahmin edersin ki). Üni çevresine bakmanı tavsiye ederim.
    En iyisi 1 sene yurtta kal sonra zaten arkadaş edinip ev daha uygun ve eglenceli olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .rem

Öncelikle hayırlı olsun. Ben zonguldaklıyım yurtta kalmadım fakat bildiğim kadarıyla yardımcı olayım.
    Üniversite içinde yurtlar mevcut. yurtkurun dışında özel yurt varmı onu tam olarak bilmiyorum.
    Çarşıda erkek yurtları var. Ama çarşıyı tavsiye etmem çünkü 9da zonguldakta hayat biter :).
    Ama üniversitenin çevresinde ki kafeler daha aktiftir (tahmin edersin ki). Üni çevresine bakmanı tavsiye ederim.
    En iyisi 1 sene yurtta kal sonra zaten arkadaş edinip ev daha uygun ve eglenceli olur.

valla araştırıyorum apartlar falanda var ama ilk yıl yurtta kalıcam sonra eve çıkarım büyük ihtimal öğrenci için iş imkanları falan nedir bilginiz var mı
  • Cok fazla alternatif yok.
    Bi avm var partime olarak dusunurseniz.
    Ya da universite cevresinde kafeler falan is bulabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.