Arkadaşlar bir sorunum var, evde 3 bilgisayar var, eskiden benim makinam ana makina idi ZoomX4'ü USB ile kendi makinama bağlıyordum ve diğer bilgisayarlar benim makina üzerinden net'e çıkıyordu ( switch ile ). Şu an ZoomX4'ü Switch 'e taktım ve herşey çok güzel makinalar ip'lerini alıyor falan vs..
Sorun şu : indirme hızım şu an 7kb/sec'in üzerine çıkmıyor. (Şu an switch'in 4 portu dolu { 2 PC 1 LAPTOP + ZOOMx4 } )
Acaba Modem bağlantıyı 4'e falan bölüyor olabilirmi , böyle birşey yapıyorsa, yapmamasını nasıl sağlarım :) (256 Limitsiz ADSL)
Teşekkürler, İyi akşamlar.
dostum onun ayarları ile sakın oynama ben 512 sınırsız kullanıyorum ve downloadlar yerlerde sürünüyor 2 gündür sorun var tahminimce bölgesel olabilir ayrıca hattı 4 e bölmeyle falan alakası yok tabii diğer makinalar download yapmıyorsa ama emin ol bu tt den kaynaklanıyor
bende TR bir server denedim , evet haklısın galiba, normal indiriyor. Teşekkür ederim cevap için. Bu arada DNS'leri manual mi girmek daha iyi yoksa discovery olayımı :)
biraz önce bu başka bir konu da bu olay yazıyor buraya bakman yeterli alıcın ayarları ile sakın oynama düzelir merak etme ilk değil bu ttnin