Şimdi Ara

Zoom X4 Düşük hız Acil Yardım Lütfen.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar bir sorunum var, evde 3 bilgisayar var, eskiden benim makinam ana makina idi ZoomX4'ü USB ile kendi makinama bağlıyordum ve diğer bilgisayarlar benim makina üzerinden net'e çıkıyordu ( switch ile ). Şu an ZoomX4'ü Switch 'e taktım ve herşey çok güzel makinalar ip'lerini alıyor falan vs..

Sorun şu : indirme hızım şu an 7kb/sec'in üzerine çıkmıyor. (Şu an switch'in 4 portu dolu { 2 PC 1 LAPTOP + ZOOMx4 } )

Acaba Modem bağlantıyı 4'e falan bölüyor olabilirmi , böyle birşey yapıyorsa, yapmamasını nasıl sağlarım :) (256 Limitsiz ADSL)

Teşekkürler, İyi akşamlar.

• dostum onun ayarları ile sakın oynama ben 512 sınırsız kullanıyorum ve downloadlar yerlerde sürünüyor 2 gündür sorun var tahminimce bölgesel olabilir ayrıca hattı 4 e bölmeyle falan alakası yok tabii diğer makinalar download yapmıyorsa ama emin ol bu tt den kaynaklanıyor
  • bende TR bir server denedim , evet haklısın galiba, normal indiriyor. Teşekkür ederim cevap için. Bu arada DNS'leri manual mi girmek daha iyi yoksa discovery olayımı :)
  • biraz önce bu başka bir konu da bu olay yazıyor buraya bakman yeterli alıcın ayarları ile sakın oynama düzelir merak etme ilk değil bu ttnin

http://home.netone.com.tr/sonuc.asp
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.