Şimdi Ara

zoom x6

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar wireless modemler giderek çoğalmaya başladı fakat herhangi bir döküman bulmak zor internette..

sorunum wireless a şifre koymak ile ilgili..

modem arayüzünden şireleme menüsünde wpa yı veya web-64, web-128 i seçiyorum modem restart atıo sonra bağlantı şifreli hale gelio fakat ben bir şifre oluşturmadan benden şifre istiyor..

bu konuda yardımcı olabilecek arkadaş var mı ???

• quote:

Orjinalden alıntı: redi

arkadaşlar wireless modemler giderek çoğalmaya başladı fakat herhangi bir döküman bulmak zor internette..

sorunum wireless a şifre koymak ile ilgili..

modem arayüzünden şireleme menüsünde wpa yı veya web-64, web-128 i seçiyorum modem restart atıo sonra bağlantı şifreli hale gelio fakat ben bir şifre oluşturmadan benden şifre istiyor..

bu konuda yardımcı olabilecek arkadaş var mı ???

sen seçer seçmez bağlantı şifreli hale geliyor o yüzden şifre ekranını göremiyorsun!
    ilk önce ethernet ile bağlan sonra wireless'a şifre koy sonra ethernet bağlantını çıkart ve wireless ile bağlan

bende zoom x6 kullanıyorum bende WPA şifrelemede sorun var acaba tüm x6 larda mı öyle eğer 1 fırsatın olursa WPA şifreleme yaparken yerel ağdan 1 makinadan diğerine dosya aktarmayı dene 500 mb büyüklüğünde film felan olabilir
    inşallah 2 bilgisayar vardır bu söylediğimi denemen için

• 2 bilg. var... denicem akşam.. yazarım..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nikon P1000 125x Optic Zoom
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.