Şimdi Ara

ZOPO C2 ANA KONU (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
290
Cevap
5
Favori
21.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Burada da Dezmen adlı geliştiricinin yapmış olduğu Custom Rom var.Ben yükledim ve çok stabil.Ayrıca multilingual,tr desteği var.Beğeneceksiniz.CW Recoveryden yükleniyor,SPFlashla değil.StockRoma göre daha hızlı ve ekstra opsiyonları var.Selamlar...

http://www.needrom.com/wp-content/uploads/2013/06/ZOPOC2_20130609ME1.2b_dev_release.zip
  • quote:

Orijinalden alıntı: goksad

Burada da Dezmen adlı geliştiricinin yapmış olduğu Custom Rom var.Ben yükledim ve çok stabil.Ayrıca multilingual,tr desteği var.Beğeneceksiniz.CW Recoveryden yükleniyor,SPFlashla değil.StockRoma göre daha hızlı ve ekstra opsiyonları var.Selamlar...

http://www.needrom.com/wp-content/uploads/2013/06/ZOPOC2_20130609ME1.2b_dev_release.zip

cw recovery android uygulaması mı yoksa pc uygulaması mı ? ben anlayamadım acaba detaylı anlatabilecek biri var mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ekinog

quote:

Burada da Dezmen adlı geliştiricinin yapmış olduğu Custom Rom var.Ben yükledim ve çok stabil.Ayrıca multilingual,tr desteği var.Beğeneceksiniz.CW Recoveryden yükleniyor,SPFlashla değil.StockRoma göre daha hızlı ve ekstra opsiyonları var.Selamlar...

cw recovery android uygulaması mı yoksa pc uygulaması mı ? ben anlayamadım acaba detaylı anlatabilecek biri var mı ?

cwm recorvery android telefona özel uygulamadır nasıl bilgisayarda açılışta bios ayarlarını gösteren nasıl yükleme format atarken kolayylık sağlıyorsa buda onun gibi düşün her telefonun cwm recorverisi ayrı olur cwm recorvery ile telefona format atabilir hafıza kartını dahili hafıza gibi gösterebilir yedek alabilirsin yükleme ayrıntıları sayfanın başında mevcut bir yerden başlaman gerek bu işlem için anlatımları dikkatli takip et ve uygula zaten olacaktır

• quote:

quote:

peki bendeki normal recovery menüsünü cwm recovery e dönüştürmek için recovery.img ve cf root dosyalrını yüklemem lazım sanırım , eğer öyleyse bunları telefonun hangi belleğine atmam lazım.

attıktan sonra herhangi bir veri silmeden yeni romu cwm recovery menusu ile sd card dan atabilirmiyim ?

teşekkurler

• telefon root lu bu arada illa cf root yuklemem lazım mı ?sadece reccovery.img dosyası kafi olurmu recovery menuyu donusturmem için
  • quote:

quote:

quote:

peki bendeki normal recovery menüsünü cwm recovery e dönüştürmek için recovery.img ve cf root dosyalrını yüklemem lazım sanırım , eğer öyleyse bunları telefonun hangi belleğine atmam lazım.

attıktan sonra herhangi bir veri silmeden yeni romu cwm recovery menusu ile sd card dan atabilirmiyim ?

teşekkurler

sd karta atmalısın sd karta attıktan sonra telefonuna mobile uncle tols programını yükleyip telefona root yetkisi verdikten sonra program içeriğine girip recorvery updateden
    image dosyasını ilk başta görecektir eğer doğru attıydan zaten sd diye yazar tıklayıp yükleyecek kendisi sonra soracak rebot recorvery diye evet dersen recorveryde açılacaktır sonra eğer sd karta rom dosyasını zipli bir şekilde attıysan wipe data wipe ceç yaptıktan sonra instal sd card seçip kurarsın kurduktan sonra rebot ekranına dönüp telefonu rebotlayarak yeni yüklediğin romun ile kullanabilirsin

• Ben TWRP Me diye görselliği çok güzel olan recovery programını sdkarta attım ve Mobil Uncle Tools tan recovery update ile twrp yi yükledim.Yine aynı programla recovery başlatıp twrp menüsünde insatall dan önceki linkte verdiğim romu yükledim.Romu yüklemeden önce Wipe Cache,Dalvik Cache-Factory reset yaptıktan sonra romu yüklüyoruz.Yükledikten sonra açılış 3-4 dk.yı bulabiliyor endişe etmeyin.Selamlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goksad -- 22 Temmuz 2013; 9:39:19 >
  • Ben tuşlarla recovery ye giremedim bir türlü.Hangi tuşlarla recovery ye giriliyor? Ben hep Mobil Uncle Tools ile girdim.Selamlar...
  • önce açma kapama tuşu sonra ses açma tuşu bas gir sonucu yaz buraya
  • quote:

Orijinalden alıntı: asterix4848

önce açma kapama tuşu sonra ses açma tuşu bas gir sonucu yaz buraya

Power+Vol Up olmadı.Ekinog sen nasıl giriyorsun? .Selamlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goksad -- 23 Temmuz 2013; 11:28:18 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: asterix4848

önce açma kapama tuşu sonra ses açma tuşu bas gir sonucu yaz buraya

Power+Vol Up olmadı.Ekinog sen nasıl giriyorsun? .Selamlar...

telefon bağlıyken pc ye ses açma yada kapama ( hatırlayamadım ) power ile önce pil geliyo bekleyince recovery geliyo idi galiba.. ben naptığımı biliyomudum ki o zaman :) olmadıysa power ses ve home menusunu basılı tutarken pcye bağla bekle olması lazım,
  • quote:

Ben TWRP Me diye görselliği çok güzel olan recovery programını sdkarta attım ve Mobil Uncle Tools tan recovery update ile twrp yi yükledim.Yine aynı programla recovery başlatıp twrp menüsünde insatall dan önceki linkte verdiğim romu yükledim.Romu yüklemeden önce Wipe Cache,Dalvik Cache-Factory reset yaptıktan sonra romu yüklüyoruz.Yükledikten sonra açılış 3-4 dk.yı bulabiliyor endişe etmeyin.Selamlar...

cesaretimi topladığımda yapacağım muhakkak
  • hocam merhaba,

bende uzun araştırmalar sonucu iki telefon arasında kalarak buna karar kıldım. Her ne kadar ZP 980 den farkını anlamasam da . Sizler telefonu tam olarak hangi siteden (eğer aliexpress ise) satıcının linkini göndererekten söylemeniz mümkün müdür acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cesur2030

hocam merhaba,

bende uzun araştırmalar sonucu iki telefon arasında kalarak buna karar kıldım. Her ne kadar ZP 980 den farkını anlamasam da . Sizler telefonu tam olarak hangi siteden (eğer aliexpress ise) satıcının linkini göndererekten söylemeniz mümkün müdür acaba ?

Ben sanal pazardan aldım arkadaş...Selamlar...

Satıcının dükkan linki

http://www.sanalpazar.com/dukkan/Mtkshop-__u558579

• Telefonu rotlarsak otomatik güncelleme yapabilirmiyiz yine de
  • Rootlamada değil de rom yüklersen sıkıntı olur sanırım.Bendeki gibi.Ama yükledğim rom da buna değer doğrusu.Zaten yeni güncellemelerle yeni Custom Romlar da gelecektir.Selamlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cesur2030

hocam merhaba,

Zopo 980 2GB RAM, 32 GB ROM hafızalı. Zopo C2 ise 1GB RAM ve 16 GB ROM hafızalı ama Gorilla Glass ekranlı.

980 http://www.zopomobileshop.com/124-zopo-zp980-32gb-rom-2gb-ram-mtk6589t-5-inch-fhd-screen-android-phone.html
    C2 http://www.zopomobileshop.com/126-zopo-c2-16gb-white-5-inch-fhd-13mp-camera-mt6589t-android-smartphone-international-version.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barisg -- 25 Temmuz 2013; 22:12:26 >

• Bu telefon beni çok üzdü ya sorununu bir türlü tespit edemedim. 3G bağlantısı başarısız. bir saat iki saat 3g kullanıyorum sonra makine sapıtıyo pili söküp sim kartı çıkartıp tekrar takmam gerekiyor. gideremedim problemi. umarım başka kimsenin başına gelmez.
  • Telefon aslında çok güzel hele bazı uygulamaları kurduğunuzda çok daha başarılı bir arayüze sahip oluyor. sorunsuz kullananlar için önerim Türkçe klavye desteği için swiftkey klavye uygulamasını ve dosya gezginiz olarak root explorer uygulamasını muhakkak bulundurmaları.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.