Şimdi Ara

zopo c2 mi iocean x7 mi (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
310
Cevap
6
Favori
32.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yurtdışından sipariş verip alan arkadaşlar,öncelikle hayırlı olsun.Telefonlarınızı hangi sitelerden aldınız ve gümrüğe takılmaması için nasıl bir yol izlediniz.aliexpress,pandawill telefon gümrüğe takıldığında parayı geri iade ediyor mu?ben daha önceden yurtdışından herhangi bir ürün almadım.ben ve benim durumumda olan arkadaşlar için tecrübelerinizi paylaşmanızı bekliyoruz.
  • Merhaba arkadaşlar;

Ben zopo c2 ile zopo zp980 arasındaki farkı sormak istiyorum. Tam olarak izah edebilecek bir arkadaş var mı? Eğer yardımcı olursanız sevinirim. Almayı düşünüyorum çünkü 32gb hafızası 2 gb ramı olan modelinden.
    Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tarik87

Merhaba arkadaşlar;

Ben zopo c2 ile zopo zp980 arasındaki farkı sormak istiyorum. Tam olarak izah edebilecek bir arkadaş var mı? Eğer yardımcı olursanız sevinirim. Almayı düşünüyorum çünkü 32gb hafızası 2 gb ramı olan modelinden.
    Teşekkürler.

Aynı model
    Çinden getirtmekle uğraşmam diyorsan Benim Türkiyeden aldığım satıcıyı öneririm sana :)
  • gorilla glass ekran hangisinde var
  • ustam kimden aldiniz birde zopo c2 kullandinizmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bllahmet33

ustam kimden aldiniz birde zopo c2 kullandinizmi

Aldım şuan kullanıyorum :)
    Çok memnunum
  • İkisinide deneme sansim oldu. Kendime alacak olsam zopo tercih ederdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 23 temmuz zopo c2 platinum siparişi verdim 05 ağustos tarihinde sabah 10:00 gibi telefon bana teslim edildi. Hong Kong postası gayet hızlı. Telefonu diğer 5 inç cihazlarla karşılaştırdım ve bir fark göremedim. tavsiye ederim kendiniz sipariş verin elinize geçer...ben hiçbir sorun yaşamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: abdulmesut

gorilla glass ekran hangisinde var

Yeni Seri C2 ve 980'lerin tamamı Gorilla Glass ile gelecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: barisg

quote:

Orijinalden alıntı: abdulmesut

gorilla glass ekran hangisinde var

Yeni Seri C2 ve 980'lerin tamamı Gorilla Glass ile gelecek.

teşekkürler cevap için .. telefonu almak için link var mıydı..
  • İsteyen herkese Zopo C2 temin konusunda yardımcı olurum . Pm atabilirsiniz şuana kadar kendim 4 cihaz aldım satıcı çok güvenilir . Kontrollü teslim yapıyor .Test ediyorsun telefonu sonra para verip alıyorsun kapıda ödeme ile
  • abdulmesut A kullanıcısına yanıt
    zopo c2 platinum gorilla glass zaten ben aldım. aliexpressden.. @abdulmesut
  • bllahmet33 B kullanıcısına yanıt
    5 ağustosta zopo c2 platinum elime ulaşt.ı 23 temmuzda sipariş vermiştim Aliexpressden. @bllahmet33 PTT kargo ile geldi sorun yok alabilirsin bomba gibi telefon.
  • aliexpressden aldım 23 temmuz da sipariş verdim 5 ağustos da geldi ptt kargo ile. zopo c2 platinum aldım. Tavsiye ederim bir problem olmuyor tek sorun pasaport onu da hallettin mi sony xperia z ayarında bir telefonun olmuş oluyor ben çok memnunum.
  • size birkaç sorum olacaktı.

işletim sistemi android mi?
    bu telefonlarda güncelleme yapılabiliyor mu?
    imei atılıyor mu telefona?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi artyom25 -- 15 Ağustos 2013; 17:35:36 >
  • size birkaç sorum olacaktı.

işletim sistemi android mi?
    bu telefonlarda güncelleme yapılabiliyor mu?
    imei atılıyor mu telefona?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxmxx -- 15 Ağustos 2013; 17:35:36 >
    Bu mesajda bahsedilenler: @robince

_____________________________Android 4.2.1 evet güncelleme yapılıyor gorilla glas on numara bir telefon pasaport kaydını da yaptırdım. imei değiştirebilirsin ama ben pasaport kaydını yaptırdım daha güvenli ve sağlam olsun diye. Çünkü telefon buna değiyor....çok memnunum
  • quote:

Orijinalden alıntı: robince

Zopo c2 plainum alacakların dikkatine bu satıcı gayet güvenilir ve de oldukça hızlı...

http://www.aliexpress.com/store/product/Pre-order-ZOPO-C2-Platinum-Black-5-0-FHD-gorilla-glass-screen-1920-1080-MTK6589T-1/317454_1036830668.html

iocean x7 aldım sattım (kasma sorunu yüzünden)
    jiayu g4 aldım satıcam (ekran çerçevesi siyahları kalktı)

şimdi sıra zopo c2 de fakat hangi modeli ne farkı var ve hangi rengi daha iyi karar veremedim.
    yardımcı olurmusunuz

• bide bu cihazın basic fiyatlısı 1gb ram + 16gb dahili bellek di mi? with 16gb ne demek? ayrıca 16gb hafıza kartı mı demek? yani 1gb+16gb+16gb ?
  • zopo c2 de dokunmatik tusların aydınlatma ısıgı varmı acaba
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.