Şimdi Ara

ZOPO ZP998 '8 Çekirdekli Telefon' video inceleme (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
3
Favori
1.966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bende telefondan oldukça memnunum ama siz vücut dilinizle bu telefonu almayın diyorsunuz resmen böyle yaparak size güvenen insanları aldatmayı bırakın evet gözle görülür bi kitleniz var tavsiyelerinizi dikkate alan insanlar var ama bunu kendi çkarlarınız için kullanmayın cihazın akarı kokarı neyse oyle soyleyin buna böyle diğerine aaaa çok iyi işinizi tamamen görür gibi söylemde bulunursanız olmaz ikisinin de hakkını verin siz satıcı değilsiniz hatırlatayim dedim @Speed-Step
  • quote:

Orijinalden alıntı: quartx

5.5 inç 5 inç bu ne abi. Takoz gibi kocaman telefonlar. Üreiciler birde 4.3, 4.5 inç e yönelseler ya.

4.3 inç olarak xperia z1 compact var. 4.5 inç içinse lumina 925,1020 modelleri falan var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Artizt -- 8 Temmuz 2014; 18:28:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dahili hafıza konusundaki serzenişleri haklı buldum. Tabi ki uygulamalara ayrılan yerin 4GB olduğu ayrıca belirtilmeli, ancak burada sadece 4GB dahili hafıza varmış gibi bir durum oluşmuş.
  • baş sayfada(8 çekirdekli canavar diye..) reklam almak güzell..
    anlatırken 4gb dahili depolama demek çok manidar.
    ben BU FORUMUN yıların üyesiyim. sizin reklamınızı görerek elimdeki HTC BUTTERFLY satarak bu modeli aldım..iyiki sizin anlatımınızdan önce almışım almasam etkilenir almazdım..
    iyiyiki almışım..çok güzel cihaz keşke kormadan herkes alabilse..
  • bişeyi anlamamız lazım yeni nesil telefonlar toplama bilgisayar gibi marka artık çok önemli değil hepsinde aynı donanım var tek fark servis destekleri o yüzden markaya bakmadan size en uygununu alın

• telefon iyide satan firma güvenilir değil ön sipariş veren arkadaşlar ne çileler çekti bende iptal etmiştim 2 ayda ellerine ulaştı ön sipariş verenlerin adamlar sattıklarını ürünleri garantili diye satıyor daha servis kurmamış
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.