Şimdi Ara

ZOPO ZP998 / 9520 / 小黑2 / ROM -ROOT - RECOVERY / ANA KONU (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
172
Cevap
1
Favori
8.908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: S.Acar

quote:

Orijinalden alıntı: nomox1

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Zopo C2 için yeni Miui 4.4.4 Romuna Genel bakış

Eğer hatrı sayılır bir sayıda rom kurulumunu anlatmamı isteyen olursa bi video çekip kanalımda yayımlayabilirim .

Saygılar ...

C2yle 998 in alakası nedir hocam

小黑2 bununla c2 yi kast ettiniz sandım mesajları silelim o değilse

Yok hocam C2 değil C2 nin ayrıca konusu var başlıkta geçen isimlerin tamamı ZP998 e ait

Şimdi fark ettim , dikkatsizliğimi maruz görün , editledim ilk mesajı .

Problem değil dilerseniz bahsettiğiniz çalışmayı imzamdaki zopo türkiye forumu icin yapabilirsiniz

Ürünlerin arasında C2 yok hocam

Diğer Bölümü var ve c2 kullanıcı sayısı çok fazla ayrıca bölüm açmam gerekebilir hatta gerekecek

Aynen öyle hocam C2 kullanıcısı forumda çok var ben bile çevremden 5 kişiye Zopo C2 aldırdım .

Tabi tercihini C2 den yana yapmayanlarda oldu
    Zopo C7 ve iOcean x7 de getittirdim .

• arkadaşlar biraz basit kaldı ama ama bi türlü yapamadım. hafızada olan bir mp3 nasıl zil sesi yapıyoruz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zokta -- 20 Nisan 2014; 19:30:15 >
  • Arkadaşlar halen bu mp3 ü zil sesi olarak ayarlaya bilmiş deigilim, ayrıca arayan kişiye özel müzikte ayarlayamadım... yardımcı olacak birileri varmı acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: zokta

Arkadaşlar halen bu mp3 ü zil sesi olarak ayarlaya bilmiş deigilim, ayrıca arayan kişiye özel müzikte ayarlayamadım... yardımcı olacak birileri varmı acaba

Rehberde herhangi birinin ismine tıkla bilgileri gelince seçenekler tuşuna bas zil sesi ayarla diye yaziyor bu sekilde kişiye özel olarak ayarlayabilirsin

Varsayılan zil sesini değiştirmek için Ayarlar > Ses Profilleri "Genel" in yanındaki simgeye tıkla gelen menüde varsayılan zilsesi yazıyor oradan degistirebilirsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • S.Acar kullanıcısına yanıt
    Tamam hocam ordan degiştirebiliyorum ama orda hafızaki bir mp3 gözükmüyor bir türlde ekleyemedim oraya samsunglar filan dosyayı seçer yap derdin ve o seçtiğin mp3 zil sesi olurdu. profil ayarlarından bir türlü ordaki seslerden başka şeçemedim...
  • quote:

Tamam hocam ordan degiştirebiliyorum ama orda hafızaki bir mp3 gözükmüyor bir türlde ekleyemedim oraya samsunglar filan dosyayı seçer yap derdin ve o seçtiğin mp3 zil sesi olurdu. profil ayarlarından bir türlü ordaki seslerden başka şeçemedim...

Zil sesini seç dediğinde karşına sesleri seçmen için uygulamalar geliyor olması lazım Müzik Çalar veya Dosya Yöneticisi gibi onlardan birini seçmelisin
    yok hocam beyaz bir sayfada sadece telefonun hafızasında seçili olan yer çıkıyor mesu tuşuyla filanda yeni birşey açılmıyor. bir türlü çözemedim...
  • quote:

yok hocam beyaz bir sayfada sadece telefonun hafızasında seçili olan yer çıkıyor mesu tuşuyla filanda yeni birşey açılmıyor. bir türlü çözemedim...

Marketten ES File Explorer yükle sonra tekrar o menüye gel hangi uygulayla açmak istediğini soracaktır
    Evet hocam simdi oldu ya bu kadar basit bişey bu kadar ugrastırır insanı teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece Netten mı satış yapılıyor?
  • bugün 640 tlye 0 aldım iyi mi sizce kutu dahil imei benden ?
  • Slmlar bugun itibariyle stable sorunsuz ve batarya iyi giden bir romu varmi.
    Batarya tam anlamiyla suan beni delirtti.takasta aldim teli.
    2 saat internet kullanimiyla bitiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.