DH 202 satın aldım ama henüz kurmaya zamanım olmadı, kurunca paylaşırım. Fiyatları gerçekten pahalı ama aradığım özelliklerde iki üç kasadan biriydi, nox'u da beğenmiştim o da güzel ve fiyatı daha uygun ama benim ekran kartı sığmıyor. Yurtdışında hem ucuz hem de istediğiniz çeşit kasalar var ama çoğu yok burada,
Yardımcı olan herkese teşekkür ederim.
quote:
Orijinalden alıntı: shebumi
DH 202 satın aldım ama henüz kurmaya zamanım olmadı, kurunca paylaşırım. Fiyatları gerçekten pahalı ama aradığım özelliklerde iki üç kasadan biriydi, nox'u da beğenmiştim o da güzel ve fiyatı daha uygun ama benim ekran kartı sığmıyor. Yurtdışında hem ucuz hem de istediğiniz çeşit kasalar var ama çoğu yok burada,
Yardımcı olan herkese teşekkür ederim.
kardeş en kısa zamanda bekliyoruz dh202 ile ilgili torumlarını.. 1 hafta içinde bi terslik olmazsa yakın bi arkadaşıma alacağız...güzel bi sistem kuracağız...hayırlı olsun....
Selam Dostlar,
Nox Live Kasa'yı aldım.Sistemi Sorunsuz bir şekilde topladım.Ufak Tefek sorunlarla karşılaştım ancak doğru adımları ve tercihleri yaparsanız cozulmeyecek şeyler değil.
Sistem Özellikleri ;
İşlemci : AMD Phenom II X3 720 BE + Stok Fanı ile monte ettim Anakart: Asus M4A785TD-V Evo Anakart Ram : OCZ Platinum XTC 2GB 1333 Mhz Disk : Western Digital CAvier BLACK 1 Terabyte Ekran Kartı : HIS HD4670 IceQ 1 GB 128Bit GDDR3 HDMI 16X Power Supply: OCZ StealthXstream 700W SLI Ready Power Supply
Kasanın Kapağı Açıkken ; 35 Derece İŞlemci Anakart 30 Derece oluyor. Kasanın Kağaını kapattığımda 39 Derece işlemci Anakart 33 Derece seyrediyor.Toplam Fan Monte yeri 5 Tane İki tanesi Maninbordun kıç kımında 80mm fan taktım.Kasanın sağ ve sol kısımlarına 120mm Arctic cool taktım.Ancak Sesleri bana fazla geldi.120mm fan seciminde yanlıs yaptım sanırınm.Fan alacaklara bildirilir :) Birde Power Supply altında fan takılcak ye mevcut orayada 80mm taktım.Kasa iyi soğutuyor sonra Externakl bir ekran kartı aldım.Onu taktıktan sonrada kasa ici sıcaklıkta bir değişim olmadı.Cunku bir arkadas kasa icine ekran kartı monte edildikten sonra Berlin duvarı gibi kasayı ikiye bolebilceğini ve sıcaklıgı etkileyebilceğini belirtmişti :):) ki yanlısda demedi :) Ancak hiç bir problem yok.Tum Oyunları sorunsuz oynuyuorum.hiç bir kitlenme sorun yok.Gayet Başarılı.Yakın zamanda resimleride cekip siteye koyucam almak isteyen arkadaslar daha net değerlendirecektir.Soyle soylesem daha doğru olur.Power Supply ile Ekran kartı takılcak yerin mesafesi 26CM Alcagınız power Supply benim aldım model olursa :) O zaman 24CM den hesaplayın :) Birde Alacagını Ekran Kartının Güç Kablosu kesinlikle KIÇ Kısımdan takılan olmamalı eger ustten takılan olursa en az 24 CM'Lik bir ekran kartı sığacaktır.
Kasa'nın Uzaktan Kumanda ile Oturdugunuz yerden herşeyi yonetebiliyorsunuz.Gayet Başarılı ve esteki bir kasa Fiyatıda 350 TL'ye mal oldu.
lian li' nin aliminyum olması sebebiyle soğutması da daha iyi olacaktır. ayrıca fan konumlandırmaları da iyi fotoğraflardan gördüğüm kadarıyla.
quote:
Orijinalden alıntı: uludagnet
VE sonunda hayaideki THERMALTAkE DH 202 HTPC sistemime kavuştum...Müzik sistemimle çok güzel bi görsellik oluşturdular...Fiyatı çok yüksek ama 10 yıl modası geçmez bu kasanın.resmen kalite akıyor kasadan..fiyatına değdi Cihazla ilgili kişisel incelemelerimi boş bir zamanımda koymaya çalışacağım..Herkese iyi forumlar...
Müzik seti mi o ?
ALT taraf müzik setinin gövdesi...pc ye bağlı... üsteki siyah bölüm ise THERMALTAKE dh202 htpc kasa..
ben nox live'i aliyorum. kesin karar kildim.
İyi de bilgisayarı kullanırken ayaklarını nereye koyuyosun ? Müzik seti ve kasanın olduğu yer normalde masanın altı gibi görünüyor ? Sistemin iyi görünüyor ama çalışma alanın pek rahat değil gibi...
İyi de bilgisayarı kullanırken ayaklarını nereye koyuyosun ? Müzik seti ve kasanın olduğu yer normalde masanın altı gibi görünüyor ? Sistemin iyi görünüyor ama çalışma alanın pek rahat değil gibi...
klavyem kablosuz çok yakına gitmeme gerek yok ve monitör duvara askı aparatı var ileri geri 50 cm ve sağa sola 160 derece dönüyor Zaten tbilgisayardan çok müzik ve sinema sitemi olarak kullanıyorum pc yi...müzik setinin her iki yanındaki boşlukta ayaklarımın gireceği kadar boşluk var yaklaşık 25 er cm...resimde küçük gibi görünsede setin boyutları devasa...uzaktan ve fotoraf çözünürlüğünden dolayı küçük görünebilir...ama rahat kullanıyorum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme