Şimdi Ara

Zoraki supportlar oyunlarımı mahvediyor... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Mojotr kullanıcısına yanıt
    tam gaz devam gg wp
  • Mojotr kullanıcısına yanıt
    Helal olsun bende bundan bahsediyorum zaten..

Misal plat liginde maini mid olan bi oyuncuyu düşünelim..

Bu oyuncu %80-90 verimlilikte diğer rolleri oynayabiliyor ama support hariç onu %20-30 verimlilikte baştan savma oynuyor. Karşıda main support olan biri varsa %100 verimlilikte oynayıp bu adc/supp ı oyundışı (lane aşamasında) bırakır.

Örnek veriyorum: geçenlerde ivern ilk geldiginde theokoles supp olarak oynamıştı 2 oyun. 1in de taşıdılar diğerinde sıçtı batırmıştı çok verimsiz oynadı champı bilmiyo haliyle. Fakat kendisi jung oynarken böyle saçma sapan hareketler gördüğünde kolsuz, bacaksız, kör deyip sinirleniyor..

Edit: support oynayana ödül, rp falan verilsin derken misal verdim o an aklıma geldi salladım yazdım. Supp en az tercih edilen rol olduğu aşikar.. Burda amaç bu rolü bir şekilde cazip kılmak. Bazı yarım akıllılar o kadar yazdığım şeyden buna takılmış..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speciaa -- 1 Kasım 2016; 2:14:07 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• zoraki supportlar belli bi yerde yine taşınıyor da adc ile alakası olmayan tiplerin gelmesi daha kötü elemana bakıyorum hiç adc oyunu yok profilinde ilginç gerçekten dakika 10 gibi botlaneden bitiyor plat oyunları şanslı tarafta olmak gerekiyor sanırım.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.