quote:Orjinalden alıntı: ZoRBa bu topicte benden başkası sigara içemez bu topicin polat alemdar'ı benim ıykkk polat mııı böö kusasım geldiii
quote:Orjinalden alıntı: hande_nev quote:Orjinalden alıntı: ZoRBa bu topicte benden başkası sigara içemez bu topicin polat alemdar'ı benim ıykkk polat mııı böö kusasım geldiii /> büyüyünce geçer sıkma canını zaten polatı bende sevmem
quote:Orjinalden alıntı: ZoRBa quote:Orjinalden alıntı: hande_nev quote:Orjinalden alıntı: ZoRBa bu topicte benden başkası sigara içemez bu topicin polat alemdar'ı benim ıykkk polat mııı böö kusasım geldiii /> büyüyünce geçer sıkma canını zaten polatı bende sevmem büyümek mi yeterinje büyüdüm ben bende sefmem
quote:Orjinalden alıntı: hande_nev quote:Orjinalden alıntı: ZoRBa quote:Orjinalden alıntı: hande_nev quote:Orjinalden alıntı: ZoRBa bu topicte benden başkası sigara içemez bu topicin polat alemdar'ı benim ıykkk polat mııı böö kusasım geldiii /> büyüyünce geçer sıkma canını zaten polatı bende sevmem büyümek mi yeterinje büyüdüm ben bende sefmem bi ortak noktamız varmış demekki bu arada hala soruma cvp alamadım
quote:Orjinalden alıntı: ZoRBa quote:Orjinalden alıntı: hande_nev quote:Orjinalden alıntı: ZoRBa quote:Orjinalden alıntı: hande_nev quote:Orjinalden alıntı: ZoRBa bu topicte benden başkası sigara içemez bu topicin polat alemdar'ı benim ıykkk polat mııı böö kusasım geldiii /> büyüyünce geçer sıkma canını zaten polatı bende sevmem büyümek mi yeterinje büyüdüm ben bende sefmem bi ortak noktamız varmış demekki bu arada hala soruma cvp alamadım soru neydii? asl mi? asl nin l si neydi
quote:Orjinalden alıntı: ZoRBa hande cevap bekliyorum.sor diyorsun soruyorum cevap vermiyorsun bu mu?
quote:Orjinalden alıntı: hande_nev quote:Orjinalden alıntı: ZoRBa hande cevap bekliyorum.sor diyorsun soruyorum cevap vermiyorsun bu mu? tamam hande sormadım farzet
quote:Orjinalden alıntı: ZoRBa quote:Orjinalden alıntı: hande_nev quote:Orjinalden alıntı: ZoRBa hande cevap bekliyorum.sor diyorsun soruyorum cevap vermiyorsun bu mu? tamam hande sormadım farzet bulamadım 2. sorunu napiim
quote:Orjinalden alıntı: hande_nev quote:Orjinalden alıntı: ZoRBa quote:Orjinalden alıntı: hande_nev quote:Orjinalden alıntı: ZoRBa hande cevap bekliyorum.sor diyorsun soruyorum cevap vermiyorsun bu mu? tamam hande sormadım farzet bulamadım 2. sorunu napiim :sinirindenkudurarakağlayansmiley: