Şimdi Ara

ZORDA KALSANIZ HIRSIZLIK YAPARMISINIZ? '' YAPIYORSUNUZ'' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
3.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Parayla satın alanlar enayi mi? sorusunu cevaplayayım. Hayır enayi değil, zengin. En azından eğlenceye bütçe ayırabilecek kadar varlıklı diyelim. "Paran yoksa almayacaksın kardeşim bu kadar basit" söylemine gelince. Bunun farklı bir versiyonu "Paran yoksa yaşamayacaksın kardeşim, öleceksin bu kadar basit" oluyor. Yok işte, bu kadar basit değil. İnsanlara hak ettiği ücret verilmez, milli gelir adaletli bir şekilde dağıtılmaz; arpa sürekli patrona, yönetene, suyun başındakine verilir, yüksek vergilerle insanların elindeki avucundaki alınırsa; bu kadar basit, öleceksiniz diyemezsin. Tam tersine durum anlayamayacağın kadar çok karışık. Ve suyun başındakiler dahil herkes bunun farkında.
  • O orjinal lisansını almıyorsunuz dediğin programların çoğu $ veya € kurunda satış yapıyor ve fiyatları da bizim gibi düşük gelirli ülkeler için hiç uygun değil.
  • Spotify

Netflix

Steam kullanıyorum, film izlemek için de bi mecra lazım, google play film uygulaması fena değil ama daha fazla alternatif lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fakir-bir-kul

quote:

Orijinalden alıntı: tekin-71

30 dolarlık oyunu bana 219 lira satan ne oluyor peki. Yasal olsun diye bizi enayi görmelerine kimsenin gururu el vermez. Sözüm bazı kan emicilere

almayacaksın kardeşim bu kadar basit

pahalı diye araba çalıyormusun ?

pahalı diye iphone çalıyormusun?

Sanırım ne dediğimi anlamadın sen. ' Sözüm kan emicilere ' aral vb tarzı yerlere. 89 liralık oyunu satın alacakken aralın el koyması ile 219 lira oldu. Şimdi ben bu oyunu alınca yasal oyuncu mu olacagım yoksa yasal enayi mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Potansiyel Ölücü

Alakası yok şöyle düşünün bilindik bir dükkânda hamburger satılıyor pahalıya ama dışarda başka yerde aynı hamburgerler bedava sunulmuş neden para verelim enayimiyiz biz.

Ama o başka yerde birileri tarafından bedava dağıtılan hamburgerler bilindik dükkandan çalınınan pahalı hamburgerler oluyor. Eğer insanlar çalıntı hamburgerleri yerse ve kimse gidip hamburger satın almazsa bilindik dükkan para kazanamaz ve dükkanı kapatır gider. Bundan sonra da artık Hamburgeri çalacak dükkan olmadığı için ne çalarak bedava hamburger yiyebilirsin ne de çok isteyip parasını vererek o Hamburgeri yiyebilirsin. Çünkü o zaman iş işten geçmiş oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keremec -- 13 Mayıs 2017; 13:21:23 >
  • Fiyatlar duzelmedikce korsan helaldir

-fetva meclisi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Pcde 30 kadar oyun yuklu 2 tanesi haric hepsi korsan sikinti yok korsan candir bi oyuna 80 100 lora veripmez 20 lira felan olursa aliyom yoksa korsan daha ustunu veremem ben oyuna

• Adamlar milyon dolarları kazanıp bi korsanı engelleyemiyorsa çtır çutur korsan indirme yapılır ağlamayın babanızın şirketi değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dovahkiin

Yalnız internetten birşey indirdiğin zaman var olanı kendine almış olmuyorsun, kopyalamış oluyorsun. Firmadan birşey eksilmiyor. Hırsızlık ile korsan çok farklı şeyler.

Hırsızlık olması için İllaki eksilmesi gerekmez fikir,düşünce, espiri bunlarda çalınır değilmi?

Sen süper bir buluş yapacak bir fikir bulsan ,birisi gelip senin fikrini senden öğrenip kullanıp zengin olsa senin gücüne gitmez mi?

• Bravo hocam helal olsun. Arkadaşların bulduğu bahanelere bakarmısın resmen bahane bulmak için çırpınıyorlar kabullenemiyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tekin-71

30 dolarlık oyunu bana 219 lira satan ne oluyor peki. Yasal olsun diye bizi enayi görmelerine kimsenin gururu el vermez. Sözüm bazı kan emicilere

o zaman hemen sigara çalmaya başlıyoruz. ne de olsa 1 liralık sigarayı 13 liraya satıyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: fakir-bir-kul

quote:

Orijinalden alıntı: Dovahkiin

Yalnız internetten birşey indirdiğin zaman var olanı kendine almış olmuyorsun, kopyalamış oluyorsun. Firmadan birşey eksilmiyor. Hırsızlık ile korsan çok farklı şeyler.

Hırsızlık olması için İllaki eksilmesi gerekmez fikir,düşünce, espiri bunlarda çalınır değilmi?

Sen süper bir buluş yapacak bir fikir bulsan ,birisi gelip senin fikrini senden öğrenip kullanıp zengin olsa senin gücüne gitmez mi?

Ben korsan kullanmak iyidir, zararsızdır gibi bir çıkarım yapmadım ki. Şahsen orjinal yazılım kullanmaya özen gösteriyorum.

Korsan yazılım ile hırsızlığın aynı şey olmadığını belirttim sadece.

• Film izlemiyorum. Oyun oynamıyorum. Dinlediğim müzikler genelde yapımcının Youtube'a kendi yüklediği müzikler. İşletim sistemim ücretsiz ve özgür. LinuxMint. Korsan yazılım kullanmıyorum. Sıradan kullanıcıların korsan kullanmak için bir bahanesi olmamalı.
  • Oyun yeni diye 150 200 tlden satmaya calisan firma sucsuz biz sucluyuz oylemi musterinin hevesini arttirip oyunu cikarinca nasil olsa alacaklar 200 den giris yapalim ettigimiz kar kardir mantiginda ticaret yapanin ben alasiyla malini calarim

• Beyler şimdi bu oyuna 220 lira verip saatlik çalışma ücretinin asgarisinin neredeyse benim ülkemin 3 katı daha yüksek olan Amerika'dan daha pahalıya alacaksam eğer kimse kusura bakmasın ama züterim emek hırsızlığını.

ZORDA KALSANIZ HIRSIZLIK YAPARMISINIZ? '' YAPIYORSUNUZ''

ZORDA KALSANIZ HIRSIZLIK YAPARMISINIZ? '' YAPIYORSUNUZ''

Edit: Oyunun ismi Prey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MertBsk -- 13 Mayıs 2017; 21:16:2 >

• Oyun ve programlar hele ki öğrenci için uçuk fiyatlarda ancak müzik ve film için ayni sey gecerli değil bence. Spotify ve Netflix fiyatlari çoğu kişi için makul.

• Vallahi film takip eden biri değilim. Sinemaya giderim çok nadir.

Dizi desen onları da kaç yıl önce bıraktım.

Oyun platformu olarak Steam, müzik olarak da Spotify yetiyor. Gerçi Spotify'da çok eksik müzik var. Keşke Youtube'dan falan ekleme olsaymış.
  • Mümkün oldukça sakınıyorum korsan işinden.
    Bir iki program dışında herşeyim yasal ilerde onları da paralı alacağım.
  • Oyun oynamiyorum ama oynasam sadece torrentten indirirrim öldürseler para vermem

• Emek hırsızlığını yapan devlet, bizim yaptıklarımız devede kulak bile değil. Böyle saçma konular açmaya hiç gerek yok, ülkenin durumu belli, millet açlık sınırının çok altında maaş alıyo, verdiği vergilerle devlet suriyeli teröristleri besliyo. Gelip burda emek zırvaları yapma.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.