iyide normal sevdigin bi kiz olsa tamam bosver dersin hayatimizi kurduk ya nasil birakirim
hayatımızı kurduk kurduğun hayat da 4 yıllık lise hayatı Allahın liselisi şimdi kaybol burdan
liseli degilim 85/3 askerligimi yaptim
quote:
Orijinalden alıntı: excellent_
quote:
Orijinalden alıntı: SiNaPSiS
quote:
iyide normal sevdigin bi kiz olsa tamam bosver dersin hayatimizi kurduk ya nasil birakirim
hayatımızı kurduk kurduğun hayat da 4 yıllık lise hayatı Allahın liselisi şimdi kaybol burdan
liseli degilim 85/3 askerligimi yaptim
dostum kızın gönlü yoksa ve sikayetci olursa hapisi boylarsın..calıstıgım iş yerinde birinin kardesi; en yakın kankası kız kacıracakmıs..bundan yardım istemis...o cocukta arabasıyla kızın kacırılmasına yardım etmiş.bi ilden baska bi ile kacırmıslar...su an ikiside iceride...5-6 sene hapis yemiş...asıl kacıran cocugu bilmiyorum kac yıl vermişler.....
quote:
kizla 4yıl çıktik kizla aramizda her türlü hersey falanda geçti şimdi 2yillik ünüversite kazandi ve bitirdi napsam naptiysam unutamiyorum zorla kacirmayi düsünüyorum napiyim ya akil verin
işin sırrı büyük punto ile gösterdiğim yerde gizli genç... noldu , yaşadıklarını unutamadın da tekrar mı canın çekti. biraz karakterli olun. insanları kendi haline bırakmasını bilin... ayrıca sevseydi o senden önce dönerdi zaten.
Gerçekten senin o kızı sevip sevmediğini bilemem ama ben ülkde bunu anladım o kız üniversite kazanmasaydı ilişkiniz devam ederdi ,üniversite kazanınca bu ülkede bi kız herşeye sıfırdan başlıyor o dört duvarın arasın girince nedense hep bişeyler kalkıyor bunada bi anlam veremedim ağzı kokan bi kız bile üniv gittimi çok ukala kendini beğenmiş oluyor bizim kızlardada aslında karaktersizlik var ee öyle oldumu biz erkeklerde diyiyoruz ilk buldugumuzu götürelim adam gibi sevsinler,adam gibi sevelim.
Hapiste uzun uzun düşünme süren olur merak etme
quote:
Orijinalden alıntı: Mac2cryme
quote:
kizla 4yıl çıktik kizla aramizda her türlü hersey falanda geçti şimdi 2yillik ünüversite kazandi ve bitirdi napsam naptiysam unutamiyorum zorla kacirmayi düsünüyorum napiyim ya akil verin
işin sırrı büyük punto ile gösterdiğim yerde gizli genç... noldu , yaşadıklarını unutamadın da tekrar mı canın çekti. biraz karakterli olun. insanları kendi haline bırakmasını bilin... ayrıca sevseydi o senden önce dönerdi zaten.
hayir dostum olay cinsellik boyutu degilki ya ben evlenip hayatimi düzene sokmakti çabam şimdi onu alan erkek benle yaşadiklarini bile bile nasil içine sindirecek
hayır, kaçırılmaz.
arkadaşlar çok enteresan bi durum oldu bugün msj atti bana
ne dedi
quote:
Orijinalden alıntı: Mac2cryme
quote:
hep demişimidir halen de diyorum kimsenin kapısını ilk sen açma aynı durumdyız bnmde 2 yıllktı.