Aman sakın korkmayın :) Server felan açmadım.Malum dakika başı server açılıyor burada :) güzel bir yabancı server buldum.4 adet serverı var biri x10 biri daha açılmamış biri x200 biride x5000 bana x10 zor geldi baya x5000 ise çok fazla.Zoru severim o yüzden x200 olan 4.servera girmeye karar verdim.Peki diyeceksiniz ki x200 server dolu burada birine girsene...
Benim yabancı serverı tercih etmemin sebebi malum.Bizimkiler açıyor bir server 1 ay sonra fatura gelince kapatıp satıyolar reseli :)
Artık adam gibi bir Mu oynamak istiyorum.Benim gibi düşünen arkadaşlar varsa gelsin.Henüz Türk yok herhalde girince bir Türk guildi açarım.Sizleride bekliyorum ;
Dediğim gibi 4 adet serveri var.Siteye girdiğinizde sol aşağıdan Server4'ü seçin.Çıkan siteden dowload yapın.Hesap açın ve başlayın.
Nickim AkTiF olacak çok büyük bir ihtimalle.Bekliyorum herkesi.
BENDE SERVER 1 E BAŞLİCAGİM
server 1 çok zor be abi :)
Beyler; Ayip.Bir Türk forumunda yabancı servera konu açıp herkezi davet ediyosunuz.Üst konuyu kullanın. Teador sana ne demeli.Senin bide serverin var.Sizin böyle durumlara karşı daha hassan olmanız gerekir
hıcte ayıp deıl bızım kıler 3 gunluk server yaparsa sen ce ayPmı ??
quote:
Orjinalden alıntı: ergun12
Haklı. Dogru Olanı Savunmak Gerekir.
quote:
Orjinalden alıntı: ergun12
Sende 3 günlük server açıyosun Ne olursa olsun yalnış. Gidin onların forumunda takılın ozaman
aktif burda sadece server tanıtmış ve güzelde tanıtmş tutupta tanıtma demek ayıp olr
quote:
Orjinalden alıntı: By_WoMeNiZeR
aktif burda sadece server tanıtmış ve güzelde tanıtmş tutupta tanıtma demek ayıp olr
doğru sölüosun adam beenmiş başkalarıda faydalansın die yazmış yabancı mabancı adamlar kapatmıyo oynanabilir
Üst konu neden açıldı peki bunun için yabancı serverlar üst konuya
quote:
Orjinalden alıntı: MoToGp
Beyler; Ayip.Bir Türk forumunda yabancı servera konu açıp herkezi davet ediyosunuz.Üst konuyu kullanın. Teador sana ne demeli.Senin bide serverin var.Sizin böyle durumlara karşı daha hassan olmanız gerekir
+1907
Adam yanına arkds istemiş.Bakmıs ki ust konuya haber verse kimse takmıcak konu acmıs ve oynadıgı serveri tanıtmıs.Ben bunda bi artniyet goremedim ne kotuluk var ki?
Cem abi, o zaman Türk serverların ne manası kalır?Binlerce yabancı server var.Herkez yanına arkadaş çagirmak için topic açarsa, vay bu forumun haline..
quote:
Orjinalden alıntı: StreWAngeR
Cem abi, o zaman Türk serverların ne manası kalır?Binlerce yabancı server var.Herkez yanına arkadaş çagirmak için topic açarsa, vay bu forumun haline..
Haklısında Mert bu arkds ilk defa bu hatayı yaptı bu kdr ustune gitmeyin diyorum sadece Turk serverlerininde hali ortada baksana serveri olan adam bile ilgi gosterio daha napalım?Ama gercekten her yabancı server bulan topic acmasın Lutfen arkdslar.
quote:
Orjinalden alıntı: Dragonraja
Adam yanına arkds istemiş.Bakmıs ki ust konuya haber verse kimse takmıcak konu acmıs ve oynadıgı serveri tanıtmıs.Ben bunda bi artniyet goremedim ne kotuluk var ki?
Forumun KuraLLarı Var KitLenecek Konu FazLa Konuşmaya Gerek Yok.ßizde Demedik ArtniyetLi Ama Oyunu KurLLarına Göre OynayaLım.
quote:
Orjinalden alıntı: ßaTıKaN
quote:
Orjinalden alıntı: Dragonraja
Forumun KuraLLarı Var KitLenecek Konu FazLa Konuşmaya Gerek Yok.ßizde Demedik ArtniyetLi Ama Oyunu KurLLarına Göre OynayaLım.
''BaTıKaN'' Zaten biz kilitlenecegini bildigimiz bi konuda post kasmayız.Ztn arkdsta hatasını anlamıstır.
üst konuya.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme