Şimdi Ara

Zorunlu hazırlık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Zorunlu yabancı dil hazırlık sınıfında başarısız olan öğrencilerin türkçe öğretim yapan yükseköğretim programlarına yerleştirmesi ne zaman yapılacaktır? Hazırık sınıfında 1 yıl daha okuma hakkımız olmasına rağmen ilk senede başarısız olursak yatay geçiş imkanımız varmıdır?

• quote:

Orijinalden alıntı: ayigit07

Zorunlu yabancı dil hazırlık sınıfında başarısız olan öğrencilerin türkçe öğretim yapan yükseköğretim programlarına yerleştirmesi ne zaman yapılacaktır? Hazırık sınıfında 1 yıl daha okuma hakkımız olmasına rağmen ilk senede başarısız olursak yatay geçiş imkanımız varmıdır?

eylül sonu ekim başı gibi yapılabilir. sınırlama koymamış kalma olayında
  • yeni yatay geçiş sistemi olduğu için hazırlıktan kalanlara ayrı geçiş olmayacak diye bişey okumuştum ondan korktum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayigit07

yeni yatay geçiş sistemi olduğu için hazırlıktan kalanlara ayrı geçiş olmayacak diye bişey okumuştum ondan korktum

yapılır yapılmazsa eğer haksızlık olacağını düşünürüm çünkü bi bölüme hem farklı bölüm ve hazırlıktan kalanlar da başvurduğu için hazırlıkta kalanlar mağdur duruma düşer eğer farklı bölümdekilerin puanı hazırlıktan kalanlardan yüksekse veya kimi hazırlıkta kalanlar yerleşir kimisi yerleşemez türkçe bölüme gene mağdur olacak ondan yapılır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.