Driver desteği vs bakarsak nvidia her türlü ama benim önerim 0 kartlara para vermeyin biraz bekleyip 2. el alın kalan farkla işlemcinizi yükseltirsiniz. |
Zotac 12gb 3080 Trinity - 14.999,04TL (Sinerji) (2. sayfa)
-
-
Sistem toplayacağım zaman böyle düşüş dönemine denk gelince hep beklemezsem zarar ederim endişesi sarıyor insanı.
Eldeki makineyi satıp dolar yapıp beklemek mantıklı tabi ama o süre zarfında bilgisayarsız ne yapılır.
-
Birde işlerin tersine dönüp tekrardan yeni çeşit mining sistemi çıksa ya da döviz yükselse naparım diyor insan sanırım ben tercihimi RTX 3080 veya 3090'dan yana kullanıcam.
-
güzel fiyat
-
Alacaksanız AMp Holo modelini alın, bu model soğutma anlamında sıkıntılı
-
Her konunun altında amd driver desteği vermiyormuş gibi hava var ancak bu kişiler sanırım son 2 yılda amd kart kullanmamışlar. Çıkan her büyük oyunla beraber (AAA oyunlar için diyorum) amd yeni driver çıkarttı bu son 2 yılda. Kimi driver whql sertifikalı olmuyor ama onlar da oldukça stabil. Ben 6700 xt kartımla son 2 yılda sadece 2 kez wattman hatası aldım, 2sinde de kartın voltaj ve frekans ayarlarıyla manuel olarak oynamıştım. Amdnin önderdiği hız aşırtma ve hız düşürme ayarlarını yaparsanız yine wattman yememiştim. Millet 5 sene önceki amdde kalmış driver desteği yok yok diyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1 yıla yakın 5700 xt kullandım, siyah ekran crash vs yaşamadan rahatça oyun oynayabildiğim hafta yoktur büyük ihtimal. kullananların büyük kısmından benzer sorunlar vardı, driver tarafı çöp yani. default ayarlar undervolt hiçbiri fayda etmiyordu, millet sorun yaşamamak için amd software kullanmadan saf driver'i yüklemeye çalışıyordu hatta.
-
Uzun süredir 6700xt xfx kullanıyorum daha bir kere hata vs almadım, sanırım biraz şans işi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bence nvida cloud computing ve computer vision gibi konulardan öyle bir parayı vurdu ki, gaming tarafında fiyatım bu alırsanız alın gibi bir tutum sergilemeye başladı. Bundan sonra fiyat kırmasını ben pek beklemiyorum:
Data Center
Second-quarter revenue was $3.81 billion, up 61% from a year ago and up 1% from the previous quarter.
Gaming
Second-quarter revenue was $2.04 billion, down 33% from a year ago and down 44% from the previous quarter.
Automotive
Second-quarter revenue was $220 million, up 45% from a year ago and up 59% from the previous quarter.
-
Parayı vurmalarının bir diğer sebebi de rakibi yoktu kaç yıldır. Kanlarına işledi birşeyleri dikte etmek.
-
Arkadaşlar , zotac 3080 trinity 10 gb soğutucusu ile aynı değil bu kartın ölçüleri ( 12 gb versiyon ) bir karşılaştırdım 3080ti boyutları ile aynı gözüküyor. Acaba bu kartta 3080ti soğutmasını kullanmış olabilirler mi ? Bu durumda da soğutucu performansı kötü olabilir mi ?
-
hani cadı hikayeleri vardır yalandır komple ama sırf işi biliyoruz geçinenler benimser yayar herkese bu kart da öyle.ben kullanıyorum ya size mi inanayım kullandığıma mı?adam konu açmış suprim 3080 ısınıyor 71 74 oluyor diye sopalık yani aslan besleyen yemini düşünmez 60 mı olacaktı çok iyi ki 71 falan.e benim kart da o günlerde baktığım oyunlarda şimdi soğudu biraz da hava yine 71 74'tü şimdi ben de çıksam suprim ayarında desem kimse inanmaz neden cadı hikayeleri daha güzel herkesten olur alıyorsun kimse terslemiyor.bu karttaki soğutma efsanesi 60 dereceye kadar fanının dönmemesi e 60'a kadar gelmiş bir de oyuna girince 70'i şak diye görüyor ona diyorlar ısınıyor diye.3060 alın efenim bu kadar sıcak allerjiniz varsa.msi afterburner ile profil yapın sürekli dönsün onu da mı ben söyleyecem ki ben stok kullanıyorum %50 en düşük yapmak lazım daha aşağı hızı çalıştıramadığı için vuuuuuu diye atar yapıyor bir kaç dakikaya bir ben de sevmedim dönmezsen dönme dedim yani ona rağmen 74'ü geçmedi ama asus helios 7 8 bin liralık kasa kullanıyorum ve kart dik konumda kasa altında sonra bana hede hödö demeyin.
-
Bende merak ediyorum açıkçası bu durumu hocam rtx 4xxx serisi çıktı herkes iyimser fiyat konusunda ama son günlerde 12gb 3080 alıp uzunca bir süre arkama bakmak istemiyorum fiyat olarakta güzel zotac iyi marka ama Trinity serisi ile ilgili bir çok sorun okumuştum. Bilgisi olan paylaşırsa belki iyileştirme yapılmış olabilir.
-
Bitmiş, alanlara hayırlı olsun.
-
amd gitsin eski işlemcilerle uyumlu driver yapsın. son sürüm windows 10'da 1sn donuyor 1 saniye çalışıyor sistem. Gidip eski sürüm driver yüklemek gerekiyor.
-
5000 serisi kötüydü hocam bende de sapphire 5700 xt vardı. Saçma sapan hatalar alıp duruyordum. Sonra miningçiler sağolsun 5700e köpek gibi saldırınca ben kartımı 12 bin liraya satıp 9 bin liraya 6700 xt almıştım. O zamandan beri toplamda 2 kez wattman yedim sadece dediğim gibi onlar da ben düşük voltaj denemiştim baya. Arkadaşım da 6700 xt var yaklaşık 1.5 yıldır. Ondan da hiç duymadım sıkıntı. 6000 serisi 5000e göre oldukça stabil.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X