Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Zotac 5080 - Satılık, kapalı kutu Satın Al 5 Mart 2025 17:59 1 1 Zotac 5080 - Satılık, kapalı kutu İlgili arkadaşlar beni nvidia 5000 serisi konusundan da hatırlayacaktır zaten. psu değiştir, monitör al derken girmek istemediğim bir maddi yükün altına giriyorum bu sebeple herhangi bir fırsatçılık gütmeden ne kendimi ne başkasını üzmeden ürünü elimden çıkarmaya karar verdim.ürün hiç açılmadı, gelen kutusu ile istanbul anadolu yakasından teslim edebilirim. aldığım fiyat olan 58.500’e bırakacağım.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 58500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Zotac 5080 - Satılık, kapalı kutu Satılık-Takaslık MSI GL A750 PSU Güç Kaynağı G3223Q 32 inç 144Hz 1ms HDR600 FreeSync Premium Pro UHD Fast IPS Gaming Monitör PS5 Slim - Digital Edition [Kapalı kutu, Garantili]