Şimdi Ara

ZOTAC 8800GTS 512MB KURCALAMASI 3DMARK06 19335 3dMARK01:85004 update (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
3.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tweak dediğimiz şeyler kısaca sürücü ayarları işletim sistemi ayarları vb gibi değişkenlerle oynayarak skorları yukseltmektir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tosunermc

tweak dediğimiz şeyler kısaca sürücü ayarları işletim sistemi ayarları vb gibi değişkenlerle oynayarak skorları yukseltmektir.

o kadari anladim da ne yapiyorsun

bizde ogrenelim

pm den yazarsan da olur tesekkurler
  • tweakler paylaşılmaz araştırılır ve bulunur:)
  • işte skor budur, 18k+ sonunda geldi, vappo ile 19k+ garanti
  • quote:

Nvidia Kontrol Panel: Default konumda

quote:

Nvidia Kontrol Panel: Yüksek Performans Modunda
    Herhangi bir tweak uygulanmadan

Bu yapılan değişikliğin tweak olmadığını vurgular bir yorum yapmışsınız, peki o zaman daha yüksek skor almak için yapılmış bir hile midir? Sonuçta görüntü kalitesinin düşeceği kesin gibi.
  • mahmet hoca eline sağlık

arkadaşlar 3d marklarda iş görüntü kalitesi değil alınan skordur her yol mubahtır yani görüntü kalitesi
    overclockcuyu ilgilendirmez sadece skor ilgilendirir bunun içinde bilimum bütün ayarlar değiştirlir
    windowsun altından girilir üstünden çıkılır biostan ayar değiştirilir ekran kartı driverleri parmaklanır
    v.s.v.s. ama bunları hiç bit oc ci açıklamaz herkes kendi öğrenir

yani aynı bizim zamanında tırmaladığımız gibi sizde tırmalayacaksınız öğrenmek istiyorsanız

• fearmywraith .... bu seçenek nvidianın control panelinde kullanıcılara sunmuş olduğu seçeneklerden biridir.Tüm kullanıcıların kullanımına açıktır.
    Tweakler ise (bu arada ahmet hocama teşekkür acıklama için) bazıları programlarla(atitool,rivatuner,vb) , bazıları işletim sisteminin registry ayarlarıyla, ekran kartı sürücü ayarları, bios ayarları ile yaptığımız değişikliklerdir.
    Oyun oynamak için 8800gt almıştım tüm ayarlar en iyi kalite içindi
    O/C için 8800gts için aldım , açıkçası testler snasında ekrana da hiç bakmadım sadece kilit noktalarda fps değerlerini görmk için ekrana baktım aralarda hep oglumla ilgilendim:)
  • sm2 ve sm3 skorlarını da alabilir miyiz ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: cold-burn

sm2 ve sm3 skorlarını da alabilir miyiz ?

Resimlerde tüm skorlar mevcut
  • Cevabınız için teşekkürler. Mantığı anladım ataruz açıklamanız içinde size teşekkür ederim. O ayarın ne olduğunu bilmiyorum desem yalan olurdu. Driver menüsünden yapılabilecek bunun gibi 4-5 ayar olduğunu da hatırlar gibiyim. Fakat sağlıklı karşılaştırma ortamı oluşturabilme açısından bu ayarlara dokunulmaması gerektiğini savunduğumu söylemeden de edemeyeceğim. Yeni skorları bekliyoruz, başarılar.

quote:

Orjinalden alıntı: tosunermc

fearmywraith .... bu seçenek nvidianın control panelinde kullanıcılara sunmuş olduğu seçeneklerden biridir.Tüm kullanıcıların kullanımına açıktır.
    Tweakler ise (bu arada ahmet hocama teşekkür acıklama için) bazıları programlarla(atitool,rivatuner,vb) , bazıları işletim sisteminin registry ayarlarıyla, ekran kartı sürücü ayarları, bios ayarları ile yaptığımız değişikliklerdir.
    Oyun oynamak için 8800gt almıştım tüm ayarlar en iyi kalite içindi
    O/C için 8800gts için aldım , açıkçası testler snasında ekrana da hiç bakmadım sadece kilit noktalarda fps değerlerini görmk için ekrana baktım aralarda hep oglumla ilgilendim:)

• cpu big typhoon la 4ghz kullanılabiliyormu günlük? boşta/yükte sıcaklıklar nasıl ? skor için ayrıca tebrikler...
  • x9650 ile bu skor gozume cok gelmedi acikcasi
  • 3D Mark 06 için Dual core bir core 2 yetmiyor zaten , elinde Quad core bir işlemci olmadan bu skorlarla yarışabilmekde mümkün değil.. Zaten benim şahsen öylede bir niyetimde yok Deneyimli overclocker abilerimizde söylemişler , skor için her yok mübahtır.. İşlemci 1000 dolar , vapo 1000 dolar, LN2 den bahsetmeyelim bile Gerçi yanlış anlaşılmasın LN2 kendi başına aslında oldukça ucuz , ama onu alıp taşımak , kullanmak için gereken alet edevat ateş pahası orta ölçekte bir LN2 tankının 1000 ila 1500 dolar olduğunu söylersem abartmış olmam, buna blok ve küçük kaplar da eklendiğinde litresi 3 YTL den bulunabilen ( bana dahada ucuz ) LN2 pekde pahalı gelmiyor tabii.. Bizim labaratuarda ganii mesela , ama nasıl götürecez orası önemli

Neyse skorlar oldukça iyi , sanırım elimdeki GT yi GTs ile değiştireceğim..... Elinize sağlık....

• annihilator ... hwbot a gore sonucları aldığımda en iyi 4. skordu bu skor
    ilk 2 si dice ve ln2 idi 3. sü de 4500 mhzlik bir 9650 ile alınan -4 derece havada alınan bir skordu.
    Benim bir altımdaki skorda yine qx6600 ve 46000 mhz de alınmış bir skordu. Ve işlemci skoru 7150 yani benden yaklaşık 250 puan yüksek.

Yorum yapmadan once biraz araştırsan mutlu olurdum. Neyse beğenmediysen skoru önemli değil. Daha iyilerini yaparız benim için sorun değil

aşağıdaki skor iyi mi değilmi bir de böyle kıyaslamanı rica ederim.

ZOTAC 8800GTS 512MB KURCALAMASI 3DMARK06 19335 3dMARK01:85004 update

su andaki hwbottaki durum
    hwbot

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tosunermc -- 28 Aralık 2007; 7:50:44 >

• malum estonya buz gibi ülke -degerde hava sıcaklıgı varken adamlar anca seni kılpayı geçebilirken senin aldıgın skor müthiş.
  • Skor için tebrikler ,g92 ile nvidia oldukça başarılı oc değerleri sunuyor tek kelime ile iştah açıcı
  • @tosunermc abi süper testler, ellerine sağlık.
    @pEgaTR bence 9600 ü beklemek en makûlü, o daha iyi olabilir
  • @tosunermc
    gerçektende harika skorlar elinize emeğinize sağlık

@hey
    gt'yi modlarsanız hmn yollayabilirim kartı
  • yolla hocam recep'e modlayıp geri yollasın hemen başı sıkışık değilse

bugün kısmetse gts i modlayıp balkona cıkma zamanı geldi,

bu arada p35ds3l i quad core için alacaksanız almayın derim
    4 çekirdek yüksek voltajda iken load altında 0.07 volt gibi korkunç değerlere varan düşmelere sebep oluyor.
    drop modu da ne yazıkki pencil mod ile yok.
    bir smd yi lehimlemek gerekiyor. 100 $ lık anakartla bu kadar oluyor kart yinede güzel
  • quad işlemciyle emektar p5b dlx 'ümdede acaib drop oluyo 0,04-0,06 civarı recep abiye ulaşbilirsek yollarım kartı
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.