Şimdi Ara

ZOTAC AD02 Ekran Kararması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bir kaç aydan beri sıkıntısız kullandığım Zotac ZBOX AD02 model mini PC'de Bios'tan "restore user saved setting" diyip resetledikten sonra bilgisayar boot etmemeye ve ekrana herhangi bir goruntu vermemeye başladı.

Ram'lerden suphelenip ram'leri soktugumde 3 defa bip uyarısı alıyorum. Ram'leri geri taktığımda ise tekrar aynı sıkıntı ile karşı karşıya kaldım.

Dikkat ettiğim diğer bir nokta ise, bilgisayarı açtığımda fan calişmaya başlıyor aradan 15-20 sn geçtikten sonra fan çalışmayı durduruyor.

BIOS'u pili çıkartıp resetlemeyi denedim olmadı. Jumper 1'i kullanarak resetlemeyi denedim o da olmadı

Sizce sorun ne olabilir?

Yardımcı olabilirmisiniz?

• bios çökmüş gibi görünüyor garantisi varsa gönder değiştirsinler yoksa da biosi flopy diskten yazdırmayı dene belki başarabilirsin ben 2 tane asus anakarta o şekil yazdırmıştım ama unuttum asıl yazdırdığımı flopy disket sürücüsü bulman lazım yoksa usb flash disk ilede yapabilirsin aynısını internetten biraz araştır usb flash disk bios update diye aratırsan bulabilirsin sanırsam ama en güzeli flopy diskten olur kolay gelsin
  • Selamlar

Cihazi garantiye gonderdim. Umarim kisa zamanda halledip gonderirler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.