Şimdi Ara

zotac amp 3d benchmark 2006 (15722) puan !!dı!! simdi inat ugruna 16035 puan (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • hocam 2,4 den 3,6 yazmisinda senin cpuz da 6 carpanda dior 8 carpani var islemcinin sen 8 carpanla cik stock fanda madem ole ben carpani 6 ya duzurdugumde 4,2 ye cok rahat cikiorum..
  • quote:

Orjinalden alıntı: gokh

hocam 2,4 den 3,6 yazmisinda senin cpuz da 6 carpanda dior 8 carpani var islemcinin sen 8 carpanla cik stock fanda madem ole ben carpani 6 ya duzurdugumde 4,2 ye cok rahat cikiorum..

Arkadaşım , bence biraz sabırlı ve temkinli olun bişey hakkında iddaa ederken veya fikir belirtirken... Kullandığım CPU E6600 dürve benim işlemcimin çarpanı 9 dur.... standart olarak 9x266 = 2400 MHz dir... SS ini verdiğim test işlemcim 420 x9 = 3780 MHz de idi... Ss de o şekilde görünmesinin sebebi Bios da C1E support un açık olmasıdır, yani İdle de işlemci enerji tasarrufu yapmak için çarpanını 6 ya düşürüyor... Ayrıca ordaki değerlerde günlük kullanmıyorum ben işlemcimi, günlük kullandığım değerler 400 x9 = 3600 Mhz dir , işlemci voltajı Bios dan 1.575 , reel olarak ise 1.520 Volt dur ... Ayrıcada işlemci soğutucusu olarak Thermaltake Big Typhoon kullanıyorum... İdlede 33-35 derece , Full LOad da ise 53-56 derece arasında işlemci sıcaklığım....

Şimdi ben sizin derdinizi halen anlayamadım , ben size diyorumki ; stok fanla yüksek değerlere çıkabilirsiniz , fakat günlük kullanım için uygun değil o değerler... Stok fanla 3000 MHz neysede 1.575 Volt verilen 3750 MHz deki bir Q6600 ü stok fanla kullanmak ( 3.4 GHZ içinde aynı ) gurur duyulacak bir durumdan ziyade , en kısa zamanda düzeltilmesi gereken bir hatadır.....

Saygılar....

• futuremark v.b Onay Linki cpu içinde validation ekleyebilirmisin dostum ben halen bu skora inanmıyorum.
  • bu cpu-z icin validation

http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=326594

yalniz 16 bin aldigimda islemcim 3,7 ghzde idi suan 3,6 da simdi bir daha 2006 alirim 3,6 ya gore puanina bakarsin onuda onaylataim saygilar.

ramlarimde 800 mhz de 4-4-4-12 timinglerine dusurdum simdi aliorum 3d mark

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokh -- 8 Mart 2008; 23:47:34 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: susi3506

futuremark v.b Onay Linki cpu içinde validation ekleyebilirmisin dostum ben halen bu skora inanmıyorum.

@gokh

Sevgili kardeşim, ben 2 kez söyledim , 3. kez söylüyorum.. 3D Mark testinin sonunda, test ayarlarının göründüğü kısmı , cpu-z yi , gpu-z yi , testin ayrıntı kısmını aç , güzelce ekrana yerleştir öyle SS alki , butür kuşkular doğmasın... Ayrıcada testin sonucunda inanılamayacak bişey olduğunu sanmıyorum... Ama yinede ayrıntılı Ss ler konulursa böyle şeyler yaşanmaz...
  • 3d 2006 yi nerden onaylatabilicemi solermisin bana ben bulamadim
  • Onaylatmanız gerekmez.

Çözünürlüğün de gözüktüğü, 3DMark ayar kısmının bir görüntüsünü ve bütün sürücü ayarlarının görüntüsünü koyun, yeterli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 9 Mart 2008; 0:06:51 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: gokh

yok photoshop yok bilmem ne
    kime NE diye yalan soleyeyimki ben

Eğlenmek için
    Gır gır yapmak için.
    Maksat muhabbet olması için.
    vs. vs
    Sen yalan söylemek istede bahanesi kolay. sayfalarla bahane bulunur.

işin şakası bi yana Dostum bu 3D mark'ın validate linkini verirsen daha sağlıklı olur.
    Çözünürlük 1024 x 768 olabilir belki ondan dolayı yüksek çıkmış olabilir.
    bu skor o sistem için biraz yüksek yani pek normal gözükmüyor.
  • quote:

q6600@3.6ghz+palit 8800gt 700*1700*2000 deyken 15935 almıştım

iste bunu gormek isterdim.

quote:

bizim arkadaştada var amp q6600 işlemci 3800. kartada biraz daha oc yaptık.2006 skoru yanlış hatırlamıyorsam 14700 küsürdü

atin o aleti camdan asagi.

http://service.futuremark.com/resultAnalyzer.action?resultId=5102236&resultType=14

su da baska bir vatandasin testi

http://service.futuremark.com/resultComparison.action?compareResultId=5231242&compareResultType=14

bu olayda benim kafama takilan tek sey daha dusuk cpu puani ile daha yuksek sm2 sm3 u nasil almis?problem galiba arkadasin 3dmark06 in 1280 standart ayarinda verildigini bilmemesi.yuksek cikarayim demis 3dmark05 de boyle zaten demis uzatmayin iste.

• İlk kez skor fazla diyen benim sanırım..
    Yalnız altını çizeyim(hatta buradada çizeyim tam olsun)
    ben kimseyi yalancılıkla suçlamadım. Skorun bana biraz fazla geldiğini,
    3dmark'ın default ayarlarıyla, 3.4ghz bir quad ve default hızdaki bir amp için
    15722 fazla dedim. İlk ss' te çözünürlüğü de göremeyince aklıma takıldı durum böyle.
    Yoksa o cpu ve vga ile 16k almak elbette büyük bir marifet değil.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.