Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO + Bykski Blok Satın Al 18 Şubat 2025 22:15 1 1 ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO + Bykski Blok Merhaba,5000 serisine geçeceğim için kartım satılıktır. Lansman günü Vatan'dan alındı.Kart alındığı günden beri sıvı soğutma ile kullanılmaktadır. Hava soğutma bloğu kartı test etmek dışında kullanılmadı. Yük altında dereceleri de paylaşıyorum.Kartta coil whine yoktur. Yük altında videosunu ekledim.Dilediğiniz soruyu lütfen iletin, severek cevaplarımBykski blok ile verilecektir. Fiyat 70.000 TLSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 70000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : UPS İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO + Bykski Blok RTX 4090 , 5800X3D Full Custom Sıvı Soğutma [SATILDI] North Bayou G75 Cift Monitor Kolu [SATILDI] ASUS XG27UQR 4K IPS G-SYNC 144HZ