Şimdi Ara

ZOTAC GT630 GDDR3 2GB 128BIT NVIDIA GEFORCE ekra kartı ?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vatan computerda en çok satan ekran kartıymış ve yorumları çok olumlu siz neden böyle düşünüyorsunuz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hami20

Vatan computerda en çok satan ekran kartıymış ve yorumları çok olumlu siz neden böyle düşünüyorsunuz ?

O yorum yapanlar pes-fifa dan başka oyuno ynamayanlar. Gidip o kartla crysis 3 oynaycam dersen hem sana gülerler hemde oynayamazsın zaten.
  • Crysis 3 oynamam . Fıfa 14 pes 14 gta 4 bf 3 farcry 3 oynarım çalıştırısa crysis 3 ü bu kadar övmekde saçmaabence.

• crysis 3 ün övülme sebebi oyun motoru ve bilgisayarı acayip derecede zorlaması
    ben daha demin bitirdim crysis 3 ü illa gt630 alcam diyorsan zotac alma asus al kim demiş gt630 işe yaramaz farcry 3 1280x1024 ultra 25 fps de
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackfire61

crysis 3 ün övülme sebebi oyun motoru ve bilgisayarı acayip derecede zorlaması
    ben daha demin bitirdim crysis 3 ü illa gt630 alcam diyorsan zotac alma asus al kim demiş gt630 işe yaramaz farcry 3 1280x1024 ultra 25 fps de

Heh kardeşim aynen ben zaten crysis 3 ü beğenmemiştim , bf3 fark atar bence bana böyle gelin ya tamam oyun manyağmda crysis 3 mü oynucaz dedik.

• hami20 kullanıcısına yanıt
    oyunu bugün bitirdim okuldan gelir gelmez sövücektim az daha crysis 4 çıksın hikaye yarıda kesilmesin çok kısa oyun ya
    şimdicrysis 3 üzerinde test yapıyorum 1280x1024 full ayar ile ile işlemci hızı : 900 mhz bellek hızı 1980 mhz de
  • quote:

oyunu bugün bitirdim okuldan gelir gelmez sövücektim az daha crysis 4 çıksın hikaye yarıda kesilmesin çok kısa oyun ya
    şimdicrysis 3 üzerinde test yapıyorum 1280x1024 full ayar ile ile işlemci hızı : 900 mhz bellek hızı 1980 mhz de

Crysis 1 deki koreli hikayesi mükemmeldi ama sonra oyun robot mobot saçmaladı bence :d

• şu gt630 u niye kötülüyorlar hala çözebilmiş değilim
    far cry 3 de ultra 1280x1024 çözünürlük dx 11 açık 25 fps veriyor daha karttan ne bekliyorsunuz ki
    crysis 3 çok yüksekte msaa x8 ile anti aliasing x16 da biraz oynatmıyor o kadar çözünürlük 1280x1024
  • İstediğini seç
     ZOTAC GT630 GDDR3 2GB 128BIT NVIDIA GEFORCE ekra kartı ?? ZOTAC GT630 GDDR3 2GB 128BIT NVIDIA GEFORCE ekra kartı ??

• quote:

şu gt630 u niye kötülüyorlar hala çözebilmiş değilim
    far cry 3 de ultra 1280x1024 çözünürlük dx 11 açık 25 fps veriyor daha karttan ne bekliyorsunuz ki
    crysis 3 çok yüksekte msaa x8 ile anti aliasing x16 da biraz oynatmıyor o kadar çözünürlük 1280x1024

Aynen niye kötülüyorlar :-)

• quote:

Vatan computerda en çok satan ekran kartıymış ve yorumları çok olumlu siz neden böyle düşünüyorsunuz ?

reklam o reklam inanmayın.Asus gt420 geldi vatana aynı gün ençok satan 2. kart oldu.Bunların birkısmı reklam bir kısmı doğru.
  • kötülemekten ziyade fp ürünü değil
  • Ne yalanı koca şirket yalanlıcakmı yalan söyleseler fiyatı fazla olan bir ekran kartı gösterilir saçmalamayın.

• quote:

Yazdığım gibi ZOTAC GT630 GDDR3 2GB 128BIT NVIDIA GEFORCE DX11 EKRAN KARTI alacağım oyun manyağım son çıkan oyunlar için işime yararmı nasıl bir karttır?

Sistem özelliklerim ;

8 gb ddr3 ram
    Amd x4-740 3.2 ghz işlemci
    1 tb harddisk
    Win 8 - 64 bit

yanında şunu da al

http://www.koctas.com.tr/cop-kutulari/3-lt-krom-cop-kovasi-akilli-kapak/7927/
  • quote:

Orijinalden alıntı: SShngl

İstediğini seç
     ZOTAC GT630 GDDR3 2GB 128BIT NVIDIA GEFORCE ekra kartı ?? ZOTAC GT630 GDDR3 2GB 128BIT NVIDIA GEFORCE ekra kartı ??

imzana haykırdım

• quote:

Orijinalden alıntı: TurboCore

quote:

Yazdığım gibi ZOTAC GT630 GDDR3 2GB 128BIT NVIDIA GEFORCE DX11 EKRAN KARTI alacağım oyun manyağım son çıkan oyunlar için işime yararmı nasıl bir karttır?

Sistem özelliklerim ;

8 gb ddr3 ram
    1 tb harddisk
    Win 8 - 64 bit

yanında şunu da al

Çok komiksin de get şurdan .

• quote:

quote:

quote:

Sistem özelliklerim ;

8 gb ddr3 ram
    1 tb harddisk
    Win 8 - 64 bit

yanında şunu da al

madem çok biliyon neden buraya konu açıyon? alcaksan al yardım da isteme pişkin. millete bide reklam değildir demiş

• quote:

Ne yalanı koca şirket yalanlıcakmı yalan söyleseler fiyatı fazla olan bir ekran kartı gösterilir saçmalamayın.

ilk olarak düzgün konuş.ikinci olarak ben yalan söylemiyorum gir vatana bak 420 ye bir tane yorum yapılmışmı.Buna rahmen 2. sırada.ben daha 420 kullanan bir kişiyle bile karşılaşmadım ancak bu kart 7850 den daha çok satıyormuş.Allah Allah neden acaba 420 kullanan bir kişi bile görmedim. form 7850 kullanıcısı kaynıyor.
    Asusun başka bir oyunu:
    http://www.vatanbilgisayar.com/ekran-karti/asus-engt430di1gd3(lp)-gt430-gddr3-1gb-128bit-nvidia-geforce-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=49009
    ilk yorumlara bak.
    Sen zaten takmışsın kafana 630 u al kazık yede rahatla

• quote:

quote:

quote:

quote:

Sistem özelliklerim ;

8 gb ddr3 ram
    1 tb harddisk
    Win 8 - 64 bit

yanında şunu da al

madem çok biliyon neden buraya konu açıyon? alcaksan al yardım da isteme pişkin. millete bide reklam değildir demiş

aynen bi insan bukadar mı dik kafalı olur...Alma diyoruz,kazık diyoruz ama dinleyen kim.
    Bide soruyor

• quote:

Ne yalanı koca şirket yalanlıcakmı yalan söyleseler fiyatı fazla olan bir ekran kartı gösterilir saçmalamayın.

ha bu arada fiyatı fazla olan kartı zaten görseriyorlar 7950 de var ASUS UN.
    Bide saçmalamayın yazmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daghan1997 -- 1 Ekim 2013; 23:08:41 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.