Şimdi Ara

Zotac GTX 295 - Bilgilendirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bu hafta sonu zotac gtx 295 satın aldım. ancak şu anda iki adet gtx 295 görüyorum internette.
    zotac ta da iki model var. benim almış olduğum kartta fan ortada bulunuyor.
    diğer modelde fan kartın en sağ tarafında.

bu iki kart arasında ne fark vardır acaba. performans etkileyecek bir model farkı var mıdır? eğer benimki daha düşük modeli ise hemen değişim yaptırmak istiyorum. bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi lütfen.

syg.

• senin model yeni fanı ortada olan eski olan sağda bulunuyordu. soğutma bakımından daha başarılı orta fanlı model
  • Tamamdır. süper çok sevindim bu duruma :)

birde nvidia control panelde ayarları nasıl yapmalıyım oyunlarda yüksek fps alabilmek için ?

tşk.
  • sELAM,

Ben de Zotac GTX 295'e dün sahip oldum nihayet. Ancak aklıma takılan şyler var :S

PClabs'ta kartın incelemesini gördüğümde 2 DVI + ! HDMI çıkışı görünüyo arkasında. Ancak bana gelen kartta sadece 2 DVI çıkışı var HDMI yok. Ayrıca kartın üzerindeki etikette Made İn China yazması içime kurt düşürmedi değil hani. Kartı Exa'dan aldım. Sizde nasıl beyler..?
  • quote:

Orijinalden alıntı: credo

sELAM,

Ben de Zotac GTX 295'e dün sahip oldum nihayet. Ancak aklıma takılan şyler var :S

PClabs'ta kartın incelemesini gördüğümde 2 DVI + ! HDMI çıkışı görünüyo arkasında. Ancak bana gelen kartta sadece 2 DVI çıkışı var HDMI yok. Ayrıca kartın üzerindeki etikette Made İn China yazması içime kurt düşürmedi değil hani. Kartı Exa'dan aldım. Sizde nasıl beyler..?

Aldığın kartın fanı ortadamı?
  • Ona dikkat etmedim. Eve gidince bakıcam.. Ortada değilse sağdaysa sırf bu sebepten dolayı değiştirmem gerekir mi kartı sizce..?
  • quote:

Ona dikkat etmedim. Eve gidince bakıcam.. Ortada değilse sağdaysa sırf bu sebepten dolayı değiştirmem gerekir mi kartı sizce..?

O kadarda değil ^^_^^ bence
  • quote:

Ona dikkat etmedim. Eve gidince bakıcam.. Ortada değilse sağdaysa sırf bu sebepten dolayı değiştirmem gerekir mi kartı sizce..?

aldığın kartın fanı ortada ise tek pcb 295 modelini almışsınki hdmi çıkışlı olan karta göre yani ilk jenarasyon gtx295'e göre 20 derece daha soğuk çalışıyo ama tek pcb modelinde malesef hmdi çıkışı yok
  • quote:

Hayır tabiki, eğer ortada ise 2. nesil GTX 295 almışsınız demektir maalesef bu kartta HDMI çıkışı yok ama çeviricileri olması lazım ama fan köşede ise HDMI çıkışı olması lazım
  • HDMI çıkışı olmadığına göre o zaman 2. revizyon ürün. Evet, DVI-HDMI çevirici var. O zaman sorun yok.

Teşekkürler..
  • quote:

HDMI çıkışı olmadığına göre o zaman 2. revizyon ürün. Evet, DVI-HDMI çevirici var. O zaman sorun yok.

Teşekkürler..

Rica ederiz
  • Arkadaşlar,

Nvidia Kontrol Panelde Karttan en iyi fps oranlarını almam için yapmam gereken ayarlar nelerdir acaba?
  • arkadaşlar yanlışınız var ilk modelde 2 dvi 1 hdmi girişi mevcuttur. yeni çıkan modelde ise 2 hdmi 1 dvi olması gerek. tek pcb kullanan arkadaşlar doğrulasın girişleri.

yeni model ve eski model arasında tek fark yeni modelde daha başarılı fan soğutması olması. birde O.C. ayarlarında bir özelliğini hafif artırıp sürmüşler piyasaya. sonuç olarak aynı kart.
  • İkinci modelde HDMI girişini kaldırmışlar, sadece 2 DVI var
    Bu bir problem değil, zira ilk modelde HDMI'ı windows dışında kullanamıyordunuz, ayrıca çift monitor için kullanmak istediğinizde ise HDMI'ı kullanmak isterseniz SLI'ı devre dışı bırakmanız gerekiyordu. Anlayacağınız HDMI'ı kaldırmaları isabet olmuş, zaten bir işe yaramıyordu
  • kartın fan nerde önemli degil gibi hangi model marka aldıgın daha önemli gtx 295 iyi kartır bir okadar psu ister 1000 lik bişey almışımdır umarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: tragedıe

kartın fan nerde önemli degil gibi hangi model marka aldıgın daha önemli gtx 295 iyi kartır bir okadar psu ister 1000 lik bişey almışımdır umarım

GTX 295 için önemli İlk çıkan model çok ısınıyor her iki modelide kullanan biri olarak kesinlikle ikinci çıkan alınmalı yani fanı ortada olan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.