Tasarımını çok beğendim. Çok güzel bir ekran kartı ama biraz tuzlu.
Konuyla ilgisiz olucak ama donanimhaber videolarini artik ipad de izleyebilmek guzel
quote:
Orijinalden alıntı: Briareos
Konuyla ilgisiz olucak ama donanimhaber videolarini artik ipad de izleyebilmek guzel
Niye ki? Ney desteği ile izliyorsun ?
kart epey kalın duruyor tanıtımda da 2 kart düşünenler uygunluk tablosuna göz atsın denmiş zaten...
anakartım gigabyte X48-DQ6, bu kartla birlikte sli yada pshyx yapılacak yer var mı anakartta bilen var mıdır?
quote:
Orijinalden alıntı: Barzo1905
kart epey kalın duruyor tanıtımda da 2 kart düşünenler uygunluk tablosuna göz atsın denmiş zaten...
anakartım gigabyte X48-DQ6, bu kartla birlikte sli yada pshyx yapılacak yer var mı anakartta bilen var mıdır?
anakartta cf yapabilirsin sadece sli desteği yok ati kartın varsa physx ten faydalanmak istiyorsan ikinci slota nvidia kartı takarsın olur biter
quote:
Kullandığın kart 2 slot yer kaplıyorsa 1 slot daha ekleyip kendin sonuca ulaşabilirsin
quote:
Orijinalden alıntı: Tornado42
quote:
anakartta cf yapabilirsin sadece sli desteği yok ati kartın varsa physx ten faydalanmak istiyorsan ikinci slota nvidia kartı takarsın olur biter
cevap için sağol ama bende biliyorum sli desteğinin olmayıp cf olduğunu ama benim amacım pshyx kartı olarak kullanmak o yüzden yer çok kaplıyor mu diye sormuştum...
Arkadaşlar şu sıralar bi ekran kartı almayı düşünüyorum hangisini önerirsiniz?? Ben GTX 480 almayı düşnüyorum.Teşekürrler
Arkadaşlar şu sıralar bi ekran kartı almayı düşünüyorum hangisini önerirsiniz?? Ben GTX 480 almayı düşnüyorum.Teşekürrler
Mevcut karta bir tane daha ekle hocam aynısından.480amp ile kafa kafaya gidersin.Bahaneyle psuda değiştirmiş olursun.Zaten o kartı oc konusunda aştın herhalde.2 tane yaptınmı tadından yenmez.
hep okuduğum bu 480 tek gpu 5970 cift gpu yav adam isterse 5 gpu koyar sonuçta tek bi kart bu güç tüketimide nerdeyse aynı cift gpu diye slı veya crosfire yerine geçmiyoya
Kart stoklarda yok ama çok iyi görünüyor !
Sıfır açılmamış paket bende var almak isteyene
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme