Şimdi Ara

ZOTAC GTX 770 4 GB ALMAYA DEĞER Mİ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hocam siz ne önerirsiniz 4 GB GTX 770 ZOTAC mı MSI GTX 770 TWİN FROZR OC mi?1080p çözünürlükte 60 Hz monitörüm var İşlemci AMD FX 8320
  • quote:

Orijinalden alıntı: MultiCore

quote:

Orijinalden alıntı: Jakoß

770 bu saatten sonra artık ne driver desteği alır nede çıkacak olan oyunları high end olarak oynatır , piyasanın sli odaklı kartı 4 gb almanın tek artısı sli düşünürsen ..

Kendini böyle teselli eden bir sizi gördüm.

zaten gtx 770 kullanıyorum
  • zotac alma soğutması iyi değil bana çok çektirdi zamanında
  • quote:

Orijinalden alıntı: DDURANT35

Hocam imzadaki kartınızdan memnun musunuz? tavsiye eder misiniz?

Gayet memnunum hocam. Zaten GTX770 de Asus ile Msi arasında fark yok. Hangisi gözünüzde hoş durursa onu alabilirsiniz. Ben Twin Frozr diye Msi seçtim :)
  • GIGABYTE GTX 770 4GB OC ozel sogutmalı.. OC ıle gtx780 yaklasan bır kart. Bence bu kartada bak dostum.
  • quote:

770 bu saatten sonra artık ne driver desteği alır nede çıkacak olan oyunları high end olarak oynatır , piyasanın sli odaklı kartı 4 gb almanın tek artısı sli düşünürsen ..

Komikmis kanka

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Sanki 5 nesil önceki karttan bahsediyorsunuz şuan ki en güncel nvidia kartlardan birisi. Sırf post kasmak için saçmalamayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: death44

quote:

Sanki 5 nesil önceki karttan bahsediyorsunuz şuan ki en güncel nvidia kartlardan birisi. Sırf post kasmak için saçmalamayın.

bu benim düşüncem değilki nvidianın icraatları sen sadece sli düzeneğe iyileştirme getirilmesinden ne anlıyorsun acaba ?

yada piyasaya çıkmış oyunların %90 nın sorunlu olması aklına ne getiriyor senin ? , millet daha şimdiden Vram kavgası yapıyor ama wd bile 800x600 ve low ayarda 2000 mb ram tüketiyor . en güncel kartlar bile Gta 4 ve Wd yi stabil oynatamıyor siz hala bana post kasmayın , saçmalamayın diyorsunuz size iyi oyunlar

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: death44

quote:

bu benim düşüncem değilki nvidianın icraatları sen sadece sli düzeneğe iyileştirme getirilmesinden ne anlıyorsun acaba ?

yada piyasaya çıkmış oyunların %90 nın sorunlu olması aklına ne getiriyor senin ? , millet daha şimdiden Vram kavgası yapıyor ama wd bile 800x600 ve low ayarda 2000 mb ram tüketiyor . en güncel kartlar bile Gta 4 ve Wd yi stabil oynatamıyor siz hala bana post kasmayın , saçmalamayın diyorsunuz size iyi oyunlar

Watch dogs sorunlu bir oyun zaten neden hep wd dan örnek veriyorsunuz

• Bu tarz bi yatırım yapmadan önce bence GTA5 ve Yeni gtx 8xx serisini düşünmelisiniz.
    Gta 5 dedim çünkü WD da kullanılan vram ortada, kart hernekadar güçlüde olsa bellek konusunda üzülüp karttan soğuyabilirsiniz. Oyunun 3-4 ay içinde çıkacağını ve çıktığında yeni kart almayacağınızı varsayarak konuşuyorum.
    8xx serisi içinde yılbaşına çok kalmadı. Ortalama 6 ay daha yeni seri olarak kalacak bir karta yatırım mantıklı gelmiyor bana.

Kartı alacak kişi ben olsaydım r9 290-290x alırdım. nVidia severseniz Gtx 770 4Gb da sizi mutsuz etmez diye düşünüyorum.

Edit:İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi basturk9027 -- 10 Haziran 2014; 20:28:51 >
  • gtx770 gibi bir karti 2gb almak sacmalik olur. ilerde sli yapmak istersiniz ya da yeni cikmis oyunlarin ayarlarini fullemek istediginizde 2gb yeterli olmayacaktir. bence en mantiklisi r9 290x 4gb olur o fiyata:

http://www.vatanbilgisayar.com/r9-290-tri-x-oc-gddr5-4gb-512bit--amd-radeon-dx-112-ekran-karti.html
  • 35-40 FPS akıcı mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: okanbey1

Hocam bende 2gb asus gtx 770 var öyle hiçde dedikleri gibi watch dogsdaymış bf4deymiş hiçbirinde kasma olmuyor watch dogsu ultra texturede 4x txaa'da açıyorum shadows medium gerisi ultra rahat akıcı oynuyorum 35-40 fps arası çok nadiren araba kullanırken vs ani fps düşüşleri oluyor oda gelecek patchlarda yada driverlerda düzelir ilerde elbette yetersiz kalıcak 2 gb vram ancak o zamana yeni kart alırsınız çünkü 2gb halide 4 gb halide yetersiz kalıcaktır 2-3 yıl rahat dayanır bu kart 2 gb versiyonu 1080p'de

Özellikle de multi oynarken 60 FPS altı işkence. Single modda bu fark çok hiisedilmese de multide hissediliyor. Gerçekten akıcı bir oyundan bahsetmek için, 120 hz monitörle asgari 85 FPS ile oynamanız lazım.

Akıcılık oyundan oyuna da değişiyor. Misal olarak Crysis 3 35 FPS'de bile akıcı iken, Far Cry 3 55 FPS'de bile akıcı değildi. Garip gelecek belki ama Call of Juarez Gunlisher ise 120 FPS'de bile arada bie akıcılığını yitiriyordu.

Bak mesela burda 60-85 FPS farkı ne kadar bariz.

• Arkadaşlar yorumlarınız için gerçekten çok sağolun SAPPHIRE R9 290 TRI-X alabilirim AMD FX 8320 ile darboğaz yaparmı yanıtlarsanız sevinirim bide GİGABYTE İF 233 KASA+COUGAR CMX 700W alacağım sıkıntı çıkarırmı?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.