Şimdi Ara

ZOTAC GTX 770 4GB SLİ Mİ YOKSA GTX 780 Tİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
2
Favori
1.815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tabikide elinde 770 4GB varsa 770 4GB SLI yap hem performans anlamında da tokatlarsın GK110'u
  • o zaman bi tane daha alalım tokatlıyaLım bakalım
  • en az i7 2600 cpu, kaliteli 750watt psu ve en az 8x-8x sli destekli anakartin varsa gtx770 4gb sli yapabilirsin. fakat 1920 coz. ustunde monitor kullanmiyorsan bosuna ikinci karti almis olursun.
  • 3930k asus Saber x79 power geçici enermax +85 850w var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1080p çözünürlükte 60 yada 75 hz monitörle kullanıcaksanız 770sli ı oyunlarda ekranda yırtılmalar olucak oyun zevkinizi baltalıycak vsync açmak zorunda kalıcaksınız bence şimdilik tek kart devam edin zaten güçlü bi kart 770, 800 serisi çıktığında 800e geçersiniz
  • Bu yirtilmalar monitörden mi kaynaklı olur diyorsunuz yoksa SLİ mi genel olan bi durum mu ??

• monitörden kaynaklı monitörün yenileme hızı ekran kartının verdiği frame lere yetişemeyince görüntüde yırtılma oluyor
  • Anladim üstad zaten SLİyapinca ssağlam bi monitör de alacagiz artik

• 120 hz 144 hz monitör almadan gtx 770 sli yada gtx tek kat 780 ti olayına girmeyiniz.
    tek kart herzamn için iyidir.
    ama gtx 780 ti yi ben tokatlıyorum.
    gereklı dıger mevzuları pm den zaten konuştuk.
  • Anladım ustad eyw ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eragon60 -- 3 Mayıs 2014; 15:00:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: devil77

Anladım ustad eyw

ben ama mesaj sonrası attığım simleyi anlıyamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaLVaToRe_V -- 3 Mayıs 2014; 14:45:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asisvénia

en az i7 2600 cpu, kaliteli 750watt psu ve en az 8x-8x sli destekli anakartin varsa gtx770 4gb sli yapabilirsin. fakat 1920 coz. ustunde monitor kullanmiyorsan bosuna ikinci karti almis olursun.

1 ci cümlen için 750 ucu ucuna yetebılır hele işlemcide o.c var ise kasa fanları ve hdd ler cok ise kesınlıkle 850 waat psu secılmelıdır.
    belese alınmıyoır bu donanımlar, psu ya emanet edıyoruz. sonuçta bu benım gorusum. ama 750 watlada kullana cok kulanıcı vardır o ayrı bır mesele.

2 ci cümlen için yazıyorum yok öyle bir olay.
    tamamen yanlış yönlendiriyorsun.
    su an bf4 multi için sli gtx 780 bile yapılır 120-144 hz monitörün var ise 1080p de.
    gtx 780 ti sli yapılırmı orası tartışılır.

• Yanlislikla oldu ustad

• quote:

Orijinalden alıntı: SaLVaToRe

quote:

Orijinalden alıntı: Asisvénia

en az i7 2600 cpu, kaliteli 750watt psu ve en az 8x-8x sli destekli anakartin varsa gtx770 4gb sli yapabilirsin. fakat 1920 coz. ustunde monitor kullanmiyorsan bosuna ikinci karti almis olursun.

1 ci cümlen için 750 ucu ucuna yetebılır hele işlemcide o.c var ise kasa fanları ve hdd ler cok ise kesınlıkle 850 waat psu secılmelıdır.
    belese alınmıyoır bu donanımlar, psu ya emanet edıyoruz. sonuçta bu benım gorusum. ama 750 watlada kullana cok kulanıcı vardır o ayrı bır mesele.

2 ci cümlen için yazıyorum yok öyle bir olay.
    tamamen yanlış yönlendiriyorsun.
    su an bf4 multi için sli gtx 780 bile yapılır 120-144 hz monitörün var ise 1080p de.
    gtx 780 ti sli yapılırmı orası tartışılır.

senin yanlis yada dikkatsiz okuma olayin hep bana mi denk geliyor anlayamadim. gecende de yine aynisi olmustu sonra aciklama yaptim daha yazmamistin. psu cumlesi haric iki cumlede de '' en az '' yazmisim. ve dedikleriminde sonuna kadar arkasindayim. ayrica ''belese alinmiyor bu donanimlar'' demissin, bende zamaninda cf li sistem kullandim bak bakalim sistemime guc kaynagim neymis. gtx770 sli da i7 2600 gibi bir cpu is gorur. sabit %95 in ustunde olur sertifikasi veririm demiyorum bak is gorur diyorum. seasonic,corsair (cizirti-ariza sorunlarindan dolayi onermiyorum), cougar gibi.. kaliteli psu lar 770 sli a yeterlidir, nvidia nin sitesini gostereyim sana kaynak olarak. ama dedigin gibi birden fazla hdd, saglam o.c vs.. gibi istisna durumlar olursa yine kaliteli 800-850watt gereklidir. zaten bu istisnalari yapan elamanda az cok donanim bilgisi vardir ve 800watt in ve ustunde psu almayi akil eder. 16x-4x de sli-cf asla yapilmaz bizzat kendim cf denedim fps ler yuksek olsa bile akicilk sorunu oluyor. 8x-8x intel anakartlarda ise sli-cf yapilir. malum 16x-16x intel anakartlilarin fiyati ucuk. adam kucuk ayrintilari, fps kusurlerini hesaplarsa gidip 16x-16x alir.

monitor olayinda sana soruyorum yuzde kaclik kesim 1920x1080 coz. de 120hz yada 144hz lik monitorleri kullaniyor ? soyler misin ? 1920x1080 coz. un standarti da 60hz dir. bunun icinde 770 sli yapilir mi ? bf4 64 kisilik mp haritada ? yukarda 60hz oldugunu belirtmemisim ama seninde boyle belirtmis olmami algilaman gerekirdi. hep istisnalar uzerine konusuyorsun..

• Elinde ki kart Zottak olduğu için bence başka bir tane daha almaya kalkışmadan hemen sat yerine Asus, Gigabyte veya MSI gibi Tier-1 sınıfı bir markanın 780Ti 'nı al Pahalı kartlarda 3 kuruş daha ucuz olacak diye Dünya'nın başka yerinde satmayan markaları Türkiye'ye getiriyorlar yok Zotac mış Inno3Dmiş PNY miş vs vs...
  • Ya yeminle bilgisayar parçalarından sogudum ya biri SLİ kotu diyor biri gtx780 ti al biri SLİ gtx 780 ti den daha iyi arada titan al diyenler oluyor ne alacagim kafam karisti :(

• Gtx 770 1080p de filtreleri abartmaya bile gerek yok gittiği yere kadar git sömür kartı sonra yeni seri kart alırsın. Hani gtx 780 sana fazladan fps ve aa vericek ama gerek var mı? Örnek Alpha sürümü witcher 3 gtx ti da kasıyormuş. 2 sene sonra gtx 770 ve ti arasında pek bir fark kalmaz.

• Hocam al bir 780Ti bak keyfine. 4K monitörün yoksa (ki kimsede yok) Titan - Black son derece gereksiz

780Ti en yüksek ayarlarda dahi sana oyun keyfi için yeterli FPS'yi sağlayacak; SLI gereksiz güç tüketimi ve kasa içi ısı ve gürültüden başka bir şeye yaramaz. 2 kartın üreteceği ısı ve gürültüyüde hesapla.

Şöyle bakacaksın; 60 fps ile 70fps'nin hiç bir farkı yok. Her ikiside sana yeterli oyun keyfini veriyor. 20fps ile 30fps farkediyor ama, oyun keyfi düşer. 780Ti bu anlamda çoğu oyunda en yüksek ayarlarda sana 50-60fps'den aşağıya düşürmez. 50 dediğimde Crysis 3 gibi bir oyun (O da 2K oynadığında) Geri kalanlarda çok daha yüksek.

Ben Crysis 3'ü Ultra ayalarda 2k (2560 x 1440) oynuyorum. Daha ne yapsın. 1080p'de uçuyor zaten.

780ti oyun için sınırlarda bir kart olsaydı SLI al derdim. Sınırların çok üstünde zaten.

İmzamda incelemesi var.

2K ile alınmış değerler;

ZOTAC GTX 770 4GB SLİ Mİ YOKSA  GTX 780 Tİ ZOTAC GTX 770 4GB SLİ Mİ YOKSA  GTX 780 Tİ ZOTAC GTX 770 4GB SLİ Mİ YOKSA  GTX 780 Tİ

Misal: 1080p - 1440p (Bu bölüm ekran kartlarının en fazla zorlandığı yer)

ZOTAC GTX 770 4GB SLİ Mİ YOKSA  GTX 780 Tİ ZOTAC GTX 770 4GB SLİ Mİ YOKSA  GTX 780 Tİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cybernoid -- 4 Mayıs 2014; 15:01:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cybernoid

Hocam al bir 780Ti bak keyfine. 4K monitörün yoksa (ki kimsede yok) Titan - Black son derece gereksiz

780Ti en yüksek ayarlarda dahi sana oyun keyfi için yeterli FPS'yi sağlayacak; SLI gereksiz güç tüketimi ve kasa içi ısı ve gürültüden başka bir şeye yaramaz. 2 kartın üreteceği ısı ve gürültüyüde hesapla.

Şöyle bakacaksın; 60 fps ile 70fps'nin hiç bir farkı yok. Her ikiside sana yeterli oyun keyfini veriyor. 20fps ile 30fps farkediyor ama, oyun keyfi düşer. 780Ti bu anlamda çoğu oyunda en yüksek ayarlarda sana 50-60fps'den aşağıya düşürmez. 50 dediğimde Crysis 3 gibi bir oyun (O da 2K oynadığında) Geri kalanlarda çok daha yüksek.

Ben Crysis 3'ü Ultra ayalarda 2k (2560 x 1440) oynuyorum. Daha ne yapsın. 1080p'de uçuyor zaten.

780ti oyun için sınırlarda bir kart olsaydı SLI al derdim. Sınırların çok üstünde zaten.

İmzamda incelemesi var.

2K ile alınmış değerler;

ZOTAC GTX 770 4GB SLİ Mİ YOKSA  GTX 780 Tİ ZOTAC GTX 770 4GB SLİ Mİ YOKSA  GTX 780 Tİ ZOTAC GTX 770 4GB SLİ Mİ YOKSA  GTX 780 Tİ

Misal: 1080p - 1440p (Bu bölüm ekran kartlarının en fazla zorlandığı yer)

ZOTAC GTX 770 4GB SLİ Mİ YOKSA  GTX 780 Tİ ZOTAC GTX 770 4GB SLİ Mİ YOKSA  GTX 780 Tİ

4K monitörün yoksa (ki kimsede yok) eminmisin? 2kişide var şuan foto lazımmı? 1arkadaş daha alcak

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.