Arkadaşlar geçen günlerde forum içinden başlıkta belirttiğim ekran kartını aldım fakat taktığımda HP'nin mavi ekranı geliyor (anakart HP Elite 7300'den çıkma Pegatron 2AB5 marka) ve bilgisayar kitleniyor, herhangi bişey yapmam söz konusu olmuyor BIOS'a bile giremiyorum. Eski GTX 750 Ti ekran kartımı taktığımdaysa herşey tıkır tıkır çalışıyo.. Sanırım anakartımda bi sorun/sıkıntı var, BIOS güncellemesiyle falan uğraşmak istemiyorum açıkçası. Bende oturdum yeni anakart almaya karar verdim kısaca özetlersem 200-300 lira civarı bi bütçem var, i7 2600 işlemci kullanıyorum LGA 1155 soket, sizden gelicek tüm "bu ekran kartı bu anakartta çalışır hocam" dediğiniz anakart marka ve modellerini bekliyorum.
Pegatron marka boardlarda bende boyle bır sorun yasamıstım.
Gigabyte veya MSI H61 serısı herhangı bır board al sorunsuz çalışır hocam.
Teşekkürler hocam verdiğiniz bilgiler için, sanırım bugün gidip Asus H61M-PRO alıcam bitane diğer türlü kart elimde kalıcak yoksa
quote:
Orijinalden alıntı: Bpakmen
Teşekkürler hocam verdiğiniz bilgiler için, sanırım bugün gidip Asus H61M-PRO alıcam bitane diğer türlü kart elimde kalıcak yoksa
Kardeşim son durum nedir ? İşlemcin 2600 demiştin hangi anakarti aldin ve memnunmusun bi sıkıntı yaşadin mi.. Bende bu hafta içinde Ayni ekran kartini alacağim, benimde işlemcim 2600K.. Bi sorun yaşadin mi onu ögrenmek istedim..
Hocam Asus H61M-Pro ile hiç bi sorun yaşamadan ekran kartını çalıştırabiliyorum, gönül rahatlığıyla alabilirsiniz