Şimdi Ara

ZOTAC GTX 970 İNCELEME

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba ilk önce bu kartı almadan önce tereddütlüydüm. Kart elime geçtiğinde gayet başarılı bir kart olduğunu gördüm fakat bazı problemlerle karşı karşıya kaldım.
    KARTA AİT PROBLEMLER: Fanların yüksek hızda gülütü yapması ve Milyonda bir CF sorunun gelmesi. bunlar hariciinde herhangi bir problemle karşılaşmadım.
    = Gta 5 için almıştım kartı full ultra ayarlarda oynatmakta sıkıntısız. 1400X900 Msa 4x gerisi ulta 80 90 fps vermekte. Msa kapalı 100 fps görmekte.
    SICAKLIK: BOŞTA: MİN 30 MAX 35 YÜKTE: MİN 75 MAX90

i7 3770k İşlemci
    4x4x2=10 Cgbyt 1,600 mhz Ram
    SİSTEM: 650 W Termaltake Güç kaynağı
    z77-g43 Anakart
    240 cgbyt ssd

NOT:****ARKADAŞLAR EKRAN KARTININ FANLARINI DEĞİŞME ŞANSIM VARMI ACABA. ?
    =GARANTİSİ DEVAM EDİYOR.
    =Şimdiden Teşekkürler.
    =Kart hakkında bilmek istediğiniz özellikler var ise sorabilirsiniz yanıtlamaktan memnun olurum.
     ZOTAC GTX 970 İNCELEME

Furkmark Test Resmi:http://i.hizliresim.com/D9gYYl.png

GTA 5 FPS Testi:
    youtube
    İ7 3770K ZOTAC GTX 970 GTA V BENCHMARK TESTİ
    https://goo.gl/gwrHQ8

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhammet7634 -- 15 Kasım 2015; 19:38:06 >

• Garantisi varsa değişirde fanların yapısından dolayı seslidir,değişsede ses yapar yani.
  • Garantisi devam etmekte olmasssa ilerde farklı kaliteli fanla değiştiririm zaten düşük devirde ses yok. İlginiz için teşekkürler.
  • Yalnız daha önce shappire kullanıyordum yüksek devirde sadece rüzgar sesi gelmekteydi bunda ise harul hurul ses geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhammet7634 -- 18 Kasım 2015; 23:47:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Msi Gtx 970
    2 yıl önce açıldı
    ZOTAC GTX 1070 AMP Extreme
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.