Bilgisayar parçasında 2 el malzemeye güvenebiliyorsan arkadaşların da dediği gibi daha yüksek kartların 2. elini alabilirsin. Arkadaşın biri 300 tl üzerinde sadece 5830 alırım demiş . 5830 un fiyatından haberi yok sanırım...
1 gün önce ben aldım . Daha elime ulaşmadı . Site ve Tekmar gayet sağlamdır . Gönül rahatlığıyla alabilirsin...
kardeş hayırlı olsun öncelikle. bende almayı düşünüyorum fakat kararsızım acaba yeni gts 450 yimi beklemeliyim...
Hocam Nvidia demek pahalı demektir . Helede yeniyse daha pahalı demektir :D Nvidia nın yeni çıkaracağı kartların herzaman olduğu gibi gereksiz pahalı bir şekilde piyasaya girmesini bekliyorum. Ardından ati den tokatı yiyince şu an gtx 260 amp2 nin fiyatının düştüğü gibi o kartların fiyatı da düşer diye düşünüyorum . Ama bunun için en az 6-8 ay beklemen lazım kanımca...
tamamdır %90 alacam ozaman. bu arada senin monitör kaç inç acaba bide benim işlemcim intel e4600 oc ile 3.00 yaptım sence yeter mi?
Hangi oyunu oynayacağına bağlı . Ben Microsoft Flight Simulation X oynuyorum . İnteş Dual coreE5200 ü 2.5 dan 3.81 yaptım hala işlemci istiyo nalet :D
arkadaslar dediğim kartı aldım sağolun tavsiyeleriniz için dolaşmadık parçaçı bırakmadım ama sonunda buldum ve aldım ama şimdide kartı taktım ve bilgisayarımdan ses çıkmıyor onun o hdmı ses zımbırtısını kartta nereye takıcam boardım x58-ud5
tmmdır onuda hallettim. herşey problemsiz çalışıyor. sıra geldi oyunlara bakalım nasıl :)
Bu arada benim amp2 de geldi . Yok böyle bi alet :D Aşık oldum resmen . 9500 gt vardı bende , gtx 260 amp2 onun yanınd anakart gibi kalıyor :D Zaten kasaya zor girdi :) Performans olarak ta sistemime 9500 gt ile 4300 puan veren 3dmark06 şimdi amp2 ile 15300 puan veriyor . Belki daha iyi kartlardan gtx260 amp2 ye geçenler pek fark göremeyebilir ama ben adeta mest oldum...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme