Şimdi Ara

ZOTAC GTX275 AMP - hd5850 ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bence bu crysis oyunu kendisi sorunlu abi
  • quote:

Orijinalden alıntı: iktyas

valla hocam ben fermi yı beklıyorum. 5870 kullandım gerı iade ettım. 5850 ondan daha düşük bir model onun için bence fermıyı bekle derım acelen yoksa. eğer hemen alcam dıyosan tabıkı 5850 al derım

Siz 5870'i beğenemediniz diye kötü bir kart olması gerekmiyor bence. Gayet güzel bi kart olmuş.
  • fermi'nin gelmesi baharın sonu, yazın başını bulucak gibi görünüyor. nvidia'nın da ortaya sürdüğü bir şey de yok o yüzden burada ocak, şubat diyen fanboy'lara inanmayın.
    şu sıra üst seviyede alınacak kartlar ati 58xx serisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Temren

fermi'nin gelmesi baharın sonu, yazın başını bulucak gibi görünüyor. nvidia'nın da ortaya sürdüğü bir şey de yok o yüzden burada ocak, şubat diyen fanboy'lara inanmayın.

okadar sürmez 3 aya her yerde olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Timeguard

quote:

fermi'nin gelmesi baharın sonu, yazın başını bulucak gibi görünüyor. nvidia'nın da ortaya sürdüğü bir şey de yok o yüzden burada ocak, şubat diyen fanboy'lara inanmayın.

En iyi ihtimal ile Şubat başı diyorlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tolga*

quote:

Orijinalden alıntı: Timeguard

quote:

En iyi ihtimal ile Şubat başı diyorlar?

o en kötü ihtimaldir herzaman şubatta gelır orta sı gıbı tamınen marta kalırsa firma bazında buyuk zarar ederler

• Yok yani TSMC'den gelen kartların beğenilmemesi sonunda hatalar bulunamayıp yeni revizyona gidilmiş, onlarda TSMC'ye gönderilmiş. Yeni revizyon kartları üretime geçirilmek için onaylanırsa Şubat başında olacakmış, ha yok gene yeni revizyona gidilmek istenirse Nisan'a kalacağı söyleniyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IgorStravinsky -- 7 Kasım 2009; 8:59:29 >
  • Birader, konu "GTX 275 amp mi yoksa hd5850 mi?"ydi. 5870, 5970, fermi maşallah olmayan ürünleri bile araya sıkıştırmayı başarabildiniz. Bırakın şu muhabbetleri cevabımı aldım ben teşekkür ederim. Saptırmayalım konuyu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burning-turning -- 7 Kasım 2009; 9:22:29 >
  • Burada insanlar sana Fermi'yi beklemeni öneriyor alternatif olarak, bu kadar celallenmenin gereği yok. Kaldı ki tartışma filanda olmuyor hani.
  • Tartışma var demedim.
    Celallenmiyorum, ekran kartını kendime almıyorum.
    Cevabımı da zaten aldım teşekkür ederim..
  • Peki o zaman hayırlı olsun. Bu arada şahsen bende 5850 taraftarıydım.
  • hiç düşünmeden hd5850 alırdım..
  • shader model 5.0, direcx11, düşük güç tüketimi, yüksek hız aşırtma>>hd5850
  • 5850 varken ...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.