Şimdi Ara

Zotac H67 Itx Wifi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Zotac H67 Itx Wifi marka model anakartı nerden bulabilirim.Online alışveriş harici bir yer lağzım.Birde zotac ın anakart kalitesi nasıldır daha önce kullanan bilen varsa aydınlatsın lütfen.

• Cvabınız için teşekkür ederim ancak yolladığınız linktekimağzalar stoklu çalışmadığından ürün teslimi biraz uzuyor.Benim ilk tercihim her hangi bir mağzaya gidip elden almaktır.Varsa böyle bildiğiniz bir yer Yardımcı olabilirsiniz.
    Ayrıca kurduğum sistemde işlem i3 2105 + kinston hyperx 2x2gb 1333 mhz cl 7 ram aldım.Birtek anakart kaldı
  • ben eskişehirde oturuyorum bizim burada malesef çok çeşit yok hemen gidip alabilinecek mağza bulunmamakta
    istanbululuda bilmediğim için bu konuda bilgim yok malesef
    fakat şu an zotac 630i-itx aanakartını kullanmaktayım üç yıldır hiç bir sorun yaşamadım. birde zotac ın 790 sli anakartını kullanıyorum
    kalite konusunda hiç bir endişe duymana gerek yok her anlamda güzel ürünler kesinlikle dandik tarafı yok

bende Zotac H55-ITX WiFi bu model üzerinde çok duruyorum ama Zotac H67 Itx de yeni bir model arasında karar verip alamadım henüz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.