Şimdi Ara

Zotac led problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • şu kartı kullanan varsa söylesin lütfen kartın üstündeki ZOTAC yazısının ledi yanmıyor daha bugün sıfır aldım.

Zotac Gtx 970 Extreme core edition.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Led aydınlatması yok o kartın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: selçux

Led aydınlatması yok o kartın.

Var youtube'da gördüm aydınlatma değil sadece zotac yazısı yanıyor küçük boyutlu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali_4321 -- 6 Şubat 2016; 23:19:00 >
  • Kısa bi süre öncesine kadar ben de aynı kartı kullanıyordum, aşağıya kart kasada takılıyken çektiğim fotoyu atıyım, yani yandaki zotac yazısı yanıyor sizinki sorunlu muhtemelen

Zotac led problemi
  • mBenJi kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler cevap için bu ledi açma kapama olayı yok mu acaba programla?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali_4321 -- 6 Şubat 2016; 23:46:27 >
  • Versiyonlarda farklilik gosterebilir belki saphire de oyle ayni kart ama birimde blackplate var digerinde yok olmazsa sen degisim yap

• Hocam tam hatırlamıyorum ama %99 o led direk yanıyo programla veya başka bişeyle açıp kapatma müdahale etme şansın yok
    Hocam sizin ekrankartinin altindaki 2 fan nedir içeriyemi üflüyor birde ram sogutucu icin link alabilirmiyim

Tamamdır hocam yanmayanı bize denk geldi

• selçux kullanıcısına yanıt
    Hocam yandaki fanlar kapağa takılı içeri hava üflüyor, ram soğutucu g skill flare ramlerden kalma, yurtdışı sitelerde 15-20 dolar civarında bulunabiliyor bu tarz ürünler, açıkçası görüntüden başka hiçbir işe yaramıyor tavsiye etmem
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.