Şimdi Ara

ZOTAC NVIDIA GeFORCE 8800GTS 512MB GDDR3 SES VE GÖRÜNTÜ AKTARIMI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=204&productid=bd50250

KASA TOPLAYIP SAMSUNG 40F 86BD LCD TV Yİ MONİTÖR OLARAKTA KULLANMAK İSTİYORUM.ANCAK EKRAN KARTININ HDMİ ÇIKIŞI YOK.DVİ HDMİ ÇEVİRİCİ İLE GÖRÜNTÜ KAYBI OLURMU?
    KASADAN SESİ DVİ İLE AKTARAMAYACAĞIMIZA GÖRE SESİ TV YE NASIL AKTARACAĞIZ.. KAFAM KARIŞTI.FORUMDA ÇOK KONU VAR ANCAK SESİ ANLAYANMADIM...

YOKSA DİREKT HDMİ ÇIKIŞI OLAN 8800GT ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM. YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drberti -- 3 Şubat 2008; 11:20:23 >

• konuda uzman değilim ama,bana göre dvi-hdmi converter ile görüntüde muhakkak bir kayıp sözkonusu olacaktır,özellikle 1080p'yi dvi birebir iletebilirmi bilemiyorum...ses konusunda da haklısınız,dvi ile sadece görüntü gidecek...ses için optik çıkışı kullancaksınız,2. bir kablo kullanarak taşıyacaksınız yani...

yerinizde olsam HDMI çıkışlı bir ekran kartı alırım,dediğiniz gibi örneğin 8800gt...zaten ideali tek kablo;HDMI...hem g92 8800gts'e fazladan verdiğiniz 100$'a değecek bir performans farkı da yok arada...
  • biraz tehlikeli dikkatli olmak lazım.bir çok arkadaş forumda bahsetti bu konu hakkında.bazılarının vga ları yandı
  • HDMİ Lİ EKRAN KARTI ALSAKDA YİNEDE SESİ EKRAN KARTINDAN ALAMAYIZ DİYE DÜŞÜNÜYORUM..SESİ SES KARTINDAN HANGİ KABLO İLE TV NİN HANGİ GİRİŞİNE BAĞLAMAMIZ GEREKECEK....HDMİ İLE SES GİDER ANCAK EKRAN KARTINDAN SES ÇIKMAZ
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.