Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Zowie FK1, G403, G-wolves Skoll SKL, Evga Torq X5 Satın Al 28 Nisan 2023 23:03 1 1 Zowie FK1, G403, G-wolves Skoll SKL, Evga Torq X5 Zowie FK1Uzun süre bu fareyi kullandım. Hiç sorun çıkartmadı. Fareyi biliyorsanız pro oyuncuların da tercih ettiğini duymuşsunuzdur. Kutusu var. Garantisi yok. Yanında yedek skatez vereceğim. Fiyat: 400 liraG403Forum üzerinden almıştım. Kutusu ve garantisi yok. Baş parmak kısmındaki erime harici başka sorunu yok. Fiyat: SATILDIG-wolves Skoll SKLEli büyük ve palm grip (EC2-A tarzı) kullanıcıları için çok güzel bir fare. Claw grip olduğum için bu fareyi az kullandım. Kutusu ve garantisi yok. Daha önce orta tekerleği bozuk olduğu için açılıp tekerlekteki encoder değiştirildi. Sorunsuz. Fiyat: 400 liraEvga Torq X5Beyaz, simetrik bir mouse. Simetrik olduğu için solaklar için de uygun. Eskiden Amerika'dan getirtmiştim. Uzun zaman sorunsuz kullandım. Sol tık ve avuç içinde kullanıma bağlı aşınmalar var. Kutusu ve yedek skatezi duruyor. Fiyat: 300 liraSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Muğla Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [ALINIK] 240 HZ TN VEYA FAST IPS MONİTÖR Xbox One S 500 GB Adata XPG Gammix D30 16 GB (2x8) 3000 MHz DDR4 CL16 Zowie FK1, G403, G-wolves Skoll SKL, Evga Torq X5