Valla ben de hayretler içerisinde sevinç çığlıklarına şaşırıyorum. Çöpün çöpü bir SoC kullanıyor dediğiniz gibi. Merakla beklenen Z60 Ultra'ya baktım. 250 Gr, neredeyse 9 mm kalınlığında bir tuğla. |
ZTE geri dönüyor: Nubia telefonlar Türkiye'de satışa sunulacak! (2. sayfa)
-
-
Redmagic serisi fiyatına göre güzel özellikler sunuyor gibi. Oyuncu telefonu diye geçtiğinden zaten tuğla gibi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
O tuğla 6000 mAh batarya 6.8 inc ekran ve full alüminyum kasa ile geliyor. İlk başta evet ağır geliyor ama alışıyor eliniz bir süre sonra. 24 saat bekleme süresi içerisinde 11 12 saat ekran süresi verebilen daha hafif bir telefon varsa önerin millete. Sırf muhalefet olmak için muhalefetsiniz yani. 2 haftadır kullanıyorum ve çok çok memnunum.
Oyuncu telefonu olarak tanıtılan Neo 2 5G muhtemelen 10k civarı bir fiyata gelecek. Nubia serisi oyun odaklı olmadığı için çok önemli değil. Redmagic serisi de gelseydi o zaman yine eleştirecek bir şey bulurdunuz gerçi.
Redmagic 9 Pro Z60 Ultraya göre 30 gram civarı daha hafif. Batarya olarak 6500 mAh kullanmasına rağmen (Z60'ın 6000 mAh) daha hafif. Bunun da sebebi Z60 Ultrada 3 tane 50 mp lik üçü de OIS destekli kamera olması. 3 büyük kamera ve ois olunca ağırlık artıyor tabiki.
Yazılım olarak saf androide benziyor. Gayet akıcı ve kolay. Geçen sene kullandığım pixel 6 pro'ya benziyor.
Bendeki özel rengi olduğu için çince ve ingilizce var. Normal renklerinde Türkçe var.
Kamera olarak ön kamera ekran altı olduğu için baya kötü. Ana kamera ise ortalama diyebilirim. Tr'de aynı fiyata yd s23u alınıyor mesela. z60u'dan önce onu kullanıyordum kamera olarak daha iyiydi ama bu da 10/7 bence.
Ses olarak çok iyi değil iyi diyebilirim.
Pili baya iyi. Normal kullanımda 2 günü de görürsün.
En iyi yanı ekranı. Kamera ekran altı olduğu için tam ekran birşeyler izlemek zevki.
Ağırlık ve kalınlık olarak telefon ağır ve kalın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Satürnlü06 -- 29 Mayıs 2024; 0:12:49 > -
Bide redmagic serisinde toza ve suya karşı dayanıklılık yok.
Toz engelleme kolay. Ali'de toz filtresi olan metal kapak satıyorlar önceden toz filtresiz kullanıyordum toz girmeye başlayınca bundan aldım gayet başarılı
AliExpress'te bu muhteşem ürünü buldum. Hemen göz atın!
127,99TL 63%OFF | Alüminyum alaşım Metal çerçeve tampon + akrilik arka kapak Nubia kırmızı sihirli 9 Pro koruyucu kılıf için
Sadece toz filtresi de satılıyor ince mıknatıslı. Takıp unutabilirsin. Fan hazne içinde olduğundan ince boya fırçalarıyla da temizlenebiliyor ama toz filtresi tavsiye ederim.
Dahili fanın getirdiği avantajların yanında bu hiç birşey. Optimize edilmiş switch oyunlarını switch 'den daha yüksek ekran çözünürlüğüyle ve daha fazla FPS ile oynatıyor hocam cihaz.
Yuzu kapatılmasaydı Pokemon Violet'de gelecekti ama yan projeleri bekliyoruz artık
Gerçek anlamda zırh gibi telefon malzeme kalitesi bu denli iyi olan telefon daha önce kullanmadım. Beni bilen bilir kullanıp memnun kalmadığım hiçbir telefonu önermem
Ha şunu da ekleyeyim nubia cihazlarının tamamı sadece tek android yükseltmesi alır ,buna göre tercih yapın . Güncelleme politikası nedeniyle pek tercih edilmiyorlar zaten
Gerçi ben sadece Mora için bile red Magic alırdım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Violet Evergarden -- 29 Mayıs 2024; 8:52:2 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hocam yeni Nubialar 2 büyük güncelleme 3 yıl güvenlik güncellemesi alacaklar global blog sitelerinde yazıyor. Redmagic oyun odaklı olduğu için tek büyük android güncellemesi alacak. Şahsen güncelleme desteği olup olmaması umrumda değil. 7 sene verseler ne olacak bir telefonu en fazla 3 yıl kullandım şimdiye kadar. Ayrıca uzun süre Xiaomi kullanmış biri olarak güncelleme gelmemesini yeğlerim. Her yeni güncellemede pil ömrü düşüyor ve bir ton bug ekleniyordu. Stabil kalsın android 14 de kalsın. Bootloader kilitleri de açıldı cihazların zaten gerekirse custom romdan devam ederiz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzanSRC -- 29 Mayıs 2024; 10:55:6 >
Arkadaşım telefonunu güzel günlerde kullan.
Ben 250 gr ağırlığındaki cihaza laf ettim. 9 mm kalınlığa laf ettim. Ayrıca edebilirim di mi. Burası bir forum. Fikirlerimizi belirtme özgürlüğümüz var. Muhaliflikten değil bunlar mobil cihazlar. 180 gr telefon kullandığımdan dolayı ağırlığına isyan eden bir bireyim. O yüzden tuğla dedim.
Sırf bu cihazı kullanıyorsun diye neden savunma pozisyonuna geçiyorsun. Hayatınız fanatiklik olmuş. Ben kendi kullandığım cihazı da eleştiriyorum ve evet o da tuğla gibi.
Bu cihazlar mobil cihazlar.
Amacımız aluminyum kasa ve 11-12 saat ekran sürelerini alıp caka satmak mı? Buyurun keyifle cakanızı satın.
Bir de Nubia Neo 2 mi oyuncu telefonu? Unisoc T820 ile iyi oyunlarınız olsun o zaman.
Redmagic cihazlar 800-900 $ civarına satılıyor. Sırf SD 8G3 için kimse 50 bin TL'yi ZTE'ye vermez.
-
Hardware plus redmagıc 9 pronun da geleceğini söylüyor.Bununla ilgili bir video çekmişler.
Gen3 diyorsun da honor magic 6 60k giriş yapti sebepleri gen 3 ve 100x olmasindan dolayi almişlardir eminim yoksa başka espisi yok o cihazin..şuan 50-55k satiliyor.Bir kismi memnun bir kismi değil.Böyle cihazlarin piyasa da olmasi güzel yoksa cogu kişi samsung veya xiaomi sevdalisi olmaya başliyacakti,apple haric,her markanin sevdalisi var begenisi göze hitap eden duruşu var,oneplus gibi zte gibi vivo x100 gibi modellerin markalarin piyasa da olmasi güzel şeyler,en azindan çin mali xiaomi hasret kalmazlar...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SEHZADE63 -- 29 Mayıs 2024; 16:28:53 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Alan alsın hocam. Farklı markalar ve modeller iyidir. Rekabet olur. Ama marka bilinirliği, satış sonrası hizmetler IT sektöründe çok önemlidir.
Elimizdeki cihazların sevdalısı olmaya gerek yok. Sonuçta benim gözümde hepsi bir PDA. Bugün Apple kullanan yarın ZTE kullanır zevkine ve ilgisine bağlı.
-
Ulan cihazı ben kullanıyorum ben deneyimliyorum herif beni "bilgisizlikle" suçluyor. Git forum konusuna bak bakalım rm9'u ne zaman almışım , konusunu ne zaman açmışım ? ZTE konusuna gitsen benim konuyu göreceksin zaten.
Ben satıcı değilim, hatta aldığım cihaz bile satılık değil . Satsam benzer kalitede cihaz yokki piyasada .Asus'lar var onlarda 40 bin.
Şubat ayında 20400'e aldığım telefon, şimdi aynı satıcıda 26000 bin tl. Nasıl bir "çöp" cihazmış ki Mi 14 ultra'nın 45 bin tl'den girip, günün sonunda üstelik malum plaka işlemi çıkmasına 30 bin tl'ye düştüğü piyasada bu cihazın baz donanımlı fiyatı bile 6 bin tl artmış?
Bana 26 bin tl bandında;
-Birinci sınıf metal kasalı
-Ekran altı kamerası olan
-120 hz amoled ekranlı
-Dahili fan ve süper hızlı dokunsal tetik tuşlu ve atmosphere ledli ,
-Amiral gemisi 6500 mah batarya, snapdaron gen 3 cihaz önerin bunu satıp ona geçeyim?
Apple, Samsung, Xiaomi, Huawei hangisinin böyle cihazı var ? Yapsınlar onu alalım.
Hem piyasada farklı cihaz yok diye şikayet ediyorsunuz hemde daha elinize almadığınız cihaz için atıp tutuyorsunuz. Bizzat S23 ile karşılaştırdım hoparlör kaliteleri eşit, malzeme kalitesi rm9 daha iyi.
Türkiye'de sadece ben kullansam dahi kaza bela başına gelmediği sürece bu cihazda kalırım .Root yapıp google uygulamarını da kaldırmışım gerekli modülleri de yükledim .Cihazda işini yapıyor .
Bırakın da 3 aydır bu cihazı kullananan birisi olarak yorum yapmaya hakkım olsun değil mi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Violet Evergarden -- 30 Mayıs 2024; 10:6:27 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X