< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Silinebilirr (3. sayfa)
-
-
eğer keenetic gibi VPN istemcisi olarak davranabilen bir router'ınız varsa, belli başlı VPN hizmetlerine bu cihaz ile bağlanarak engelleri router üzerinden aşabilirsiniz. yok ben cihazıma özel istiyorum router'da olmasın diyorsanız zaten ihtiyacınız VPN.
-
bu arada keenetic cihazlarda vpn i sürekli aktif edebilirsiniz kullanılmadığında boştayken kotadan yemiyor kotalı vpn kullanıyorsanız
asıl vurgulamak istediğim şey şu keenetic cihazlarda vpn sürekli aktif edip cihaz listesinden istenilen cihazlarda internete vpn ile girebilirsiniz telefonlara ek vpn uygulamasını yüklemeden
ücretsiz warp fena değil ücretlisi ise aylık 10 TL mi öyle bir şeydi
ek olarak bölgenizde elektrik sorunları yoksa ve cihazdaki yazılım stabil yazılım ise ve ayarlarınızı iyi yapmışsanız bağlantı sorunları yavaşlama vs vb sorunlar yapamazsınız iss nin sansürleri bant daraltması vb şeylerin haricinde :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A94FA7CCA -- 22 Ocak 2023; 14:45:15 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Merhaba . Mi Router 3 pro cihazım var . Şuan OpenWRT yüklü.Bu cihazda da olur mu ? ZTE H3600 den hiçbir şekilde öğrenemedim şifreyi.Yardımcı olursan çok sevinirim.
-
Bu kadar ilgi almış konuyu neden sildiniz. İnsanlar sadece sizin için bu konulara yorum bırakmıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba,
Superonline cihazdan şifre almak için bu videoyu takip edebilirsiniz. Cihaz modelinin H3600 olması önemsiz uygulamanız gereken teknik aynı.
https://www.youtube.com/watch?v=tPp4Zqpl-O8
-
Yardımınız için teşekkür ederim. Yorumlarda işlemi yapan arkadaş başarı alamamış.Bu yöntemin benzerini WM ile denemiştim 3 kere , gelmiyordu bilgiler.Dün Mi RP3 Pro cihazımda openwrt'den stok yazılıma döndüm.Çince olmasına rağmen diğer cihazdan bilgileri almayı buldum ama maalesef alamadım. Var mıdır başka yolu , videodaki arkadaşın işlemleri yine de deneyeyim mi sizce .Sizi de uğraştırıyorum kusura bakmayın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Byzasz -- 9 Nisan 2023; 11:53:20 > -
Bu tür tutorial videolarda yorumlara pek bakmaya gerek yok. Çoğu olumsuz yorumda kişi kendi eksiği veya hatası sebebiyle sorun yaşıyor. Ondan sonra; ben yapamadım demez (illa kusur başkasında olacak ya o yüzden) olmadı çalışmıyor der...
Olayın mantığını tarif edeyim size daha iyi olacak. Modem-router gibi cihazlar PPPoE ile internete bağlanmak için abonesi olduğunuz firma santrallerine PPPoE oturum bilgilerini gönderiyor. Biz araya girip bu bilgileri öğrenmek istiyoruz. Bu nedenle örn. Superonline cihazın WAN portunu ---> bilgisayara direkt bağlıyoruz ve arka planda işte bu videolarda gösterildiği gibi çeşitli programları kullanarak bu kablodan geçen data'ları takip ediyoruz. Neticede PPPoE kullanıcı adı ve şifremizi öğrenip istediğimiz modemi kullanabiliyoruz.
-
Yanıtınız için teşekkür ederim. Belkide ben bir şeyleri yanlış yapıyorum. Mesela işlemleri laptop üzerinden yapıyorum. İşlem süresinde ''WAN portunu ---> bilgisayara'' bağlı mı olması gerekiyor ? Lubuntu üzerinden indirdiği programlar için interneti nasıl vereceğim. Ya da hangi aşamada wan portuna laptopu takmam gerek . Bu arkadaşın videosunda bunlara deyinmemiş. Bende modemin Lan partuna bağlı olarak bu işlemleri yaptım. 1. denememde Powershell de ctrl+o ctrl+x dediği gibi çalışmadı . 2. denemem de ise Powershell lubuntuya bağlanmama izin vermedi. Enteresan durumlar . Keenetic bu bilgileri otomatik alabiliyor muş. 1700 TL vermeye değer mi ? R3P cihazım da çok iyi çöp olmasını istemem .Yardımların için tekrar teşekkür ederim.
Güncelleme : Başka bir siteden hemen hemen aynı yöntem ile sonuç aldım. 5 sn. de ekrana geldi şifre. Yardımlarınız için teşekkür ederim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Byzasz -- 11 Nisan 2023; 19:9:36 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X