Şimdi Ara

ZTE'nin yeni telefonu Blade V7 mercek altında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ZTE'nin yeni akıllı telefon modeli tüm detaylarıyla mercek altında. Tasarımından donanımına, kamera özelliklerinden yazılım ve pile kadar tüm yönleriyle karşınızda ZTE Blade V7.

• Çok güzelmiş...

• Dusuk modelde parmak okucu var ust modelde yok garip.
    iphone meizu karisimi olmus .
    On kamerayi hic begenmedim dudaklari cok kirmizi cikariyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ryalp -- 23 Mart 2016; 22:48:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şuanda en dikkat çekici tlf. Mi5..
    2.ci kanallardan da olsa umarım türkiyede satışı kısa sürede gerçekleşir..

• Mt6753'ü duydum kapattım. Zaten v6 da pahalı geldi ülkemize bence

• Erdi Bey Vibe p1 in incelemesi hala gelmedi. 2 ay önce gelecek diyordu Mesut Bey hala gelecek

• quote:

Orijinalden alıntı: lostlast

Erdi Bey Vibe p1 in incelemesi hala gelmedi. 2 ay önce gelecek diyordu Mesut Bey hala gelecek

Merhaba,

Yarın bir test örneği geliyor olacak.

İncelemesini kısa sürede yayınlarız.

Teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ya Allah rızası için şu reklamları azaltın. Bu hafta yeni reklamlar koymuşsunuz. En son ben de Adblock kullanıcam.......!!!!!

• MTK sonrası kapattım valla.

• quote:

Orijinalden alıntı: fx57

quote:

Orijinalden alıntı: lostlast Erdi Bey Vibe p1 in incelemesi hala gelmedi. 2 ay önce gelecek diyordu Mesut Bey hala gelecek
    Merhaba, Yarın bir test örneği geliyor olacak. İncelemesini kısa sürede yayınlarız. Teşekkürler.

Meizu pro 5'i ne zaman inceleyeceksiniz?

• mt 6753ü duyar duymaz kapattım videoyu..Erdicim yorma kendini böyle çöpler için...

• quote:

Orijinalden alıntı: buraxus

mt 6753ü duyar duymaz kapattım videoyu..Erdicim yorma kendini böyle çöpler için...

aynen hocam bencede.. daha bir sürü incelenmesi gereken telefon varken böyle dandik mallara yorulmamalı erdi bey

• quote:

Orijinalden alıntı: fx57

quote:

Orijinalden alıntı: lostlast

Erdi Bey Vibe p1 in incelemesi hala gelmedi. 2 ay önce gelecek diyordu Mesut Bey hala gelecek

Merhaba,

Yarın bir test örneği geliyor olacak.

İncelemesini kısa sürede yayınlarız.

Teşekkürler.

valla erdi abi ben sana birşey diyeyimmi 3-4 ay önce bana lg v10 incelemesi bir hafta içinde geliyor dedin ama telefonu unuttun heralde :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazy585858 -- 24 Mart 2016; 2:41:08 >
  • bence videoya giriş kısmında erdi beyin tebessüm ederek elinde telefonla beklediği kısım biraz daha kısa olmalı. güzel inceleme. elinize sağlık.

• sahrayıcedid minibüs caddesinde büyük bir ZTE yetkili servisi açılmış. sanırım sağlam geliyorlar.

• Çok şık olmuş kasa.

• ZTE blade s6 plus klonu telefon olan Vodafone smart ultra 6 kullanıcısıyım. Görüşüm ZTE den uzak durun. Telefon temel işlemlerinde bile kasıyor. Eskiden kullandığımız samsung java telefonlar gibi çöküyor

• Tüm telefonlar birbirine benzedi artık fiyattan başka bir şeyin fark yaratması çok zor

• Daha önce iki defa ZTE telefonu kullandım. İlki Blade S Live idi. taş gibi telefondu yaklaşık iki yıl kullandım. Sir yıl da kardeşim kullandı. oldukça memmun kalmıştım. Sonra ise önceki telefonumun markasına güvenerek V6 aldım. Tabiri caiz ise 5 para etmez bir cihaz. kısa sürede bozuldu. Garanti yenisini verdi. Sonra yine aynı sorunlar baş gösterdi dondu kastı vs. A3 aldım da kurtuldum diyebilirim. Bir daha ZTE almam!!

• Blade V6 üzerine pek de birşey konmamış.Madem kendi yaptığın operatör telefonlarından farkı olmayacak, ne diye boşa kürek çekiyorsunuz arkadaş.. Metal kasayla göz boyama olmuş. 2500 mah Hd ekrana bile yetmezken Full HD ne demek.O segmentte seçenek çok. Farkındalık oluşturacak birşey sunmadıktan sonra tırtsın. Yeni versiyon yapıyorsun bari 3 GB Ram koy, 32 hafıza koy. Reeder bile metal kasa 3GB Ram, 32 GB dahili hafıza yapmış.Çok boş modeller çıkıyor çok..

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.