Şimdi Ara

ZTE Nubia Z7 Max .: Ana Konu :. Özellikleri - Root - Rom - İmei vs... (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
563
Cevap
6
Favori
19.935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    nexus 5 ile karşılaştırmayı kullanan birisinin yapması lazım.
    ama G2 ve Z7 max her ikisi de kendine has artılara sahiptir ama ekran ve işlemci olarak max üstün, yazılımda G2 kadar iyi düzeyde bence.
    fakat ben bu aralar telefon almanızı tavsiye etmem, tabi ki ihtiyaç meselesi.
    şuan TR deki telefon piyasasında ilginç gelişmeler olacak gibi görünüyor, biraz bekleyin isterseniz.
  • Cihazımı sorunlu bir şekilde satmayı düşünüyorum.İlgilenenler bana ulaşabilir.

Cihazın ekranın kenarlarından biraz açıklık var, rahatsızlık vermiyor ya da sorun çıkarmıyor.

Cihaz dışarıya hoparlörden ses vermiyor.

Bunları bilip de almak isteyen varsa bana ulaşabilir.
  • Arkadaşlar güncel recovery ekranını (2.8.7.0 - Recovery ekranından PC bağlantısı açık, dosya atabilir/silebilirsiniz) Türkçe kullanmak isteyenler için ;

MIUI 6 Recovery

ZTE Nubia Z7 Max .: Ana Konu :. Özellikleri - Root - Rom - İmei vs... ZTE Nubia Z7 Max .: Ana Konu :. Özellikleri - Root - Rom - İmei vs... ZTE Nubia Z7 Max .: Ana Konu :. Özellikleri - Root - Rom - İmei vs...

• Merhaba, z7 Max var elimde ilgilenenler PM. Den ulaşsın bana... Bir aylık, watsuptan resimleri atabilirim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • felixamor F kullanıcısına yanıt
    kamera ile ilgili bir gelişme var mı? çok az titretsek dahi fotoğraf çok bulanık çıkıyordu düzeldi mi?
  • Merhaba arkadaşlar, z7 Max taki simgeleri büyütmenin bir yolu var mı acaba
    Nubia ui v2.6. Sürüm. Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: Zahter1

Merhaba arkadaşlar, z7 Max taki simgeleri büyütmenin bir yolu var mı acaba
    Nubia ui v2.6. Sürüm. Teşekkürler

rom ne kullanıyorsun.

CM12.1 ise ayarlar ekran ve ışıklar altında LCD yoğunluğu var. ordan mevcuttan yüksek değer seçerek yapabilirsin.

Orjinal rom için iş biraz uzun:
    root lu olacak.
    root browser ı kurucan.
    açınca "system" klasör altında "build.prop" ı text editör ile açıp, "ro.sf.lcd_denstity=XXX" ayarını elle değiştirip, kaydedip, yeninden başlacaksın.
    yazacağın rakam büyüdükçe simgelerde büyür.

400 de ekran 5 simge
    480 de ekran 4 simge

Kolay gelsin.
  • İyi Akşamlar arkadaşlar zte nubia z9 max snapdragon 615 2 gb lık modelinden aldım cihazda Türkçe dil yok sadece İngilizce ve Çince var ayrıca Google play markette yok ve yüklemeye çalıştığımda hata veriyor dil neysede Google playı yüklemenin yolunu bilen varmı neden açmıyor acaba teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: santiago3445

İyi Akşamlar arkadaşlar zte nubia z9 max snapdragon 615 2 gb lık modelinden aldım cihazda Türkçe dil yok sadece İngilizce ve Çince var ayrıca Google play markette yok ve yüklemeye çalıştığımda hata veriyor dil neysede Google playı yüklemenin yolunu bilen varmı neden açmıyor acaba teşekkürler

öncelikle hayırlı olsun.

google play, recovery modda Gapps yüklenerek eklenebilir.
    bunun için önce cihazını rootlamak, sonrasında uygun bir recovery yüklemeniz gerekir.

nasıl root ve recovery yapacagınızı orjinal sitesi,http://bbs.nubia.cn/forum-599-1.html
    veyahttp://forum.xda-developers.com/android/software-hacking/root-twrp-gapps-supersu-2-49-nubia-z9-t3152101
    vb. sitelerden araştırman lazım.

önce biraz incelemen lazım, emin olduktan sonra yapmalısın, yoksa cihaz uçar, geri gelir ama çok fazla uğrasırsın.
    eğer varsa yakınında bilen birinden yardım al.

şehir olarak nerdesin.
    izmirde isen bende bakabilirim.

• KoLiForM K kullanıcısına yanıt
    bi kaç link:

Recovery anlatıyor. (ONCE YUKLEMELISIN)

http://bbs.nubia.cn/thread-511976-1-1.html

Custom Rom versiyonları. (SONLA ISTEDIGINI YUKLEYEBILIRSIN.)

http://bbs.nubia.cn/thread-533955-1-1.html
    CM12.1 serisinin TR desteği de var, Rootlu da geliyor. GApps kolaylıkla yükleyebilirsiniz-

http://www.tdbeta.cn/mini_download-index.html?mod=view&sid=21

ORJINAL ROM:

http://www.nubia.cn/service.php?sid=5

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KoLiForM -- 9 Eylül 2015; 15:10:07 >

• diski 2 parça olması uygulamalar için ayrılan 2gb yer sorun oluyor bu nedenle tek parça disk olsun istiyorum.Haftalık güncelleme alabilsin istiyorum. Çalışmayan herhangi bir özellik oluşmasın istiyorum. Şu anki verilerimi kaybetmemek istiyorum.
    öncelikle bu 4 isteğimin 4 ünü de sağlayan bir update yolu var mı?eğer yoksa aşağıdaki sorularıma cevap verecek olan var mı?

miui rom sadece kitkat versiyon yani 2 parça disk hali için mi var?lollipop tek parça disk versiyon miui yok mu?
    miui rom yükleme nasıl bu telefona kolay mı zor mu?
    çince recoveryi türkçe miui haline getirme kolay mı zor mu?
    sadece çince recoveryi türkçe miui yapsam halihazırdaki kitkat çalışan multilang hali programlar oyunlar zarar görür mü?
    1.29 multilang kitkatden lollipop herhangi bir versiyona geçişin farklı yolları artıları eksileri riskleri var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tassadar -- 20 Eylül 2015; 11:58:55 >
  • cevap yok mu?

sadece şunu sorayım o zaman bu telefonu 2 parçalı disk kitkatden tek parçalı disk lolipopa geçirmeyi bilen birileri adım adım aşamaları yazabilir mi? ingilizce tam olarak adım adım anlatan bir link paylaşabilir mi?

multilang 1.29 kitkat yüklü bende.

iyi bayramlar.
  • arkadaşlar z7 max yeni geçti elime ve çok güzel. ama üç sorum var.

1. üzerinde v.2,6,1 sürümü var android 5.0 tabanlı. bunu değiştirmelimiyim. ve ya ne yüklemeliyim.
    2. telefona yüklediğim uygulamalar ekrana hep iki simge şeklinde geliyor ve birini silmeye çalıştığımda programı kaldırıyor. bunu nasıl engelleyebilirim bir ayar varmı.
    3. ekrandaki simlegeleri gruplamak için bir dosya içine eklemek istiyorum dosyayı açamadım nasıl yapabilirim.

şimdiden sagolun.
  • Merhaba arkadaşlar;
    elimde kullanım fazlası bir kaç tane az kullanılmış ve hiç kullanılmamış Z7Max kılıfları var.

1- Az kullanılmış - 10 TL
    2- Az kullanılmış - 10 TL
    3- Kullanılmamış - 15 TL
    4- Az kullanılmış - 7 TL
    5- Kullanılmamış - 15 TL
    6- Kullanılmamış - 15 TL
    7- Az kullanılmış - 10 TL
    8- Kullanılmamış - 15 TL
    9- Kullanılmamış - 15 TL
    10- Kullanılmamış - 15 TL
    11- Kullanılmamış - 15 TL
    12- 5 adet film kullanılmamış - 15 TL

Ödeme;
    Paramara, Havale, Elden

İzmirdeyim.

Hepsini almak isteyene 110 TL

5 adet ve üzeri alımda kargo ücretsiz.

ZTE Nubia Z7 Max .: Ana Konu :. Özellikleri - Root - Rom - İmei vs... ZTE Nubia Z7 Max .: Ana Konu :. Özellikleri - Root - Rom - İmei vs... ZTE Nubia Z7 Max .: Ana Konu :. Özellikleri - Root - Rom - İmei vs... ZTE Nubia Z7 Max .: Ana Konu :. Özellikleri - Root - Rom - İmei vs... ZTE Nubia Z7 Max .: Ana Konu :. Özellikleri - Root - Rom - İmei vs... ZTE Nubia Z7 Max .: Ana Konu :. Özellikleri - Root - Rom - İmei vs... ZTE Nubia Z7 Max .: Ana Konu :. Özellikleri - Root - Rom - İmei vs... ZTE Nubia Z7 Max .: Ana Konu :. Özellikleri - Root - Rom - İmei vs... ZTE Nubia Z7 Max .: Ana Konu :. Özellikleri - Root - Rom - İmei vs... ZTE Nubia Z7 Max .: Ana Konu :. Özellikleri - Root - Rom - İmei vs... ZTE Nubia Z7 Max .: Ana Konu :. Özellikleri - Root - Rom - İmei vs... ZTE Nubia Z7 Max .: Ana Konu :. Özellikleri - Root - Rom - İmei vs...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KoLiForM -- 14 Ekim 2015; 13:00:22 >

• nane38 N kullanıcısına yanıt
    1- uzmanlık isteyen bir iş, bilgin yoksa bulaşma. orjinal rom 3.22 veya 3.60 ı bulacaksın, yükleme aracı ile yükleyeceksin. dikkat telefon sıfırlanacak, üzerindeki tüm veriler kaybloacak. (Ben izmirdeyim yakınsan yardımcı olabilir.)
    link; ingilizce
    http://www.needrom.com/download/nubia-z7-max-v3-60/

Orjinal çince;
    http://bbs.nubia.cn/thread-542722-1-1.html

2-Play marketten yüklüyorsan, ayarlar kısmında masa üstüne simge ekle seçeneği işaretlidir, kaldır sorun gitmeli, eğer gitmiyorsa rom kaynaklı olabilir.
    3-gruplandırma işi yapmak için bir simgeyi, diğer simgenin üzerine süreklendiğinde otomatik olarak klasöre dönüşüyor, sonra isimlendirebiliyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KoLiForM -- 20 Ekim 2015; 16:54:45 >

• Hocam sagolasın ama bu romlar türkçemi. Şimdi ben o simgeler için cm12.1 yükledim bu rom çok güzel ama orjinalini kullanmak daha iyi idi o yüzden gene yüklemek istiyorum. Yani ben 2.6 romu bulmak istiyorum eger link verebilirseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nane38 -- 20 Ekim 2015; 22:45:03 >
  • arkadaşlar v2,6 yı bulamadım ve bende cm12.1 yükledim. ama şöyle bir sıkıntım var telefon 32gb dahili hafızası var ama bunu göremiyorum bunun için ne yapmam lazım aceba iki program yüklüyorum hemen alan azaldı uyarısı veriyor.
  • Arkadaşlar bana yardım eden kaliform arkadaşa teşekkur ederim. İmei bile uctu ama yedekten geri aldım ve şimdi cm 12.1 v17 kullanıyorum ve hafıza 32 gb telefon şimdi hoşuma gitmeye başladı bi bunu Eger satarsam veya degiştirirsem z9 alırım.

• CM ekibi,
    Android 6.0 denemelerine başladılar.

CM13 olarak isimlendirdiler,
    henüz alfa aşamasında;
    kısa süre sonra elle tutulur bir hal alacaktır.

İlgilenen arkadarşlara duyurulur.

http://www.androidiani.com/forum/international-users-help/488240-rom-zte-z7max-android-6-0-cm-13-0-unofficial.html
  • arkadaşlar benim telefon turkcell de 4g destegi yok görünüyor. bu imeilerle ilgili olabilirmi pek ihtimal vermiyorum ama. zte z7max neden 4g destegi yok görünüyor aceba.
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.