Şimdi Ara

Zte Nubia Z7 Mini Kullanıcıları Kulübü/Ana Konu (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
193
Cevap
7
Favori
6.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Gecmis olsun.
    Eminonundeki tamirciler derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler hocam, umarım sorunsuz halledebilirler..

• Selamlar.

Cihaz sapıtmaya başlamıştı. Bende Miui rom yükledim. Gayet güzel vs ama bir türlü marketi yükleyemedim.

Rom Link : Miui Rom Version: 6.5.13 (MIUI7) Size: 651.84M

Adım adım birisi rica etsem
    Önce Twrp yükle yada şunu yükle sonra wipe şu şu şu adımlar.
    Sonra Google market ama şu linkteki (3-4 tane indirdim farklı linklerden ama birtürlü olmadı) indir önce onu yükle yada romu yükle vs diye.

Böyle aceminin bile anlayabileceği biçimde birisi anlatırsa ÇOOOK HAYIR DUASI ALIR

• serdalm kullanıcısına yanıt
    hocam,
    http://opengapps.org/ adresinden;
    platform: ARM
    android: 4.4 seçeneklerini seçin, son olarak variant seçeneklerinden de size uygun istediğiniz paketi seçin, ben nano paket indiriyorum..
    daha sonra miui rom'u yüklediğiniz recovery'den gapps paketini aynı şekilde yükleyin, bu kadar!
    güle güle kullanın..
  • İmei değiştirme konusunda bilgili olan varmı internette ilgili bir video buldum ama yapamadım
  • sıfır var almak isteyen olursa pm 1 hafta hat tyaktım
  • Beyler telefonum mefta oldu.Dokunmatik sorunu başladı tuş kilidini açıp kapadıktan 3 saniye sonra dokunmatik işlemiyordu.Studio tool ile rom attım telefon işlemi tamamlandıktan sonra açamadım hiç tepki vermiyor.Ne yapabilirim
  • Hann- H kullanıcısına yanıt
    Androidbrick.com sitesinde osman bey ile irtibata gecebilirsin.
    O halledebilir.

• z11 mini araştırıyorum ama zte konusunda destek ve yardım bulmak hayli zor sanırım.(imei ve rom konusunda )
  • birkerebir B kullanıcısına yanıt
    illa turkce olsun dersen evet rom problem olabilir.
    Yok ing olursa problem olmaz zira kendi romu cok basarili ztenin.

snapdragon islemcilere imei yazilaviliyor artik her yerde aciklamasi var.
    Olmadi yukarda yazdigim gibi adroidbrick.com dan osman ile irtibata gecersiniz ucreti karsiligi yapar.

• XWING X kullanıcısına yanıt
    elbette Türkçe olsun isterim hocam. sorun olurmu acaba,boş yere almayalım cihazı

• Slm arkadaşlar "zte z7 mini" nasıl lolipopa geçirilir bilen biri yardımcı olabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanercemil -- 9 Ekim 2016; 17:21:04 >
  • Bende yıllardır kullanıyorum ve çok memnunum. (Son çıkan imei kanunu ile birlikte sanırım) Yasal Uyarı şeklinde SMS geldi. Klon imei imiş bunun çözümü var mıdır 30 güne kapanacak diyor? her iki sim içinde 250-250 TL verip, kayıt mı yaptıracağım net anlayamadım bu olayı. yoksa farklı bir çözüm şansı var mı?
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.