Şimdi Ara

ZTE, Nubia Z9 Max ve Z9 mini modellerini duyurdu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: arslan178

quote:

Orijinalden alıntı: Alp Er Timur

quote:

Orijinalden alıntı: shadowmexo

Z9 Mini almayı düşünüyorum. Fiyatı da donanımı da gayet güzel. Sadece şu 16 ve 8 megapixel kamera için detay verilmemiş. Gerçi z7 serisinden daha iyi ise o da yeter zaten

Kamera sensorune Sony IMx 234 deniyor ama internette araştırdım Sony bin sitesinde bile öyle bir sensor yok nasıl is anlamadim

http://www.donanimhaber.com/cep-telefonu-diger/haberleri/Sony-akilli-telefonlara-yonelik-21MP-cozunurlukte-Exmor-RS-iMX230-sensorunu-duyurdu.htm

Bu konuda şöyle bir tabir var.

"Sony orta seviyeye yönelik olarak bu sensörün 16MP çözünürlüğünde bir versiyonunu daha geliştireceğini açıkladı. "

İsmi açıklanmamış ama o sensörde büyük ihtimal IMX234 olabilir.

Acaba bu imx230 galaxy note 4 un kamerasinda olan imx240 tan daha mi iyidir. Bilgin var mi dostum bu konuda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sensör olarak IMX230, IMX240 daha iyi bir sensör. Düzlem faz algılama vs oldukça kuvvetli ama bu işin yazılım kısmı da var tabi. Örneğin iPhone 6 bildiğim kadaryıla ISX014 sensör kullanıyor ama yazılım vs derken çok sağlam bir fotoğraf ve video kalitesine ulaşabiliyor. Kısacası yazılımla harikalar çıkarabilir ama sadece donanımla bir yere kadar.
  • sinanx kullanıcısına yanıt
    Zte max yakın zamanda Android 5.0 aldı,türkçe dil sadece 1.29 orjinal romunda var yani 1.29 dan sonra gelen güncellemelerde sadece çince ve türkçe var,ama biliyorsunuz ki morelocale isimli programla indirdiğiniz tüm programları türkçe olarak kullanıyorsunuz,sadece sistem ing. kalıyor onada zaten alışıyorsunuz.Rom desteği de çok stabil ve türkçe desteği olan bir çok rom var http://www.needrom.com/category/zte/serial-nubia/nubia-z7/ . Ayriyeten z7 serisi gerçekten kaliteli ama OnePlus One nın gölgesinde kaldı biraz, OnePlus One kamera olarak kaliteli ama uçurum yok çünki aynı sensor var 2 cihazda da bence diğer özellikler olarak fazlası var eksiği yok,z7 de sd kart desteği ve ınfrared var bunlar OnePlus One da mevcut değil.Yani bir OnePlus One dan bir xiaomi mi4 den meizu dan aşşagı kalır yanı yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: arslan178

Sensör olarak IMX230, IMX240 daha iyi bir sensör. Düzlem faz algılama vs oldukça kuvvetli ama bu işin yazılım kısmı da var tabi. Örneğin iPhone 6 bildiğim kadaryıla ISX014 sensör kullanıyor ama yazılım vs derken çok sağlam bir fotoğraf ve video kalitesine ulaşabiliyor. Kısacası yazılımla harikalar çıkarabilir ama sadece donanımla bir yere kadar.

Anladım hocam tskkurler bekleyip göreceğiz artik

• Mini modeli 800-900 liradan türkiyeye girses kapış kağış gider

• Bahsettiğiniz gibi çerçeveler metal, küçük modelde arka kapak plastik. Düzenledim
  • Z9 mini tam istediğim gibi keşke buraya gelse...

• Merhaba haberde düzeltme yaparsanız iyi olur çünkü çerceve titanyum buyrun phonearena sitesinden aldım:
    The Z9 mini takes it down a notch with a 5" 1080p screen, Snapdragon 615 chipset, 2 GB RAM, 16 GB of storage plus an expansion slot, but the same 16 MP and 8 MP camera combo like on the big brother. This one sports a titanium frame in its turn, too, and is powered by the same 2900 mAh battery pack.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cool_psy

Merhaba haberde düzeltme yaparsanız iyi olur çünkü çerceve titanyum buyrun phonearena sitesinden aldım:
    The Z9 mini takes it down a notch with a 5" 1080p screen, Snapdragon 615 chipset, 2 GB RAM, 16 GB of storage plus an expansion slot, but the same 16 MP and 8 MP camera combo like on the big brother. This one sports a titanium frame in its turn, too, and is powered by the same 2900 mAh battery pack.

Titanyum metal değil mi?
  • zte mini modeline bende talibim 900 tl den gelsin alalım
  • o turuncu nokta home tuşu mu logo mu?
  • Master_Evil kullanıcısına yanıt
    Home butonu
  • Normal z9 çıkmayacak mı acaba bununla ilgili bilgi bulamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

o turuncu nokta home tuşu mu logo mu?

Home butonu

• zte z9'larda imx234 sensörü kullanılmış. aynı sensör Lg g4'te de kullanılmış.
    kaliteli midir? diye sormayacağım elbet anack ZTE bu kameranın hakkını veriyor mudur gerçekten?
  • Selamlar, z9 mini imei kayıtlı, tr rom+gapps yüklü almak isteyen olursa haber versin. (fiyat 1000tl civarı)
  • Zte z9 max sıfır telefon istiyorum.sıfır olacak.elinde olan varsa mesaj atsın

• mini modeli türkiye ye ne zaman gelecek?

• quote:

Orijinalden alıntı: altı ok

mini modeli türkiye ye ne zaman gelecek?

Eylül ayında gelecek eğer sarkarsa ekim

• quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

o turuncu nokta home tuşu mu logo mu?

aynı zamanda led bildirim ışığı
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.