Şimdi Ara

ZTE ZXHN H3600P wifi hız sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
40
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2 gün önce Türk Telekomdan tarife değişikliği yaparak 1000 mbps paketini aldım ve konu başlığında bahsetmiş olduğum modemi gönderdiler. kablolu olarak 800 mbps hızları alabiliyorum fakat wifi de 5ghz bandında max 400 mbit alıyorum, bütün kanalları denedim hepsinde aşağı yukarı aynı hızları veriyor kafama takılan şey ise kablosuzda bu kadar fazla kayıp oluyormu youtube da izlediğim bazı videolarda telefon üzerinden 1mbps hızları gören insanlar bile var sorun alt yapıdamı modem demi? S23 cihazı kullanıyorum yabancı videolarda çok aşırı hızlara ulaşan insanlarda var telefondan olduğunu düşünmüyorum. Bir önceki modemim de de aynısıydı alt yapıda olsa kabloluda nasıl o hızlara çıkıyor anlamış değilim bilen bir arkadaşım yardımcı olursa sevinirim.

Kolay gelsin.

pc deki hızım.

S23 telefonumdaki hızım.

• Mobil cihaz network bilgi kısmından local ağa kaç mbit ile bağlanıyor ona bakabilir misiniz? Cihazın genel performansını bilmemekle birlikte fw upgrade genel performans artışı için çözüm olabilir ancak risk faktörleri de içerebiliyor. Mümkünse farklı cihazlarla da deneyin.

• Airtime Fairness özelliği var ise aktif edin. Wireless ayarların da başka ne gibi ayarlar var? Wifiman uygulamasından hızınızı kontrol edin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • feryatben kullanıcısına yanıt
    Hocam arayüzden baktım airtime fairness özelliği bulamadım sanırım yokmuş,
    Wifi mesh açık, ve bant yönlendirme kapalı idi onu açtım şimdi.
    Söylediğiniz wifiman ile test ettim sonuçlar 620 mbit yükseldi.

wifiman.com
    WiFiman.com - Your Internet Speed Test
    https://wifiman.com/?result=cee77a3c-b270-4f78-a87e-596b1c525ecf

ZTE ZXHN H3600P wifi hız sorunu ZTE ZXHN H3600P wifi hız sorunu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Michael Scofield M kullanıcısına yanıt
    Hocam kendi web adresin de cihazın wifi üzerinden 3000 mbps ye kadar çıkabildiği yazıyor.

Bir diğer husus arayüzde bakmadığım yer kalmadı firmware update kısmı yok bak bir forum konusunda okumuştum cihaz zamanla kendisini update ediyormuş nasıl oluyor bilmiyorum ama öyleymiş.

https://forum.donanimhaber.com/h3600-v9-firmware-guncellemesi-v9-0-0p10-tr--151903100

Arayüz kısmında birde şöyle bir bölüm buldum sanırım buda s23 cihazıma kaç mbps verebileceği yazıyor.

Başka denemediğim birşey kalmadı zte nin kendi web adresinden de firmware güncellemesi kısmı koymamışlar baktım yoktu,
    Şuan fw update beklemekten başka çarem kalmadı acaba düzelir mi bilmiyoruz.

• YouNeverKnow01 kullanıcısına yanıt

5GHz'de farklı kanallar da tekrar test edin. Zaten geriye başka seçenek kalmıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • feryatben kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam,
    Teşekkür ederim kolay gelsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.